in

ΤΟ CORONA VIRUS ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ; FAKE NEWS

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ενώ είναι γνωστό από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ότι ο θανατηφόρος αυτός ιός Coronavirus για τον οποίο έχει σημάνει συγκερασμούς σε πολλές χώρες προέρχεται από την βρώσιν νυχτερίδων στην Κίνα, η από τους αρουραίους , ακτιβιστές ερευνητές επιστήμονες έχουν προβάλει στο διαδίκτυο την αληθινή πραγματικότητα του τι συμβαίνει με αυτόν τον ιό.

Η όλη φασαρία για αυτόν τον ιό όπως φαίνεται έχει ως συνέπεια την βιομηχανική παραγωγή εκατομμυρίων εμβολίων. Σύμφωνα με τους ερευνητές επιστήμονες η πατέντα αυτών των εμβολίων ήδη υπήρχε από την αρμόδια εταιρία όπως αποκαλύπτεται από το 2015. Αυτό και μόνο σημαίνει ότι κάποιοι ήξεραν γι αυτόν τον ιό τον οποίο θα δημιουργούσαν σε ειδικά εργαστήρια για να κερδίσουν δισεκατομμύρια από τα εμβόλια που θα πουλούσαν αδιαφορώντας για την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Σχετικά με αυτό το τεράστιο θέμα υπάρχει η ατζέντα global depopulation του Μπιλ Γκέιτς η οποία αποσκοπεί στην παγκόσμια μείωση του πληθυσμού του πλανήτη και ένας σημαντικός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι η εργαστηριακή παραγωγή και διασπορά θανατηφόρων ιών όπως γίνεται τώρα με την περίπτωση αυτού του ιού…

Proof Depopulation Agenda Is Well Underway

Είναι χαρακτηριστικό εδώ να αναφέρουμε ότι ο δούκας ο Φίλιππος της Αγγλίας είχε δηλώσει ότι: αν μπορούσαν να ξαναενσαρκωνόμουνα θα ήθελα να ήμουν θανατηφόρος ιός για να εξοντώσω τους ανθρώπους.

Εδώ μπαίνει ένα μεγάλο ερώτημα ότι πως γίνεται πριν τρεις μήνες σε κάποιες εκπομπές ειδικοί επιστήμονες να είχαν αναφέρει τον κίνδυνο ύπαρξης ενός τέτοιου ιού που θα έχει την ικανότητα να εξοντώσει περί τα 65 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η όλη αυτή κατάσταση έχει και τις σκόπιμες ψυχολογικές παρενέργειες στον πληθυσμό. Δημιουργεί ένα έντονο κλίμα φοβίας που έχει σαν συνέπεια την απομόνωση των κατοίκων και εναποθέτουν την εμπιστοσύνη τους προς τις κρατικές αρχές που υποτίθεται θα τον προστατέψουν από τον θανατηφόρο ιό. Και σαν συνέπεια της εμπιστοσύνης προς τις κρατικές αρχές δέχονται χωρίς καμία ένσταση τα εμβόλια που θα τους σερβίρουν υποτίθεται για να προστατευτούν. Εδώ δεχόμαστε σο πονηρό παιχνίδι της ελίτ που είχε δημιουργήσει τα Fema κέντρα στις ΗΠΑ.

Σε αυτά τα κέντρα θα καταφεύγει μεγάλο μέρος του πληθυσμού για να προστατευτεί υποτίθεται, και εκεί θα εμβολιάζονται μαζικά αλλά μαζί με τους εμβολιασμούς θα τους βάζουν και το επίμαχο σφράγισμα υποτίθεται για «καλό τους».

Το πόσο απάτη υπάρχει σε όλη αυτή την υπόθεση φάνηκε από κάποια βίντεο που έδειξαν στην Κίνα με νεκρούς θύματα του ιού στους δρόμους, όπου τα δέντρα ήταν καταπράσινα παρά του ότι είναι χειμώνας και το φυσιολογικό θα ήταν τα κλαδιά τους α είναι γυμνά.

Από εδώ φάνηκε, όπως λέει ο ερευνητής, ότι όλο αυτό ήταν ένα μονταρισμένο βίντεο βάσει προϋπάρχοντος σεναρίου που το είχαν σχεδιάσει εδώ και καιρό.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ένας ερευνητής , ο.. Maurice Hilleman, αποκάλυψε ότι έχουν κατασκευαστεί πολλά εμβόλια που προκαλούν ασθενείς ακόμα και καρκίνο, και τα οποία διοχετεύσαμε σκόπιμα για να αυξηθούν τα θανατηφόρα κρούσματα του καρκίνου. Και επίσης ομολογεί με σαρκασμό ότι είχα κατασκευάσει εμβόλια που προκαλούν λευχαιμία και τα είχαν στείλει στην Ρωσία για να εξολοθρεύσουν ρωσικούς πληθυσμούς. Είναι δηλαδή μια μέθοδος εξελιγμένου βιολογικού πολέμου.

Εδώ και χρόνια οι μυστικές υπηρεσίες ασχολούνται με μεθόδους βιολογικού πολέμου και με την Παρασκευή θανατηφόρων ιών που τους διοχετεύουν κυρίως με την μέθοδο των εμβολιασμών. Έχουμε φτάσει στην εποχή της αδίστακτης σκληρότητας που στοχεύει στον αφανισμό εκατομμυρίων ανθρώπων.

THE VACCINATION AGENDA EXPOSED – David Icke | London Real

Ένα νέο είδος επίσης σύγχρονου τεχνολογικού θανατηφόρου πολέμου είναι και το 5Γ που προσπαθούν να το εγκαταστήσουν παντού και το οποίο έχει τις δυνατότητες να εκπέμπει θανατηφόρες ακτινοβολίας στις περιοχές που εγκαθίσταται.
Το εντυπωσιακό σε όλα αυτά είναι ότι προβάλλονται πριν εμφανιστούν σε ορισμένες προφητικές κινηματογραφικές ταινίες σαν μια άτυπη προειδοποίηση για αυτά που ήρθαν και για αυτά που θα έρθουν.


Η πηγή των πληροφοριών είναι από το σάιτ που παρουσιάζουμε λίγο πιο κάτω το οποίο όμως ο κατασκευαστής του είχε προειδοποιήσει ότι θα επέμβουν για να το κλείσουν γιατί ακριβώς αποκαλύπτει την αλήθεια σε όλη αυτή την ιστορία, και πράγματι αν προσπαθήσετε να μπείτε σε αυτό το σάιτ θα δυσκολευτείτε αρκετά.

Θα πρέπει πάντα να ψάχνουμε την αλήθεια για να καταλάβουμε τι μα συμβαίνει και όχι σαν πρόβατα να τρώμε το κουτόχορτο που μας σερβίρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα διάφορα εντεταλμένα hoaxes της Νέας Τάξης.

Για όλο το άρθρο δείτε εδώ
http://82.221.129.208/
http://82.221.129.208/.vt1.html

Jimstone.is – World Class Investigative Truth

Is Corona Virus A Man Made Depopulation Weapon

CDC, Gates, Kissinger All In On MANMADE CoronaVirus Spreading ..yet just 26 deaths???

The MANMADE CORONA CRSPR Gene Edited Virus ~ Must See

And Now…Fumigating Wuhan ??? feat. Don’t Give Into the Hype and Fear

Oxy MORON

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 Comments

Leave a Reply
  1. ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ, Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΒΡΕ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΔΟΥΚΑ.
    ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΧΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΩΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.

  2. ΚΥΡΙΕ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΓΡΑΦΕΙΣ “ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΙΑΣ”… ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΒΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ. ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ ΣΕΡΒΙΡΕΙ.
    ΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΟΣ. ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΙ ΕΝΝΟΙΕΣ.

  3. ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ’ ΕΞΩ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΔΥΟ ΤΙΓΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΖΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ.

  4. Οκ, μπορεί να είναι και έτσι,και να είναι όλο ένα καλοστημένο σενάριο.Αλλα δεν μπορούμε να επικαλεστούμε ως απόδειξη τα δέντρα!Εγώ είδα και βίντεο που υπήρχαν δέντρα γυμνά, εκτός και αν γύρισαν βίντεο σε διαφορετικές εποχές του χρόνου γιατί δεν προλάβαιναν,και δεύτερον δεν ρίχνουν τα φύλλα τους όλα τα δέντρα τον χειμώνα.Ολα αυτά είναι θεωρίες,για τίποτα δεν είμαστε σίγουροι, καλό είναι να προετοιμαστούμε για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εμεις δεν εχουμε βουλη ρε…καλλιστεια εχουμε…!

Υπαρχει κατι πολυ ανησυχητικο στην εξελιξη με τον Ιο…