Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
13:26 - 01/12/2020

Το 5G είναι η πιο ηλίθια ιδέα που είχε ποτέ κάποιος στην ιστορία του κόσμου, ισχυρίζεται καθηγητής από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον

Το 5G είναι η πιο ηλίθια ιδέα που είχε ποτέ κάποιος στην ιστορία του κόσμου, ισχυρίζεται καθηγητής από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον

Η διεθνής ανάπτυξη της ασύρματης τεχνολογίας 5ης γενιάς (5G) βρίσκεται σε εξέλιξη, παρά την αυξανόμενη αντίθεση από επιστήμονες και επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής, που προσπαθούν απελπισμένα να μας προειδοποιήσουν για τους καλά τεκμηριωμένους κινδύνους του 5G.

Η κυβέρνηση και οι βιομηχανίες που εμπλέκονται στην ανάπτυξη 5G έχουν μηδενική ανησυχία για τη δημόσια ασφάλεια, επειδή η τεχνολογία υπόσχεται να είναι εξαιρετικά κερδοφόρα, ενώ ταυτόχρονα αναγκάζει τους πάντες να ακολουθησουν σε όλη την αναδυόμενη τεχνοκρατία.

Ενας ακομα που διαφωνει εντονα είναι ο Martin L. Pall, PhD και Ομότιμος Καθηγητής Βιοχημείας και Βασικών Ιατρικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Σε μια μελέτη και παρουσίαση, εξετάζει προσεχώς την τεχνολογία 5G και εκδίδει μια σημαντική προειδοποίηση για όλους μας.

«Η τοποθέτηση σε δεκάδες εκατομμύρια κεραίες 5G χωρίς μια μοναδική βιολογική δοκιμασία ασφάλειας έχει να κάνει με την πιο ηλίθια ιδέα που ειχε ποτε κάποιος στην ιστορία του κόσμου.» ~ Martin L. Pall, PhD

Η έκθεση του προσφέρει 4 εξηγήσεις για το γιατί το 5G είναι πολύ πιο επικίνδυνο από τις προηγούμενες γενιές της ασύρματης τεχνολογίας, επισημαίνοντας;

Το 5G προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για κάθε έναν από τους τέσσερις διαφορετικούς λόγους:

Οι εξαιρετικά υψηλοί αριθμοί κεραιών που σχεδιάζονται.

Οι εξαιρετικά υψηλές εκροές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν για την εξασφάλιση της διείσδυσης.

Τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα παλμών.

Οι φαινομενικές αλληλεπιδράσεις υψηλού επιπέδου της συχνότητας 5G σε φορτισμένες ομάδες που περιλαμβάνουν πιθανώς τις φορτισμένες ομάδες του αισθητήρα τάσης.

Ξεκινά μιλώντας για τις τρέχουσες οδηγίες ασφαλείας για τις τεχνολογίες 2g / 3g / 4g, ορθά επισημαίνοντας ότι οι εγκριθείσες από την κυβέρνηση κατευθυντήριες γραμμές αγνοούν τυχόν ανεπιθύμητες αντιδράσεις που εμφανίζονται σε δόσεις ή εκθέσεις κάτω από τις εν λόγω κατευθυντήριες γραμμές. Με άλλα λόγια, όπως επισημαίνει ο Pall, δεν έχουν νόημα όταν πρόκειται για την ασφάλεια.

Συνεχίζει να συζητά οκτώ τρόπους με τους οποίους αυτή η τεχνολογία επηρεάζει αρνητικά την ανθρώπινη υγεία, αναφέροντας εκτενή επιστημονική τεκμηρίωση:

Μειώθηκε η γονιμότητα
Νευρολογικές / Νευροψυχιατρικές επιδράσεις
Κυτταρική βλάβη DNA
Aptosis – προγραμματισμένος κυτταρικός θάνατος
Οξειδωτικό στρες και ελεύθερη ριζική ζημιά
Ενδοκρινικές (ορμονικές) επιδράσεις
Υπερβολικό ενδοκυτταρικό ασβέστιο
Καρκίνος

Το συμπέρασμα του Pall που δεν μασαει τα λόγια του όταν περιγράφει το 5G, λέγοντας: «Η ανάπτυξη του 5G είναι απολύτως παράλογη». Η ακόλουθη παρουσίαση είναι εξαιρετικά πολύτιμη για όσους θέλουν να καταλάβουν καλύτερα για τον αμεσο κινδυνο, καθώς και πώς να πολεμήσουν ενάντια σε αυτόν.

Παρακολουθήστε την παρακάτω παρουσίαση και παρακαλώ διαμοιραστε με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Dr. Martin Pall To The NIH: “The 5G Rollout Is Absolutely Insane.”

diadrastika.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γιωργις 12/01/2020 @ 3:04 ΜΜ

    Και που τα λενε αφου ο κοσμος δεν ασχολειται θα υποστούν τις συνεπειες της ηλιθιοτητας τους.
    Οι καρκίνοι θα χτυπησουν κοκκινο και οι φαρμακοβιομηχανίες θα ξεσκιστουν στα κερδη.
    Κοιμηθεί ταξί λοιπον ολοι τον υπνο του δικαιου ολα γινοντε για το καλο σας….εεε για το καλο τους ηθελα να πω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*