Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Το Ισραήλ αναπτύσσει συστοιχίες του Σιδερένιου Θόλου /Iron dome αντιπυραυλικά συστήματα στην Ιερουσαλήμ (την πόλη της ειρήνης) -φωτο 1- και στο κέντρο της χώρας ..Το Ιράν ενεργοποίησε το «Πρωτόκολλο Μηδενικής ‘Ωρας»! ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Άνοιξαν τα καταφύγια σε πολλές περιοχές του Ισραήλ.

Οδηγίες του Υπ. Εσωτερικών εμφανίστηκαν σε δημόσιους χώρους όπως στο εσωτερικό ενός σταδίου..

Oι ΗΠΑ θα πάνε σε πόλεμο με το Ιράν πιθανότατα το επόμενο 24ωρο σύμφωνα με 2 Ευρωπαίους αξιωματούχους που μίλησαν στο Reuters.

Αξιωματούχοι των ΗΠΑ προς τους NYT ”Μια επίθεση στο Ιράν είναι πλέον επικείμενη..”

Το αεροπλανοφόρο Ρούσβελτ μπαίνει στην Ερυθρά Θάλασσα. Αμερικανικά πυρηνικά υποβρύχια βρίσκονται στη Μεσόγειο και την Ερυθρά Θάλασσα. Aμερικανικά αεροπλάνα σηκώνονται από Κατάρ και ισραηλινά μπήκαν στον εναέριο Συρίας.. 6 αμερικανικά αεροσκάφη ανεφοδιασμού μόλις απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ.

Η Σαουδική Αραβία ενεργοποιεί όλα τα συστήματα αεράμυνάς της, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος THAAD τελευταίας γενιάς, σε ολόκληρη την επικράτεια.

Το Ιράν ενεργοποίησε το «Πρωτόκολλο Μηδενικής Ώρας», ένα σπάνιο μέτρο ασφαλείας που εφαρμόζεται μόνο σε ακραίες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως η αναμονή μιας μεγάλης κλίμακας επίθεσης ή μιας άμεσης απειλής για την ηγεσία. Αυτό περιελάμβανε σχεδόν πλήρες κλείσιμο του εναέριου χώρου πάνω από την Τεχεράνη, την αναστολή πτήσεων σε μεγάλα αεροδρόμια, μετακινήσεις στρατευμάτων, κλείσιμο συνόρων και μείωση των δραστηριοτήτων σε πυρηνικές εγκαταστάσεις, μαζί με αυξημένη ασφάλεια γύρω από τα κέντρα διοίκησης, εν μέσω φόβων για πιθανή «επιδρομή με αποκεφαλισμό».

Τραμπ: Έχω ενημερωθεί ότι οι σφαγές στο Ιράν έχουν σταματήσει και ότι οι προγραμματισμένες εκτελέσεις έχουν ακυρωθεί.

Αποπροσανατολισμός;

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

elGreek