13:19 - 29/08/2015

Το μυστικός της συνάντησης δυο δορυφόρων, ο ένας της NASA ο άλλος…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

8-million years 1

Ξέρετε ότι υπάρχει ένας δορυφόρο που περιφέρεται γύρω από τον πλανήτη μας και έχει οριστεί για να πέσει στη Γη σε 8.000.000 χρόνια; Αλλά αυτό είναι μέρος της φανερής αποστολής του. Η πραγματική… μπορεί να σας εκπλήξει….

Η NASA κατασκεύασε τους δορυφόρους που ονομάζονται LAGEOS-1 και εκτοξεύθηκε το 1976 και LAGEOS-2 που εκτοξεύθηκε το 1992. Το όνομά τους σημαίνει Laser Geodynamics Satellites. Τα LAGEOS είναι ουσιαστικά επιστημονικοί δορυφόροι που μελετούν τον πλανήτη μας. Δεν είναι μυστικοί. Είναι σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας και είναι αντιληπτοί από αρκετούς επίγειους σταθμούς σε όλο τον κόσμο (τις ΗΠΑ, την Κίνα, τη Γαλλία, την Πολωνία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, το Μεξικό και το Περού.).

Ο κύριος στόχος των δορυφόρων είναι να μετρούν με ακρίβεια τη θέση τους σε σχέση με τον πλανήτη μας, να καταγράφουν το σχήμα της Γης, να μελετούν τις τεκτονικές κινήσεις που σχετίζονται με την κίνηση των ηπείρων και πολλά άλλα

Ειδικότερα, όμως, ο LAGEO-1 παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον:.

Ο δορυφόρος έχει οριστεί να πέσει και αναγκαστικά να συντριβεί στον πλανήτη μας σε 8.000.000 χρόνια, μεταφέροντας ένα ειδικό μήνυμα σε οποιονδήποτε από τους τότε κατοίκους που θα υπάρχουν και θα ζουν στον πλανήτη μας στο απώτερο μέλλον. Το μήνυμα που μεταφέρεται από τον LAGEOS-1 είναι τρεις διαφορετικοί χάρτες της Γης:

8-million years 2

Ένας για το πως ήταν η Γη πριν 268 εκατομμύρια χρόνια, ένας που δείχνει πώς είναι η Γη σήμερα και ένας άλλος χάρτης για το πως κατ” εκτίμηση θα μοιάζει ο πλανήτης μας στο μέλλον. Ο χάρτης αυτός σχεδιάστηκε από τον Carl Sagan.

Αλλά ποιοί ακριβώς θα κατοικούν τον πλανήτη μας σε 8000000 χρόνια; Οι άνθρωποι; Οι εξωγήινοι; Και επιπλέον θα υπάρχει ζωή και κάτοικοι στον πλανήτη Γη;

Αν για κάποιο λόγο υπάρξει επανεκκίνηση της ζωής και των ανθρώπων (μετά από έναν μεγάλο αφανισμό της ανθρωπότητας), τι θα νομίζουν οι οποιοιδήποτε μελλοντικοί κάτοικοι για τον δορυφόρο και το μήνυμά του; Θα νομίσουν ότι είναι ένα θεόσταλτο αντικείμενο με διάφορες οδηγίες; Θα μπορούν να τις διαβάσουν; Θα τις προσκυνούν χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς είναι αυτό που προσκυνούν; Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Είπαμε πιο πριν ότι η ύπαρξη των LAGEOS δεν είναι μυστική. Σαφώς, μπορείτε να βρείτε την ύπαρξή τους και την αποστολή τους παντού σε επιστημονικές και εγκυκλοπαιδικές σελίδες στο ιντερνετ.

Αλλού κρύβεται το μυστικό:

Το μυστικό είναι στην «συνάντηση» και στην ανταλλαγή στοιχείων με τον άγνωστης προέλευσης τεχνητό δορυφόρο που έχει ονομαστεί Μαύρος ή Σκοτεινός Ιππότης (Black Knight), ο οποίος υπάρχει και έχει φωτογραφηθεί, ενώ πρόσφατα πέρασε και δίπλα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Λέγεται πως ο Μαύρος Ιππότης, είναι και αυτός μία χρονοκάψουλα που γυροφέρνει την Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Άλλοι υποθέτουν ότι απλά έμεινε ξεχασμένος από έναν παλιότερο γήινο και τεχνολογικά ανώτερο πολιτισμό, με σκοπό να παρακολουθεί και να αναμεταδίδει στοιχεία κάπου αλλού.

black knight

Η ουσία της «συνάντησης», είναι η προσπάθεια του LAGEO να αποστραγγίσει τις πληροφορίες του Μαύρου Ιππότη και αφού τις διοχετεύσει σε ειδικούς σταθμούς στην Γη, κατά καιρούς να τις «περνάει» σε τακτά χρονικά διαστήματα στις επόμενες γενιές της Γης, ώστε να μην χαθούν. Ο σκοπός του LAGEO είναι να γίνει μία κιβωτώς γνώσεων, μία διαστημική βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Όχι, όμως, απαραίτητα για τον κάτοικο της γης που θα ζει μετά από 8 εκ. χρόνια (αυτό είναι η πρόφαση), αλλά προς κάθε ενδιαφερόμενο, γήινο (του διαστήματος) ή εξωγήινο…

Όταν έγινε η σύλληψη της ιδέας για τον σχεδιασχό και την κατασκευή του LAGEO-1, τα πράγματα ήταν κρίσιμα στην Γη. Η πυρηνική απειλή ήταν μία πραγματικότητα. Έπρεπε να υπάρχει αυτή η χρονοκάψουλα σαν ένα μήνυμα σε διαστημικό μπουκάλι.

Για ποιό λόγο;

Ίσως για την ελιτ που θα διέφευγε στο διάστημα και θα έπρεπε να γυρίσει κάποια στιγμή πίσω στην Γη, σε περίπτωση που δεν έβρισκε αλλού έστω προσωρινό καταφύγιο.

Ίσως για αυτούς που κάποια στιγμή θα επιστρέψουν και θα πρέπει να έχουν πλήρη στοιχεία (αν στη γη έχει ήδη καταστραφεί ο τεχνολογικός πολιτισμός -όχι απαραίτητα και η ανθρωπότητα).

Ή απλά για να υπάρχει ένας αντικαταστάτης του Μαύρου Ιππότη, σε περίπτωση που αυτός καταρρεύσει….

Έγραψε ο Σπύρος Μακρής

Loading...
Σχετικά με Spyros Makris
Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά του είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Υγεία, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε συλλογικά βιβλία, ενώ έχει εκδόσει και κάποια δικά του.

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Μπορει η Ιστορια να επαναλαμβανεται ΞΑΝΑ ,και ΞΑΝΑ,και ΞΑΝΑ ποιος ξερει?

  • Μπραβο αννα μεσα επεσες καποια στιγμη θα γραψω πανω σε αυτο το θεμα..στο μπλογκ μου φυσικα

   ο σεπτεμβρης ξεκινησε ηδη ο αυγουστος με τη πανσεληνο εδωσε τη σκυταλη στον επομενο μηνα μια πανσεληνος 2 μηνες ενας τελειωνει ενας αρχιζει μη κοιτατε παντα τις ημερομηνιες

 2. καθώς με γνωρίζει ο Πατήρ και εγώ γνωρίζω τον Πατέρα, και την ψυχήν μου βάλλω υπέρ των προβάτων.
  Και άλλα πρόβατα έχω, τα οποία δεν είναι εκ της αυλής ταύτης·

  http://www.bibleonline.ru/bible/ell/43/10/

  • ρε φιλε εντάξή…να σου πω την αλήθεια και εγώ χριστιανός ορθόδοξος είμαι και πιστεύω…αλλα ΕΛΕΟΣ…ΕΛΕΟΣ…με αυτό που κανεις απλά γελοιοποιείς την θρησκεία..είσαι σοβαρός? πες μου? είσαι τόσο γκάου μπίου? είναι δυνατόν να διαβάζω επιστημονικό άρθρο με ίσως μια κρυφή agenda τις nasa και να διαβάσω σχόλιο από κάτω ο Ισους Χρηστος? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? Άντε σοβαρευτείτε λίγο και σταματήστε τις μαλακίες.

   • Ρε φιλε αν ειμαι γκαου μπιου η οχι δεν περιμενω απο εσενα να με κρινεις αλλα διαβασε καλυτερα την φραση που λεει οτι εχει και αλλα προβατακια να βοηθησει αλλα δεν ειναι απο αυτη την αυλη αυτο και μονο σχετιζεται αμεσα με το αρθρο!!!!

    • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΟΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ , ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΖΟΥΓΚΛΕΣ, ΚΛΠ ΣΤΗ ΓΗ
     ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΄΄ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ΄΄ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΝΝΟΕΙ ΛΑΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
     ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΓΟΗΤΕΥΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΛΠ ΣΕ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ

     • Φιλε δεν με γοητευει καμια ιδεα των εξωγηινων η των εσωγηινων αλλα οταν λεει για αυλη πιστευω πως δεν εννοει την β κορεα η τους γιαπωνεζους εξαλλου για αυτο ηταν και οι αποστολοι οι 12 μαθητες του χριστου αυτη την δουλεια δεν εκαναν; οταν λεει αυλη πιθανωννα εννοει αλλους πλανητες.

 3. ΤΣΟΠΑΝΗΣ (ποιμένας); Ναι μπεεεεε! ΠΡΟΒΑΤΟ; Ναι μπεεεε! ΚΟΠΑΔΙ; Ναι μπεεεε! ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ,ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΤΣΕΛΙΓΓΑΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*