ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Το Ισραήλ χτύπησε το σπίτι του αρχηγού της Χαμάς

· Κατοχικά Νέα

Ισραηλινά αεροπλάνα βομβάρδισαν το σπίτι του αρχηγού της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια που βρίσκεται στη Λωρίδα της Γάζας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό αν μέσα στο σπίτι την ώρα του βομβαρδισμού βρισκόταν η οικογένειά του Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο Χανίγια δεν βρίσκεται κα στην Γάζα. Ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή του βομβαρδισμού.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε χθες βράδυ ότι από την έναρξη των ισραηλινών επιθέσεων στον παλαιστινιακό θύλακα έχουν σκοτωθεί 11.500 άνθρωποι, μεταξύ αυτών 4.710 παιδιά και 3.160 γυναίκες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τραυματίες υπολογίζονται σε περίπου 29.800.

Το υπουργείο Υγείας στον ελεγχόμενο από τη Χαμάς παλαιστινιακό θύλακα ανέφερε ότι δεκάδες πτώματα κείτονται στους δρόμους στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας και είναι αδύνατον να καταμετρηθούν.

Υποστηρίζουν ακόμα ότι οι ισραηλινές δυνάμεις πυροβολούν ασθενοφόρα και εθελοντές που προσπαθούν να περισυλλέξουν τις σορούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

H τέλεια «οικονομική καταιγίδα»

Κατεστραμμένο κτίριο – συμβολική φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Νέος απολογισμός στην Κομισουβάχα – 43 νεκροί και ένας επιζών βρέθηκε ζωντανός

Βιομηχανική εγκατάσταση – συμβολική εικόνα διυλιστηρίουΔΙΕΘΝΗ

ΡΩΣΙΑ: Πάνω από 200 drones στην περιοχή Ριαζάν – Φωτιά κοντά σε μεγάλο διυλιστήριο και φόβοι για τα καύσιμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *