Το φονικό τρίγωνο Μεσόγειος – Σουμάτρα – Χιλή και η σεισμική διέγερση

Το φονικό τρίγωνο Μεσόγειος – Σουμάτρα – Χιλή και η σεισμική διέγερση

Απο : filarianna

Επιστημονικές προειδοποιήσεις του μεγάλου αστρονόμου Carlos Muñoz Ferrada, ορίζουν ότι η Ισπανία και η Μεσόγειος οριοθετούν ένα μεγάλο καταστροφικό τρίγωνο, μαζί με τη Σουμάτρα (ασιατικό Ειρηνικού) και την επικράτεια της Χιλής.

Οι ζώνες αυτές σημειώθηκαν κατά την έναρξη των αστρονομικών υπολογισμών του Ferrada που δημοσίευσε το 1999, αλλά γνωρίζουμε ότι συνεχώς προστίθενται νέες ζώνες υψηλής σεισμικότητας, έως ότου όλα γη θα κλονιστεί από τον παγκόσμιο κατακλυσμό.

Ο Muñoz Ferrada εξηγεί ότι αυτό οφείλεται στην καταστροφική προσέγγιση ενός «κομήτη-πλανήτη», που ονομάζεται Hercolobus ή Πλανήτης Χ, ο οποίος τελικά θα περάσει σε απόσταση 14 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη επιταχύνοντας τη ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗ αλλαγή που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο αστρονόμος γνωστοποίησε την ύπαρξη του Hercolubus στις 11 Ιουνίου 1940.

Για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις και τις προβλέψεις του, ο Carlos Muñoz Ferrada ανέπτυξε την θεωρία της Γεωδυναμικής, η οποία βασίζεται στις έλξεις των ουρανίων σωμάτων, στις μεγάλες εκρήξεις του ηλίου και τους κύκλους των γεωφυσικών διαταραχών. Με αυτήν την μέθοδο πρόβλεπε σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, αλλαγές του κλίματος, ανακάλυψε νέους πλανήτες και κομήτες, αποκωδικοποιώντας τις τροχιές τους και άλλα στοιχεία


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Χιλιανός αστρονόμος καθόρισε τη μάζα, την ταχύτητα, τον τροχιακό χρόνο, την πορεία του Hercolobus, και τις τρομερές συνέπειες που συνεπάγονται για το Ηλιακό μας Σύστημα.

Η Χιλή αναγνώρισε (αν και αρχικά κανείς δεν τον πίστευε) τον Muñoz Ferrada για τη μαθηματική ακρίβεια του σε σχέση με τον σεισμό του 1939 στη Χιλή που στοίχισε τη ζωή σε 30.000 άτομα και ισοπέδωσε μία έκταση περίπου 130.000 τετρ. χλμ. Υπολόγισε ακόμη και την ημερομηνία για το σεισμό πέφτοντας έξω κατά 4 ώρες, από τον αρχικό υπολογισμό του.

Σπούδασε μετεωρολογία και αστρονομία στο Πανεπιστήμιο της Χιλής, και κατόπιν μηχανική και φυσική. Ειδικεύτηκε στην Αστρονομική Εταιρεία του Παρισιού. Υπήρξε ηγετικό στέλεχος της Αστρονομικής Εταιρείας της Χιχόν (Βόρεια Ισπανία) και την Αστρονομική Εταιρεία του Μιλάνου και ήταν διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Παναμά για πέντε χρόνια.

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ » Hercolobus ή το τέλος του χρόνου», το οποίο παρουσιάστηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Channel 4 στο Πουέρτο Ρίκο, στις 28 Ιουνίου του 1999.

Η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη σε αυτό το βίντεο φαίνεται να ήταν η τελευταία του Carlos Muñoz Ferrada (πέθανε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001). Η καταγραφή έγινε από τον Joseph Lando, ανεξάρτητο παραγωγό για την τηλεόραση του Πουέρτο Ρίκο.

Loading...

3 thoughts on “Το φονικό τρίγωνο Μεσόγειος – Σουμάτρα – Χιλή και η σεισμική διέγερση

 1. filarianna says:

  Ζαχαρία ευχαριστώ εσένα και τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, για την ευκαιρία ανάδειξης θεμάτων προς μελέτη και προβληματισμό.
  Στις 8 Δεκεμβρίου, την Τρίτη που μας πέρασε δηλαδή, κοινοποιήθηκε από την ALMA η παρακάτω ανακοίνωση
  The serendipitous discovery of a possible new solar system object with ALMA
  http://arxiv.org/abs/1512.02650
  Ενημερωτικά η Atacama Large Millimeter/submillimeter Array (ALMA) αποτελεί διεθνή σύμπραξη του Ευρωπαϊκού Νότιου Παρατηρητηρίου (ESO), του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών των ΗΠΑ (NSF) και του Εθνικού Ινστιτούτου Φυσικών Επιστημών (NINS) της Ιαπωνίας, μαζί με NRC (Καναδάς) , NSC και ASIAA (Ταϊβάν), και KASI (Δημοκρατία της Κορέας), σε συνεργασία με τη Δημοκρατία της Χιλής. Η ALMA- το μεγαλύτερο υπάρχων αστρονομικό έργο – αποτελείται από 66 κεραίες υψηλής ακρίβειας που βρίσκεται στο οροπέδιο Chajnantor (έρημο Ατακάμα), 5000 μέτρα υψόμετρο στη βόρεια Χιλή.
  Δύο ξεχωριστές ομάδες ερευνητών (μία από το Μεξικό, η άλλη από τη Σουηδία), έχουν υποκινήσει σκεπτικισμός στην αστρονομική κοινότητα με την ανάρτηση εγγράφων στο διακομιστή preprint arXiv, όπου η κάθε ομάδα περιγράφει ένα διαφορετικό μεγάλο αντικείμενο που παρατήρησαν στις παρυφές του ηλιακού συστήματος. Και οι δύο ομάδες έκαναν τις παρατηρήσεις τους μετά την εξέταση των δεδομένων της ALMA.
  Το ένα από τα αντικείμενα φαίνεται να βρίσκεται κοντά στον W Aquilae στο νυχτερινό ουρανό, το άλλο δίπλα στον Άλφα του Κενταύρου. Και οι δύο ομάδες αναφέρουν ότι τα αντικείμενα μπορεί να είναι σχετικά κοντά και ότι θα μπορούσαν να βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον ήλιο.
  Η σουηδική ομάδα ονόμασε το αντικείμενο που παρατηρεί Gna (Γκνα), σκανδιναβική θεότητα γνωστή για την ταχύτητά της, και δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να υποδηλώσουν ότι ανακάλυψαν το μυθικό πλανήτη Χ . Αντ ‘αυτού αναφέρουν ότι ενδέχεται να είναι ένας μεγάλος αστεροειδής. Η ομάδα από το Μεξικό πήγε λίγο παραπέρα προτείνοντας ότι το αντικείμενο που παρατηρείται θα μπορούσε ενδεχομένως να αποδειχθεί ένας καφέ νάνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *