09:35 - 28/07/2021

Το αφήγημα εμβολιάσου γιατί κινδυνεύεις… καταρρέει – Στο Ισραήλ το 66% των νοσούντων είναι εμβολιασμένοι – Προειδοποίηση σοκ από Hebrew Univeristy

Το 66% των σοβαρών περιστατικών στα νοσοκομεία είναι εμβολιασμένοι στο Ισραήλ με βάση επίσημα στοιχεία.

To αφήγημα εμβολιάσου γιατί κινδυνεύεις… καταρρέει και αυτό γιατί… μειώνεται δραστικά η αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Το bankingnews δεν είναι κατά των εμβολίων είναι 10000000% κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και κυρίως κατά της τρομοκρατίας και προπαγάνδας φόβου.

Στο θέμα της υγείας όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί, σοβαροί και υπεύθυνοι όχι κινδυνολόγοι που σπέρνουν σκόπιμα τον πανικό.

Για πολλοστή φορά το Ισραήλ το πιο εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο μας αποδεικνύει ότι όλη αυτή η προπαγάνδα εμβολιάσου γιατί κινδυνεύεις… δεν είναι τίποτε άλλο από προπαγάνδα.

Το 66% των βαριά νοσούντων στα νοσοκομεία του Ισραήλ δηλαδή από τις 138 σοβαρές περιπτώσεις σήμερα στο Ισραήλ, δηλαδή 91 είναι εμβολιασμένοι.

Επίσης το 53% των συνολικών κρουσμάτων είναι επίσης εμβολιασμένοι.

Με βάση προσέξτε τα επίσημα στοιχεία από το Ισραήλ ο εμβολιασμένος κινδυνεύει περισσότερο από τον ανεμβολίαστο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα εμβόλια δεν διαδραματίζουν κάποιον θετικό ρόλο, έχουν συμβάλλει στην μείωση της νοσηρότητας και θνητότητας ενώ οι ανεμβολίαστοι κατά βάση νέοι έχουν μηδενική στην κυριολεξία πιθανότητα να νοσήσουν σοβαρά ή να πεθάνουν στα όρια του 0,00020% δηλαδή το 99,99980% των νέων δεν κινδυνεύει…

Το 66% των σοβαρών περιστατικών στα νοσοκομεία είναι εμβολιασμένοι στο Ισραήλ με βάση επίσημα στοιχεία

Περίπου το 53% όσων βρέθηκαν θετικοί σε Covid 19 ήταν εμβολιασμένοι.

Από τα 2.112 κρούσματα το 53% συνεπάγεται 1120 άτομα βρέθηκαν θετικά σε Covid 19 και ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.
Επίσης και το πιο σημαντικό όλων το 66% των βαριά ασθενών δηλαδή από τους 138 βαριά ασθενείς οι 91 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, είχαν κάνει και τα δύο εμβόλια της Pfizer.

Ο παραλογισμός της τρομοκράτησης

Στην Ελλάδα δυστυχώς, επικράτησε ο παραλογισμός της τρομοκρατίας.
Οι επιστήμονες προειδοποιούν.
Εμβολιάσου γιατί θα πεθάνεις.
Μάλιστα ορισμένοι κληρικοί πήραν γραμμή στο ίδιο σκηνικό τρόμου.
Από την μια υπάρχει το εμβόλιο και από την άλλη υπάρχει ο τάφος… προφανώς δεν εννοούσαν τον πνευματικό τάφο αλλά τον πραγματικό στα νεκροταφεία… αυτή η ασχετοσύνη, η κινδυνολογία και η τρομοκρατία είναι οι αιτίες που οδήγησαν πολλούς στο να μην εμβολιάζονται.
Το εθνικό σύστημα υγείας και οι λοιμωξιολόγοι έχουν παραπλανήσει την κοινωνία.
Παρουσίασαν την θετική πλευρά των εμβολίων, που υπάρχει και δεν πρέπει να υποτιμηθεί και υποβάθμισαν ή απέκρυψαν τις παρενέργειες.
Φαίνεται ότι οι θάνατοι από εμβόλια στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί ενώ οι συνολικές πάσης φύσεως παρενέργειες έχουν αυξηθεί στις 3.600 περίπου.
Αντί το Υπουργείο Υγείας στην Ελλάδα, να παρουσιάσει με επιστημονικό τρόπο το ζήτημα των εμβολιασμών, να παρουσιάσει τα θετικά, να αναλύσει πότε ένας άνθρωπος μπορεί να εμβολιαστεί και πότε όχι, να παρουσιαστούν αναλυτικά οι παρενέργειες και να εξηγηθεί ποια η πιθανότητα εμφάνισης σε υγιείς ανθρώπους… το μόνο που ακούμε είναι εμβολιάσου γιατί εάν δεν εμβολιαστείς είσαι ψεκασμένος, ασυνεπής πολίτης… και πολλά άλλα απαράδεκτα κοσμητικά επίθετα.

Τα ερωτήματα

1)Μας ανέφερε το ελληνικό υπουργείο Υγείας, η κυβέρνηση ή κάποιος λοιμωξιολόγος από τους λαλίστατους των ελληνικών τηλεοράσεων ότι η αποδοτικότητα των εμβολίων μειώνεται έως καταρρέει με βάση τον χρόνο που έχει διανυθεί από τον αρχικό εμβολιασμό;

2) Μας ανέφερε το ελληνικό υπουργείο Υγείας, η κυβέρνηση ή κάποιος λοιμωξιολόγος από τους λαλίστατους των ελληνικών τηλεοράσεων ότι με βάση επίσημες έρευνες στο Ισραήλ η μεταδοτικότητα του Covid 19 και των μεταλλάξεων του καταρρέει στο 16% μετά από 6 μήνες ενώ ακόμη και με όρους σοβαρής νοσηρότητας επίσης καταγράφεται μείωση της αποδοτικότητας;

3)Ισχύει ότι εάν ένα εμβόλιο πέσει κάτω από 50% ως προς την λοίμωξη – ήδη το εμβόλιο της Pfizer έχει μειωθεί η αποδοτικότητα του από 95% σε 39% – οι αρμόδιοι οργανισμοί που εγκρίνουν τα τρόφιμα και φάρμακα όπως στις ΗΠΑ η FDA και στην Ευρώπη η ΕΜΑ, μπορούν ακόμη και να αποσύρουν ένα εμβόλιο ή να άρουν την έγκριση;

4)Γιατί το Ισραήλ παρουσιάζει με τόσο σαφή τρόπο τα στοιχεία και μάλιστα αναφέρεται σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ώστε κάθε πολίτης να έχει αντικειμενική γνώση της κατάστασης;

5)Γιατί παρατηρείται μεγάλη αύξηση κρουσμάτων στα αεροδρόμια;
Δεν υποτίθεται ότι όλοι κάνουν tests και οι θειτκοί απομονώνται ή έχει συμβεί το εξής;
Οι εμβολιασμένοι – επειδή δεν υποχρεούνται σε πρόσθετα μέτρα – είναι κινητές μονάδες μεταδοτικότητας;
Πολλοί έχουν ονομάσει τους εμβολιασμένους ωρολογιακές βόμβες μεταδοτικότητας του Covid 19.
Είναι αυτό αληθές ή όχι;
Εάν είναι αληθές τι μέτρα θα παρθούν;
Ήδη στις ΗΠΑ, υποχρέωσαν και τους εμβολιασμένους να φορούν μάσκα, γιατί απλά διαπίστωσαν ότι μεταδίδουν επιθετικά την λοίμωξη του covid 19.

Θα εκτιναχθούν στους 200 με 400 οι σοβαρά ασθενείς στο Ισραήλ προειδοποιεί το Hebrew Univeristy

Το Ισραήλ κινδυνεύει, καθώς οι βαριά ασθενείς από Covid 19 θα μπορούσαν να εκτιναχθούν στους 200με 400 εντός 2 εβδομάδων – προειδοποιεί το Hebrew Univeristy

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer είναι σημαντικά χαμηλότερη από ότι τον Μάρτιο του 2021, έχει υποχωρήσει στο 80% κατά των σοβαρών συμπτωμάτων και 90% κατά της θνησιμότητας, σε σύγκριση με πάνω από 97% αποτελεσματικότητα.

Τα στοιχεία που δημοσίευσε το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα έδειξαν ότι το εμβόλιο Pfizer παραμένει 91% αποτελεσματικό ως προς τις σοβαρές περιπτώσεις της νόσου. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα στο να διακόψει την λοίμωξη μειώθηκε από 90% με 95% σε 39%.

Το εμβόλιο βρέθηκε επίσης να είναι 40% αποτελεσματικό κατά της εμφάνισης συμπτωμάτων Covid 19 και 88% αποτελεσματικό στην αποτροπή της νοσηλείας.

Επιπλέον, για άτομα που έχουν εμβολιαστεί πριν από περισσότερο από έξι μήνες, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στο να αποτρέψει την νόσο… μειώθηκε δραματικά… προσέξτε στο 16%.

Θα εκτιναχθούν οι σοβαρά ασθενείς

Εάν δεν ληφθούν νέα μέτρα, ο αριθμός όσων θα νοσήσουν σοβαρά και θα νοσηλευτούν από Covid 19 στο Ισραήλ μπορεί να φτάσει τους 200 και ακόμη και τους 400 έως τα μέσα Αυγούστου, προειδοποίησε σε μελέτη του το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο (Hebrew Univeristy) σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Hadassah.

bankingnews.gr

*Οτι Η ιατρική,η δικαιοσύνη,σήμερα ξεφτυλίζονται παγκόσμια όπως και οι πολιτικοί δεν είναι τυχαίο.Αλλά αποτέλεσμα των εντολών που δέχονται από εκείνους που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο και τις εκτελούν μηχανικά χωρίς την παραμικρή αντίδραση ,όσο παράλογες και εάν είναι..

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh