00:08 - 04/01/2019

Το Matrix μπορεί να είναι αληθινό και να ζούμε σε μια προσομοίωση

Το Matrix μπορεί να είναι αληθινό και να ζούμε σε μια προσομοίωση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Μπράβο, για την δημιουργία ενός τέτοιου άρθρου χρησιμοποιησατε ως πηγή ένα βίντεο από το χειρότερο κανάλι πληροφορησης στην Ελλάδα σχετικά με τέτοιου είδους wannabe σοφιστικέ μαλακίες…

    Το link για το βίντεο είναι ακριβώς εδώ https://youtu.be/gjj-vUSyx0M

    Ενώ για να καταλάβετε σε τι επίπεδο παραπληροφόρησης έχει φτάσει δείτε αυτό το βίντεο https://youtu.be/hpXdd_9k5rM

  2. Το Matrix είναι απεικόνιση με κοσμικές μηχανές προβολής, συνδεδεμένες με υπερυπολογιστές, που έχουν καταγεγραμμένη με απίθανες λεπτομέρειες την ζωή του κάθε ανθρώπου και κανονίζουν ανάλογα τα συμβάντα στην πορεία παραμονής του στην ύλη.

    Η ψυχή κατεβαίνει (αφού έχει σφραγιστεί η μνήμη των προηγούμενων εμφανίσεων-ενσαρκώσεων στο matrix) και μπαίνει σε ένα σώμα που έχει δημιουργηθεί με μια γέννηση. Από εκεί και πέρα θεωρεί αυτό που ζει αληθινό και αναπτύσσονται όλα τα συναισθήματα, για τα οποία έχει μπει στο matrix και που έχουν σκοπό να την ψήσουν-σφυρηλατήσουν στην ύλη μέχρι κορεσμού.
    Στην συνέχεια επιστρέφει στις άυλες περιοχές και συνεχίζει την εξέλιξη, χωρίς να χρειάζεται να επανέλθει στο matrix, αφού η εκπαίδευση εκεί έχει τελειώσει και δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh