ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Το ηφαίστειο Γαλέρας ξυπνάει στην Κολομβία; Οι ηφαιστειακοί σεισμοί σκότωσαν 2 άτομα

· Κατοχικά Νέα

Το ηφαίστειο Galeras στη Νότια Κολομβία κατέγραψε δύο μετριοπαθείς ηφαιστειακούς σεισμούς την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, που άφησαν δύο νεκρούς, καθώς και αρκετά σπίτια και δρόμους κατεστραμμένους. Έκτοτε, περισσότεροι από 550 σεισμοί έχουν ήδη πληγεί στην ίδια περιοχή.

Οι αρχές είναι τώρα σε κατάσταση υψηλής προειδοποίησης και έχουν ενεργοποιήσει όλα τα πρωτόκολλα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το Γαλέρας είναι το πιο ενεργό ηφαίστειο της Κολομβίας. Η τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου της Κολομβίας ήταν τον Ιανουάριο του 2010, όταν εκκενώθηκαν περίπου 8.000 άνθρωποι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα επίκεντρα των ηφαιστειακών σεισμών βρίσκονταν κοντά στην πόλη Pasto, πρωτεύουσα της επαρχίας Narino. Σύμφωνα με την USGS, ο πρώτος σεισμός, ήταν 4.9 ρίχτερ σε βάθος 30 χιλιομέτρων, στις 4:35 π.μ. τοπική ώρα.
Ένα λεπτό αργότερα,ακολούθησε ένας δεύτερος σεισμός 4.3 ρίχτερ ξανά σε βάθος 30 χλμ.

Αυτοί οι δύο ηφαιστειακοί σεισμοί έχουν φέρει τις τοπικές αρχές στην κοντινή πόλη Pasto, πρωτεύουσα της επαρχίας Narino, σε υψηλό επίπεδο συναγερμού. ” Έχουμε ενεργοποιήσει όλα τα πρωτόκολλα … για να παρακολουθήσουμε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης ” , ανέφερε ο κυβερνήτης Narino Camilo Romero στο Twitter.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ με τον εγγονό της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας, βρέθηκε νεκρός στα 44 του

ΔΙΕΘΝΗ

Λος Άντζελες: Συνετρίβη ειδησεογραφικό ελικόπτερο – Τρεις νεκροί

Πακιστάν, Σαουδική Αραβία και Τουρκία συγκροτούν τη «Συμμαχία Άμυνας της Μέκκας»ΔΙΕΘΝΗ

Σαουδική Αραβία και Υεμένη σε νέα κλιμάκωση: Επιθέσεις Χούθι και εκατοντάδες αεροπορικά πλήγματα

Μία απάντηση στο “Το ηφαίστειο Γαλέρας ξυπνάει στην Κολομβία; Οι ηφαιστειακοί σεισμοί σκότωσαν 2 άτομα”

  1. ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!!!!!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *