11:18 - 17/02/2021

Το γερμανικό κοινοβούλιο επικυρώνει την Ατζέντα ID2020 και το «πακέτο εμβολιασμού» του Μπιλ Γκέιτς για τον παγκόσμιο πληθυσμό

Το γερμανικό κοινοβούλιο επικυρώνει την Ατζέντα ID2020 και το «πακέτο εμβολιασμού» του Μπιλ Γκέιτς για τον παγκόσμιο πληθυσμό

Στις 29 Ιανουαρίου, το γερμανικό κοινοβούλιο επικύρωσε την εφαρμογή του Agenda ID2020, με την επόμενη φάση της παγκόσμιας διάθεσης του Mark of the Beast να μπαίνει στο πίσω μέρος της «πανδημίας» του Wuhan coronavirus (COVID-19).

Αυτό το συγκεντρωτικό γενικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα συλλογής δεδομένων θα χαρακτηρίζει κάθε πολίτη στη Γερμανία και θα παρέχει πρόσβαση σε κάθε κυβερνητική υπηρεσία, αστυνομική υπηρεσία και υπηρεσία τριών γραμμάτων, καθώς και στον ιδιωτικό τομέα.

Μέχρι 200 ​​σημεία πληροφοριών, και πιθανώς περισσότερα όσο περνά ο χρόνος, θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα. Αυτά περιλαμβάνουν τραπεζικούς λογαριασμούς ατόμων, συνήθειες αγορών, αρχεία υγείας, συμπεριλαμβανομένων αρχείων εμβολιασμού, πολιτικές τάσεις και πιθανώς ακόμη και συνήθειες γνωριμιών.

Εάν η κυβέρνηση μπορεί να το χρησιμοποιήσει εναντίον σας, η Γερμανία θέλει να τη συμπεριλάβει στη βάση δεδομένων του Agenda ID2020, η οποία σχεδιάστηκε από κανέναν άλλο από τον δισεκατομμυριούχο ευγενικό Bill Gates ως μέρος του «πακέτου εμβολιασμού» του.

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Rockefeller, του Accenture, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και της Παγκόσμιας Συμμαχίας για Εμβόλια και Εμβολιασμούς (GAVI), το πρόγραμμα στοχεύει στην έγχυση σε κάθε άνθρωπο με μικροτσίπ που μπορούν να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση χρησιμοποιώντας τεχνολογίες 5G και επόμενες 6G .

Οι ιδιωτικοί συνεργάτες του προγράμματος περιλαμβάνουν πολλά ονόματα Big Pharma όπως Johnson & Johnson (J&J), GlaxoSmithKline (GSK), Merck & Co. και φυσικά το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Σύμφωνα με τον Peter Koenig, γράφοντας για την Global Research (Καναδάς), το ID2020 διαμορφώνεται για να είναι «εμφυτευμένο με εμβόλιο» και «προσβάσιμο από απόσταση από υπολογιστές, ρομπότ ή αλγόριθμους με EM

«Η έγκριση του Agenda ID2020 πρέπει ακόμη να εγκριθεί από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, αλλά υπάρχει μικρή πιθανότητα το Συμβούλιο να το απορρίψει», εξηγεί ο Koenig.

Το σήμα Agenda ID2020 της Ελβετίας που θα ψηφιστεί στις αρχές Μαρτίου

Στην κοντινή Ελβετία, οι ψηφοφόροι θα έχουν την ευκαιρία στις 7 Μαρτίου να εγκρίνουν την έκδοση Agenda ID2020 αυτής της χώρας, ένα ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης που θα συνδέει «τα πάντα με τα πάντα για κάθε πολίτη».

Εάν το μέτρο περάσει, η ελβετική κυβέρνηση σκοπεύει να αναθέσει τη διαχείριση του προγράμματος στον ιδιωτικό τομέα, πράγμα που σημαίνει ότι οι εταιρείες ναρκωτικών, οι μεγάλες τράπεζες και οι ασφαλιστικές εταιρείες θα αγοράζουν και θα πωλούν ιδιωτικά δεδομένα ανθρώπων για κέρδος.

Στο μέλλον, το πρόγραμμα πιθανότατα θα περιλαμβάνει ένα εμφυτεύσιμο τσιπ με ενσωματωμένους πομπούς ραδιοσυχνοτήτων (RF) που θα χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση ατόμων, καθώς και για τη διαχείριση των οικονομικών τους και για την κατανομή των πιστώσεων πληρωμής για την εργασία που κάνουν, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να αγορά και πώληση.

Οι πρώτες δοκιμές αυτής της τεχνολογίας έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε απομακρυσμένα χωριά του Μπαγκλαντές, όπου σε φτωχούς ανθρώπους εγχύθηκαν μικροτσίπ με το πρόσχημα ότι «εμβολιάστηκαν».

Αυτός είναι ακριβώς ο τύπος που ο Bill Gates και άλλοι γενοκτονικοί μανιακοί θέλουν να δουν να εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο. Σε κάθε άτομο θα πρέπει τελικά να διαγραφούν και να «εμβολιαστούν» και τα συστήματα 5G / 6G που εγκαθίστανται σε κάθε εκκλησία στον τελευταίο όροφο και στον γωνιακό λαμπτήρα θα χρησιμοποιηθούν για τον προγραμματισμό και τον έλεγχο αυτής της παγκόσμιας αγέλης με νέα όντα παγκόσμιας τάξης.

Όλα αυτά έχουν σκοπό να διατηρήσουν τους ανθρώπους «ασφαλείς» ενάντια στα κινέζικα μικρόβια, φυσικά. Δεν υπάρχει απλώς κανένας άλλος τρόπος για να κρατήσει τον «ιό» στον κόλπο, επιμένει η ελίτ.

https://www.afinalwarning.com/images/Population-Decrease-Decline-Down-Graph-Arrow-Drop.jpg

«Αυτό υποτίθεται ότι συμβαίνει μέσω μιας διεπαφής υπολογιστή εγκεφάλου (BCI), που ονομάζεται Neurolink – που αναπτύχθηκε από τον Elon Musk. Παρουσιάζει μια διεπαφή ηλεκτρονικών κυμάτων με τον ανθρώπινο εγκέφαλο η οποία, μέχρι τότε, θα έχει μετατραπεί σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (EMF), έτσι ώστε να μπορεί να λαμβάνει ψηφιακές εντολές που θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά μας, ή μπορούν να απενεργοποιηθούν – RIP – ως ίσως είναι πιο βολικό για το Global Cabal. ”

afinalwarning.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΑΑΑΑΑΑ!!!! ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ !!!! ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ … Ο ΑΝΤΙ… ΟΙ ΕΡ ΕΥΝΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ … ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ Ν,Τ,Π, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΓΕΡΑ !! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  2. χρήστος Τσιάκας 02/17/2021 @ 4:06 ΜΜ

    Έρχεται το τσιπάκι με φόρα να μας μαρκάρουν θέλουν δια αυτό και ο ιός της κορώνας

  3. Κι οταν το δεχθει το ιερατιο, τοτε παιρνει σαρκα και οστα η αποκαλυψη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*