22:16 - 18/11/2019

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΙΣ ΙΝΕΣ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ-Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το κάπνισμα βλάπτει τις ίνες των ψεκασμών-Chemtrail, την απαγόρευση του καπνίσματος από το Geoengernieringhype.
Η Γερουσία των ΗΠΑ παραδέχεται ότι οι χημικές ουρές-ψεκασμοι είναι πραγματικές και σκοτώνουν ανθρώπους.

Μέχρι πρόσφατα, ήμασταν μόνο ως «συνωμοσιολόγοι» επειδή ήμασταν πεπεισμένοι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε εμπλακεί σε προγράμματα που επιβλαβείς χημικές ουσίες ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα, με άλλα λόγια, μόνο και μόνο επειδή πιστεύεται ότι ήταν chemtrails.
Αλλά τώρα ένα επίσημο έγγραφο από την αμερικανική κυβέρνηση αναφέρει τι λένε τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, οι θεωρητικοί συνωμοσίας, εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με το έγγραφο με τίτλο «Τροποποίηση καιρού: Προγράμματα, Προβλήματα, Πολιτικές και Προοπτικές», η «Κλιματική Αλλαγή», αν και μια σχετικά νέα επιστήμη, έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον για τις κοινότητες με την πάροδο των ετών, επιστημονική, εμπορική, κυβερνητική και γεωργική.

Οι καταστροφές και οι κίνδυνοι που σχετίζονται με το κλίμα επηρεάζουν ουσιαστικά όλους τους ανθρώπους, από τους Αμερικανούς στους Ευρωπαίους, και όχι μόνο επειδή προκαλούν ανείπωτο ανθρώπινο πόνο και απώλεια ζωής κάθε χρόνο. Επιπλέον, προκαλούν οικονομικές ζημίες σε δισεκατομμύρια δολάρια σε καλλιέργειες και άλλα αγαθά.

Ενώ τα έργα με τις καιρικές συνθήκες αλλάζουν σε λειτουργία για σχεδόν 25 χρόνια, έχουν δείξει (σύμφωνα με την επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ) ότι έχουν σημαντικές δυνατότητες για την πρόληψη, τον μετριασμό ή τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την έλλειψη μιας ομοσπονδιακής πολιτικής για την αλλαγή του κλίματος και ενός (συντονισμένου) παγκόσμιου ερευνητικού προγράμματος για την αλλαγή του κλίματος.

ΧΗΜΙΚΕΣ ΣΚΙΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!

Μπορούμε να την παρακολουθούμε κάθε μέρα. Είναι λευκά, μακρά και επίμονα. Εισβάλουν στους ουρανούς μας και στη συνέχεια διαλύονται στην ατμόσφαιρα, στον αέρα που αναπνέουμε.

Μετά την αγγλική έκδοση του New Scientist, είχε προστεθεί ότι ψεκασμός του ουρανού είχε γίνει με σκοπό την ψύξη του πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια – το οποίο δικαιολογεί πραγματικά την παρουσία των ουρών έξω από τη συμπύκνωση των ίδιων των πολιτικών αεροσκαφών. Ήδη ένας Σουηδός πολιτικός είχε νωρίτερα εκφράσει την ανησυχία του. Με λίγα λόγια, είναι όλο και πιο δύσκολο να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά τώρα που η Γερουσία των ΗΠΑ εξήγησε τα πάντα, γίνεται ακόμη πιο σοβαρό.Μετά την αγγλική έκδοση του New Scientist, είχε προστεθεί ότι ψεκασμός του ουρανού είχε γίνει με σκοπό την ψύξη του πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια – το οποίο δικαιολογεί πραγματικά την παρουσία των ουρών έξω από τη συμπύκνωση.

Μετά την αγγλική έκδοση του New Scientist είχε προστεθεί ότι ψεκασμός του ουρανού είχε γίνει με σκοπό την ψύξη του πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια – το οποίο δικαιολογεί πραγματικά την παρουσία των ιχνών έξω από τη συμπύκνωση των ίδιων των πολιτικών αεροσκαφών. Ένας Σουηδός πολιτικός είχε νωρίτερα εκφράσει την ανησυχία του. Με λίγα λόγια, είναι όλο και πιο δύσκολο να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά τώρα που η Γερουσία των ΗΠΑ εξήγησε τα πάντα, γίνεται ακόμη πιο σοβαρό.

Η Pernilla Hagberg, μέλος του σουηδικού Κόμματος των Πρασίνων, είπε ότι ανησύχησε πρόσφατα σχετικά με τη ρύπανση και τις περιβαλλοντικές ζημίες που προκαλούνται από τα καθημερινά αερολύματα με τα οποία ψεκάζεται ο ουρανός σε όλο τον κόσμο.

Η ίδια η Pernilla Hagberg είχε δημοσιεύσει μια συνέντευξη με Katrineholms Kuriren πριν από αρκετά χρόνια με την οποία ήταν δημοσίως γνωστό ότι η CIA, NSA (αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας) και η σουηδική κυβέρνηση συνεργάστηκε και εξακολουθεί να εργάζεται για να καλύψει τον ουρανό με εκπομπές αεροζόλ, που ορίζεται ως Chemtrails, χωρίς παγίδες.

Οι κανονικές διαδρομές συμπύκνωσης αποτελούνται από υδρατμούς και διασπείρονται γρήγορα μετά τις εκπομπές των κινητήρων και διαφέρουν σημαντικά από τις χημικές ουρές που παράγουν σταδιακά, καλύπτουν τον ουρανό και είναι αντισυμβατικά υαλώματα. Αλλά προφανώς τα ίδια ίχνη θα ήταν βρώμικα.

Η συνέντευξη αναφέρει επίσης ότι αυτοί οι ψεκασμοί περιέχουν ένα επικίνδυνο μίγμα χημικών ουσιών, ιών και βαριών μετάλλων όπως το αλουμίνιο που επηρεάζουν το κλίμα. Η Χάγκμπεργκ δήλωσε επίσης ότι υπάρχει έλλειψη πληροφόρησης σχετικά με το πρόγραμμα και οι λόγοι για αυτό εντελώς αγνοούνται.

Οι δυνατότητες είναι πολλαπλές: από την εθελοντική δηλητηρίαση του πληθυσμού στον έλεγχο του κλίματος μέχρι και άλλους άγνωστους γεωτεχνικούς σκοπούς. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν κρυφτεί πίσω από τις οθόνες για την εξοικονόμηση του πλανήτη, ο οποίος κινδυνεύει από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Αυτές οι ενέργειες θα διεξάγονται υπό το πρόσχημα ότι θα εμποδιστεί ο ήλιος σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και θα σταματήσει η τήξη του πολικού πάγου. Ωστόσο, η Pernilla Hagberg πιστεύει ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα αλλαγής καιρού που ελέγχει τις αγορές και τις τιμές ενώ τιμωρεί και θέτει σε κίνδυνο άλλες χώρες.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι αυτό που πηγαίνει/απελευθερώνεται στον ουρανό είναι ένα μείγμα ταυτοποιήσιμων τοξινών. Υπάρχει αλουμίνιο και βάριο στην παροχή ύδατος και σε γη σε όλο τον κόσμο, και αυτό θα πρέπει να είναι ήδη αρκετό. Ο Χάγκμπεργκ ανέφερε ότι η σουηδική κυβέρνηση συνεργάζεται με ξένες κυβερνήσεις και μυστικές εταιρείες, καθιστώντας αδύνατη τη χρήση του κυβερνητικού μηχανισμού για την επίλυση του προβλήματος.

Τώρα πρόκειται για τη διάδοση της ευαισθητοποίησης και την ευαισθητοποίηση της επίγνωσης του προβλήματος. Περιμένετε μια στρατηγική για να σταματήσετε αυτή την τραγωδία και να λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατέψουμε την υγεία μας, ελέγχοντας τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα που εισέρχονται στο περιβάλλον μέσω αυτών των διαδικασιών. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι chemtrails σκοτώνουν ανθρώπους και βλάπτουν το οικοσύστημα του πλανήτη.

Chemtrails, Donald Trump and Paris Climate Accord – SHOCKING!

US Senate Report: Chemtrails Are Real And Killing Us

Chemtrails real crimen against Citizen

HAARP & Chemtrail | Wie reduziert man die Menschheit um Millionen 1/2

Ένας χρήστης που ανέβασε ένα βίντεο λέει «Όταν είδα το βίντεο, σκέφτηκα ότι πρέπει να το δοκιμάσετε, γιατί πάντα στη βεράντα μου μετά από ισχυρούς ψεκασμούς, που δεν είναι σπάνιο εδώ, ακολουθούμενο από έντονες βροχές, βρίσκουν αυτά τα φυτά που ελήφθησαν, δείτε φωτογραφίες.

Αν και δεν στεγνώνει μετά τη βροχή, αυτό έχει αλλάξει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Επίσης με τα μεγεθυντικά σώματα μικρά μεταλλικά σωματίδια μπορούν να παρατηρηθούν στις επικαλύψεις των φυτών.

Έτσι περίμεναν την επόμενη βροχή και έβλεπαν τα απροστάτευτα φυτά και βρήκαν αμέσως στο μπούρα.

Έκοψα το φυτό, το πήρα μαζί της και το κάπνισα, που σημαίνει ότι το έσπασε με καπνό από δύο ζιγκαρτετ.
Κοιτάξτε τις εικόνες πριν και μετά.»
Πριν

Μετά

Γιατί δεν πρέπει να επιτρέψουμε να καπνίζουμε όταν είμαστε πάρα πολλοί και πρέπει να αποδεκατιστούμε με κάθε τρόπο;

Επειδή ο καπνός του τσιγάρου βλάπτει, καταστρέφει τις ίνες τον ψεκασμών chemtrail.
Μετά από 40 χρόνια βαριάς χρήσης, ένα ζευγάρι είχαν έναν υγιή πνεύμονα σύμφωνα με την ακτινογραφία και με βελονισμό για 100 ευρώ ανά άτομο, κατάφεραν να σταματήσουν το κάπνισμα.
Μετά από οκτώ μήνες χωρίς καπνό, οι νέες εικόνες ακτίνων Χ και των δύο μας βρήκαν αρνητικές αλλαγές στους πνεύμονες.

Όταν καπνίζει κανείς φουσκώνουν oι ίνες μεταξύ τους, βλέπετε αν φυσούν ή κινούνται ανεξάρτητα από τον καπνό του τσιγάρου, παρεμπιπτόντως, δεν ανταποκρίθηκαν στη βελόνα, το φασκόμηλο ή το Minzerauch.

Rauchen schadet Chemtrailfasern

Είναι περίεργο η άμεση προβολή από τον νέο πρωθυπουργό του θέματος για το κάπνισμα, μήπως άραγε έχει πληροφορηθεί ότι στην Αμερική έχουν γίνει κάποιες μελέτες που λένε ότι το κάπνισμα εξουδετερώνει τους πάσης φύσεως ψεκασμούς και φαίνεται αυτό τον τσούζει πάρα πολύ.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr
thesecretrealtruth

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. Polykarpos Markaras 11/18/2019 @ 10:24 ΜΜ

  ΜΕΙΩΣΗ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

  Λυπάμαι αλλά ελάχιστοι προσπαθούν να επικεντρωθούν στους προβληματισμούς που θέτει το συγκεκριμένο άρθρο. Το άρθρο αναζητά τους παράγοντες εκείνους που σήμερα επιτυγχάνουν τον επεκτατισμό της Παγκόσμιας Μείωσης του πληθυσμού. Αναζητά μια σφαιρική και αναλυτική εξέταση και ….οχι αρπακολλικού τύπου μεθόδους…ποιός οφείλει να θυσιαστεί ως βλάξ – έξυπνος – ανήμπορος ή ότιδήποτε άλλο. Συνεπώς η έννοια της αποκαλυφθείσας ‘Νέας

 2. βαλε καρκινο για να σκοτοσεις τις ινες απο τους ψεκασμους ασχετα που δεν διχνει τιποτα το βιντεο, υπαρχουν πολυ καλυτεροι τροποι να σκοτοσεις αυτες τις ινες, οπως το βοριο

 3. Λοιπον, οπως εχω πει και σε παλιοτερο αρθρο,ζουμε στην χειροτερη εποχη που μπορουσε ναζεί ανθρωπος.
  Ειμαστε προς εξωντοση και οι περισσοτεροι περα βρεχει, ουτε που εχουν παρει χαμπαρι τι γινεται.
  Το αρθρο επιβεβαιωνει αυτο που σκεφτομουνα ως καπνιστης.Δηλαδη ο καπνος εμποδιζει μεσα στους
  πνευμονες να μπουν τα σκατα που μας ψεκαζουν.
  Οχι οτι το τσιγαρο ειναι υγηεινο, αλλα μην τρελαθουμε οτι οι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ενδιαφεροναται για το καλο μας..Τους βλεπουμε τι κανουν με τους μεταναστες στην πατριδα μας.

 4. δινω screenshot του αποσπασματος ενός άρθρου
  το οποίο μετέφρασα:
  https://i.postimg.cc/KjRNbwp8/5cbaf080a637473bd6031f1e9cc2a7dd.png
  Μετάφρραση:
  Επίσης “αυτοί” δεν θέλουν να ξέρει ο κόσμος ότι ο καπνός πολεμάει την εισβολή
  παθογονων στο σώμα από τα σωματίδια των ψεκασμών.
  Και η νικοτίνη και ο ΚΑΠΝΟΣ (αποτέλεσμα καύσης του καπνού),
  σκοτώνει μικρόβια, βακτήρια, μύκητες και ιούς, στιγμιαία.
  Γι’αυτό κάνουν ενέσεις νικοτίνης ή την ψεκάζουν
  σε σπόρους και στις σοδειες μεταλλαγμένων

  (συνεχίζω…)

 5. (…συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου)
  Η Νικοτίνη είναι η μοναδική ουσία που σκοτώνει τους μύκητες στις
  σοδειές των μεταλλαγμένων… αλλά ποιος θέλει σοδειές μεταλλαγμένων? Αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν καπνό, διότι οι κυβερνητικές
  χημικές σούπες, ΠΟΤΕ δεν ειναι αποτελεσματικές.
  —-Τέλος μεταφρασης.

  ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν κόπτονται για την υγεία μας.
  Μήπως ΚΑΙ αυτός είναι ένας λόγος για την
  λυσσαλέα αντικαπνιστική εκστρατεία των κυβερνήσεων? Λέω εγώ τώρα…

 6. Ειχα πετυχει στο διαδυκτυο ,δυστηχως δεν μπορω να την βρω μια ιατρικη ερευνα σχετικα με το καπνισμα(τσιγαρο) οπου εξηγουσε οτι ο καπνιστης με το που θα βαλει το τσιγαρο στο στομα του αμεσα ενεργοποιουνται τα αντισωματα του οργανισμου του για να προστατευθει απο τις βλαβερες ουσιες του τσιγαρου οι οποιες ειναι και παρα πολλες.Ετσι καθε μιση ωρα ,μια ωρα αναλογα την χρηση του ο καπνιστης υποβαλει το ανοσοποιητικο του συστημα σε πληρη εργασια με αποτελεσμα τα αντισωματα του να ειναι συνεχεια …..

 7. Να εινα συνεχεια σε εγρηγορση και ετοιμοτητα με αποτελεσμα οτι αλλο ερθει στον οργανισμο μπορει να αναγνωριστει και να καταπολεμηθει απο τα αντισωματα .Ενω ενας μη καπνιστης δεν μπορει να εχει ενα τοσο ισχυρο ανοσοποιητικο συστημα επειδη τα αντισωματα του χαλαρωνουν και ισως εξασθενουν αναλογα βεβαια και με την διατροφη και την ποιοτητα ζωης που κανει

 8. AGELA ουσιαστικά συμβαδίζεις με αυτά που ποστάρισα πιο πανω. Άκουσα γιατρό να τα λέει πριν χρόνια στο youtube αλλα σιγά μην άφηναν να μείνει τέτοιο βίντεο. Κι έχουμε τους ανοητους χειραγωγούμενους που αν πούμε κάτι τέτοιο, νομιζουν οτι προωθούμε το κάπνισμα και δε βλέπουν πως κάθε πολιτική που εφαρμοζεται (και τόσο λυσσαλέα) “για το καλό μας” ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

 9. Θελω να μοιραστω την εξης περιεργη εμπειρια μου. Οταν ημουν στο συνταγμα συμμετεχοντας στους αγανακτισμενους κατα εναν πολυ περιεργο τροπο οταν κρατουσα τσιγαρο και εβρεχαν χημικα ουτε ετσουζαν τα ματια μου, ουτε ειχα αυτη τη συμφορηση στο αναπνευστικο που προκαλουν τα χημικα.για μενα το να κραταω τσιγαρο αναμμενο (και να το καπνιζω) εν μεσω βροχης ληγμενων χημικων, λειτουργουσε καλυτερα απο τη χρηση μαλοξ. Δεν μπορουσα να το εξηγησω.. με βαλατε σε σκεψεις τωρα…

 10. Ετσι ειναι vasoula2908 η αληθεια κρυβεται και το ψεμα προωθειται ,να εισαι καλα σε παρακολουθω χρονια εσυ και ο Νικολας μου ανοιξατε τον εγκεφαλο και τα ματια ,αρχιζω και βλεπω καθαρα σιγα,σιγα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh