18:23 - 30/05/2019

Το CrossFit αποχωρεί από το Facebook

Σελίδες του αμερικανικού CrossFit με πάνω από δέκα εκατομμύρια μέλη τελειώνουν τη συνεργασία τους με το Facebook και το Instagram για λόγους λογοκρισίας και προπαγάνδας.

Μετά το σβήσιμο μιας συνεργαζόμενης σελίδας με το CrossFit λόγω της κριτικής τους στα διατροφικά μενού που προωθούν τα ΜΜΕ και την επαναφορά της χωρίς να δικαιολογήσουν το γιατί, η απόφαση ήταν καθολική.

Η κεντρική αλλά και όλες οι συνεργαζόμενες σελίδες του ομίλου αποχωρούν από το Facebook αλλά και από το παράρτημα του το Instagram. Τα συνολικά μέλη των σελίδων τους υπερβαίνουν τα έντεκα εκατομμύρια.

Το άρθρο με την ανακοίνωση: CrossFit Shutters Facebook, Instagram Accounts Amid Data Privacy Concerns

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh