Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:43 - 14/04/2022

Το γραφένιο μεταδίδεται από τους εμβολιασμένους στους μη εμβολιασμένους- καταστρέφει τα ερυθρά αιμοσφαίρια & προκαλεί θρόμβους αίματος

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στην τελευταία σειρά διαφανειών του από δείγματα αίματος που ελήφθησαν τόσο από “εμβολιασμένους” όσο και από μη εμβολιασμένους ανθρώπους, ο Dr. Philippe van Welbergen απέδειξε ότι το γραφένιο που χορηγείται στους ανθρώπους οργανώνεται και αναπτύσσεται σε μεγαλύτερες ίνες και δομές, αποκτά μαγνητικές ιδιότητες ή ηλεκτρικό φορτίο και οι ίνες παρουσιάζουν ενδείξεις πιο πολύπλοκων δομών με ραβδώσεις.

Απέδειξε επίσης ότι “θραύσματα” γραφενίου μεταδίδονται από “εμβολιασμένους” σε ανθρώπους χωρίς εμβόλιο ή μη εμβολιασμένους καταστρέφοντας τα ερυθρά αιμοσφαίρια τους και προκαλώντας θρόμβους αίματος στους μη εμβολιασμένους

Ο Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), Ιατρικός Διευθυντής της Biomedical Clinics, ήταν από τους πρώτους που προειδοποίησαν το κοινό για τις βλάβες που προκαλούνται στο αίμα των ανθρώπων από τις ενέσεις Covid, δημοσιεύοντας πέρυσι εικόνες δειγμάτων αίματος στο μικροσκόπιο.

Στις αρχές Ιουλίου 2021, ο Δρ Philippe, έδωσε συνέντευξη σε ένα νοτιοαφρικανικό κοινοτικό κανάλι, το Loving Life TV. Εξήγησε ότι όταν οι ασθενείς του άρχισαν να παραπονιούνται για χρόνια κόπωση, ζάλη, προβλήματα μνήμης, ακόμη και μερικές φορές παράλυση και καθυστερημένη έναρξη έντονης εμμηνόρροιας (γυναίκες από τα 60 τους και πάνω), έπαιρνε δείγματα αίματος. Το αίμα τους είχε ασυνήθιστες σωληνοειδείς δομές, κάποια σωματίδια που άναβαν και πολλά κατεστραμμένα κύτταρα. Λίγα υγιή κύτταρα ήταν ορατά. Μέχρι τρεις μήνες νωρίτερα, δεν είχε δει ποτέ αυτούς τους σχηματισμούς στο αίμα. Τώρα γνωρίζουμε ότι αυτές οι σωληνοειδείς δομές είναι γραφένιο.

Έκτοτε, ο Δρ Φιλίπ είναι τακτικός καλεσμένος στο Loving Life TV: αποκαλύπτει την εξάπλωση της πειραματικής ένεσης Covid- παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την αυξανόμενη βλάβη που προκαλείται στο αίμα από τις πειραματικές ενέσεις Covid με την πάροδο του χρόνου- και, παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση του Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Αφρική.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2022, ο Dr. Philippe επέστρεψε και πάλι στο Loving Life TV για να δημοσιεύσει εικόνες από τις τελευταίες του διαφάνειες με δείγματα αίματος. Η ζωντανή μετάδοση ήταν μακροσκελής και έτσι το Loving Life TV τη χώρισε σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος είναι μια συζήτηση που περιλαμβάνει απαντήσεις στις ερωτήσεις του κοινού.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δρ Φιλίπ παρουσιάζει τις εικόνες των τελευταίων διαφανειών αίματος και εξηγεί τι δείχνουν οι εικόνες. Συζητά σχεδόν 100 αντικειμενοφόρους πλάκες αίματος τόσο από “εμβολιασμένους” όσο και από ασθενείς χωρίς εμβόλια. Οι διαφάνειες του δείχνουν ότι οι ασθενείς που δεν έχουν εμβολιαστεί έχουν “μολυνθεί με τις τοξίνες του εμβολίου μέσω της αποβολής”.

Ακολουθεί ένα σύντομο απόσπασμα από το δεύτερο μέρος με την ευγενική χορηγία του καναλιού The Timeline Post στο Telegram.

Παρακάτω είναι μια εικόνα τυπικών υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων, όπως φαίνονται στο μικροσκόπιο, με τα οποία θα έπρεπε να μοιάζει το αίμα. Δεν υπάρχει πηκτικότητα ή ξένα αντικείμενα σε αυτό.

Η επόμενη εικόνα απεικονίζει ένα άτομο στο οποίο έχει γίνει ένεση με το πειραματικό φάρμακο Covid. Το αίμα έχει πήξει, τα παραμορφωμένα ερυθρά αιμοσφαίρια έχουν συσσωρευτεί μεταξύ τους. Το κύτταρο που περιβάλλεται στην εικόνα είναι ένα υγιές ερυθρό αιμοσφαίριο, ένα από τα λίγα στην εικόνα, που κάθεται δίπλα στις ίνες γραφενίου. Μπορείτε να δείτε το μέγεθος των ινών γραφενίου σε σχέση με το μέγεθος ενός ερυθρού αιμοσφαιρίου. Ίνες αυτού του μεγέθους θα φράξουν τα τριχοειδή αγγεία. Μπορείτε επίσης να δείτε ότι οι ίνες γραφενίου είναι κοίλες και περιέχουν ερυθρά αιμοσφαίρια.

Λίγες εβδομάδες πριν από τη δημιουργία του παρακάτω βίντεο, ο Dr. Philippe άρχισε να παρατηρεί ένα μαγνητικό ή ηλεκτρικό φαινόμενο πολικότητας σε διαφορετικές πλευρές των ινών γραφενίου. Στην παρακάτω εικόνα, στα δεξιά της ίνας τα κύτταρα είναι πηχτά και στην αριστερή πλευρά υπάρχει κάτι που μοιάζει με κενό ή περίπου ανάποδο διάστημα σε σχήμα “C”. Ο Dr. Philippe λέει ότι αυτή η “συμπεριφορά” δεν είχε παρατηρηθεί πριν, αλλά τώρα, ξαφνικά, παρατηρείται σχεδόν σε κάθε δείγμα. Είναι μια ένδειξη ότι “αυτά τα πράγματα έχουν αλλάξει, η αντίδρασή τους με τα γύρω κύτταρα του αίματος έχει αλλάξει … και δεν ξέρω τι το προκάλεσε”, είπε.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει ένα δείγμα αίματος από ένα παιδί τριών ετών που δεν έχει εμβολιαστεί ή είναι ανεμβολίαστο. Δείχνει κομμάτια ή “θραύσματα” γραφενίου που “είναι το αποτέλεσμα της αποβολής”, με άλλα λόγια το γραφένιο έχει μεταδοθεί από τους “εμβολιασμένους” γονείς στο ανεμβολίαστο παιδί τους.

Ακολουθεί η εικόνα ενός δείγματος αίματος από ένα οκτάχρονο ανεμβολίαστο παιδί, του οποίου το αίμα έχει μολυνθεί και καταστραφεί από τη μετάδοση του γραφενίου από τους γύρω του που έχουν κάνει ένεση Covid. Ο δεξιός βραχίονας και το άνω δεξί πόδι του παιδιού έχουν ουσιαστικά παραλύσει, το παιδί δεν μπορεί να σηκώσει το δεξί του χέρι και ο μηρός δεν λειτουργεί σωστά.

Η παρουσίαση του Dr. Philippe ανοίγει πραγματικά τα μάτια και είναι τρομακτική – πρέπει να την παρακολουθήσουν, ειδικά όσοι διακηρύσσουν ότι οι ενέσεις Covid είναι “ασφαλείς” και επιμένουν να κάνουν ενέσεις στους ανθρώπους. Οι ενέσεις Covid είναι όπλα γενοκτονίας και το πώς οι άνθρωποι που τις σχεδίασαν εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι είναι απίστευτο.

dailyexpose.uk

Σας Ενδιαφερουν:

ΡΟΧΑΛΙΖΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η χρήση ταμπόν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο: πώς να αποφύγετε το σύνδρομο τοξικού σοκ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Knee Bandage - Επιδεσμος γονατου-αγκωνα , μειωστε τον πονο και την αποθεραπεια του τραυματος!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τα παράσιτα - είναι η μάστιγα του 21ου αιώνα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ζώντας με το διαβήτη: Πώς το INSUMED με βοήθησε να πάρω τον έλεγχο της υγείας μου
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προσοχή, κυστίτιδα: τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασθένεια και πώς να την θεραπεύετε σωστά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η ιστορία μου για τη αντιμετώπιση της ψωρίασης
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το μυστικό της νεότητας: η θεραπεία που χρησιμοποιεί και η Salma Hayek
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το Bentolit είναι ένα τριπλό απόσταγμα ηφαιστειακού αργίλου εμπλουτισμένου με φυσικά φυτικά εκχυλίσμ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Βρέθηκε το γονίδιο, που είναι υπεύθυνο για την ανικανότητα – τώρα μπορεί να θεραπευθεί
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Τα λεω τοσα χρονια… αλλα ποιος με ακουει… Στην Ελλαδα οι συναδελφοι γιατροι που ειναι εναντια του εμβολιου… δεν μπορουν να το δεχτουν.. με θεωρουν τρελη που το λεω… ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ! Ελπιζω να ανοιξουν τα ματια τους λιγο
  Ευχαριστουμε για το αρθρο!

 2. Ας ελπίσουμε ότι θα καθαρίσουν όσο πιο γρήγορα οι εμβολιασμένοι και θα μας αδειάσουν τη γωνιά. Μετά την μαζική συγκομιδή που θα γίνει στους εμβολιασμένους, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος και μια νέα αυγή θα ανατείλει για την ανθρωπότητα. Ας το κάνουμε εικόνα στο μυαλό μας κι ας στείλουμε την εικόνα στον αιθέρα για να υλοποιηθεί. Νιώθω ευγνώμων που θα απολαύσω τον τελικό θερισμό λίγο πριν την ανοικοδόμηση της νέας εποχής! Έτσι έχει ήδη συμβεί εις το όνομα της υλοποίησης. Ευχαριστώ το σύμπαν πολύ!!!!

 3. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 04/15/2022 @ 5:48 ΠΜ

  Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΠΑΘΗΣ

  https://rumble.com/v10mt83-61530483.html

  Ο Δρ. Βλαντιμίρ Ζελένκο, μετά τον Χαράρι περιλαμβάνει τον διεθνιστή, Bill Gates, αναφέροντας:

  «Μπιλ Γκέιτς: είναι ένα ειδικό επίπεδο κοινωνιοπαθή.

  Ξέρετε, έχω ένα ανέκδοτο περί αυτού: Όλος ο κόσμος υποφέρει επειδή ο Μπιλ Γκέιτς δεν μπορούσε να βρει φίλη στο γυμνάσιο.

  Το μίσος του για την ανθρωπότητα είναι ιστορικής κλίμακας!

 4. Αποβολη ? Δηλαδη ειναι της αποψης οτι το γραφενιο διαπερνα φλεβες, μυς, δερμα παει στον αερα και μπαινει σε αλλα σωματα ? Μηπως υπαρχουν αλλες πηγες γραφενιου περαν του εμβολιου ? Γιατροι … μερικες φορες …

  Ειναι καιρος να δουμε αρθρογραφια των 2 προηγουμενων δεκαετιων. Self assembling circuits, carbon nanotubes. Να δουμε υπαρχουν προυποθεσεις. Αν τα οργανικα υλικα του σωματος λειτουργουν σαν κολλα, η οχι. αν μπορεις να επεμβεις εξωτερικα.

 5. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 04/15/2022 @ 2:38 ΜΜ

  μια νέα αυγή θα ανατείλει για την ανθρωπότητα….ΒΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΤΕΛΕΙ Η ΑΥΓΗ…..ΚΛΟΥΒΙΟΑΥΓΟΚΕΦΑΛΕ.

 6. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ 04/15/2022 @ 10:23 ΜΜ

  ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ;ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΑΦΕΣ ΑΥΤΟ.ΙΣΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ “””ΤΡΟΦΙΜΑ””” ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.ΑΝ ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ AIDS ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ AIDS. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

 7. Βασίλης ψεκ ψεκ 04/16/2022 @ 1:31 ΠΜ

  Πιθανώς το γραφένιο να εισάγετε σε ανεμβολίαστους από φάρμακα που παίρνουν η τροφές που καταναλώνουν… Ισως θα πρέπει τελικά να γίνει μια ανάλυση σε νερό για το φθόριο και τις επιπλοκές στον ανθρώπινο οργανισμό… (Βλέπε επίφυση) καθώς και έρευνα μελέτη για τήν σύσταση τών ουσιών που ψεκάζουν την ατμόσφαιρα (γεωμηχανική κλπ) και τις ιδιότητες αυτών…. Επίσης αποκρυπτογράφηση ανάλυση των παρτίδων τών εμφολίων και των πλήρη συστατικών που περιέχουν…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*