Το 1990 βρέθηκε μάρτυρας της βύθισης του Τιτανικού πάνω σε παγόβουνο!!!!!!!!!!!!

Το πλήρωμα νορβηγικής μηχανότρατας«Fosskhagen» εντόπισε πάνω σε παγόβουνο μία γυναίκα, το γεγονός έλαβε χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου του 1990 όταν η μηχανότρατα «Fosskhagen» πλέοντας στο βόρειο Ατλαντικό 340 μίλια νοτιοανατολικά της Ισλανδίας εντόπισαν μία γυναίκα επάνω στο παγόβουνο, τα ρούχα της ήταν μούσκεμα και αυτή παγωμένη θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ρούχα που φόραγε ήτανε απο τις αρχές του εικοστού αιώνα για αυτήν τη γυναίκα ο χρόνος Σταμάτησε την τραγική ημέρα της 15 Απριλίου 1912.

Το πλήρωμα νορβηγικής μηχανότρατας«Fosskhagen» εντόπισε πάνω σε παγόβουνο μία γυναίκα,29 ετων με το ονομα Winnie Kauts.Το γεγονός έλαβε χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου του 1990 όταν η μηχανότρατα«Fosskhagen» πλέοντας στο βόρειο Ατλαντικό 340 μίλια νοτιοανατολικά της Ισλανδίας εντόπισαν μία γυναίκα επάνω στο παγόβουνο,τα ρούχα της ήταν μούσκεμα και αυτή παγωμένη θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ρούχα που φόραγε ήτανε απο τις αρχές του 20ου αιώνα για αυτήν τη γυναίκα ο χρόνος σταμάτησε στην τραγική ημέρα της 15 Απριλίου 1912.

Η 29 χρόνων Winnie Kauts, υποστήριξε στις αρχές της Νορβηγίας ότι ήταν επιβάτης του Τιτανικού και τον τρόπο που Σώθηκε.

Ένα άλλο γεγονός παρόμοιο συνέβη ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου 1991 το ερευνητικό σκάφος«Larson Naper» στα νερά του ατλαντικού βρηκε μία σωσίβια λέμβο που μέσα της ήταν ένας ηλικιωμένος άντρας με γκρι γενειάδα και υποστήριζε ότι ήταν ο καπετάνιος του Τιτανικού.

Το περίεργο αυτών των δύο περιπτώσεων ήταν η κατάρρευση και των δυο μολις βρεθηκαν πεθάναν αμέσως με πολύ μεγάλη ταχύτητα γήρανσης πράγμα που ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον για τους γιατρούς.

Και να θυμηθούμε και την ιστορία του Τιτανικού που είναι η εξής:Στις 14 Απριλίου 1912 βυθίστηκε το κρουαζιερόπλοιο Τιτανικός οπου από την ναυπήγηση του ήδη ήτανε πάρα πολύ διάσημος για την ασφάλειά του και την πολυτέλεια της εποχής του, ήταν το μεγαλύτερο πλοίο της εποχής εκείνης.

Το 1955 αρκετοί ερευνητές από την Ιρλανδία προσπαθούσαν να εξηγήσουν τον πραγματικό λόγο που ο Τιτανικός βυθίστηκε.

Ένας ερευνητής από την Ιρλανδία πίστευε ότι το ατύχημα είχε σχέση με τον αριθμό ναυπήγησης και ήταν ο 390904. Σύμφωνα με αυτή την θεωρία ο αριθμός κρύβει ένα μυστικό πεπρωμένο.

Αν γράψετε τον αριθμό αυτό με το χέρι απεικονίζει τον αριθμό 4 και την αύξηση της γωνίας και αν προσθέσετε ένα κενό διάστημα μετά το δεύτερο 9 και στη συνέχεια το βάλετε απέναντι από έναν καθρέφτη ο αριθμός θα μετατρέψει την φράση να λεει <> ,δηλαδή όχι στον Πάπα, υποθέτουν ότι αυτό έγινε Ειδικά από τους εργαζόμενους και για αυτο ηρθε η θεία τιμωρία και προέκυψε το ναυάγιο.

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη επίσης στις 15 Απριλίου του 1972,ο ασυρματιστής του αμερικανικού θωρηκτού Theodore Roosevelt δέχτηκε ένα σήμα SOS και μία πρόσκληση να πάνε για ενίσχυση σε ερευνα για το πλοιο Τιτανικός!! από πού προήλθε το σήμα δεν μπορέσαν να βρούνε ποτε κάποια απάντηση και θεώρησαν ότι πρόκειται πιθανόν για φάρσα.

Ο χειριστής του ασυρμάτου Lloyd Detmer αποφάσισε να κάνει μία έρευνα στα αρχεία των ραδιοκυμάτων όπου αντέγραψε τις εξής ημερομηνίες 1924, 1930, 1936, 1942. Με έναν απλό υπολογισμό υπολόγισε ότι τα σήματα αυτά εμφανιζόντουσαν κάθε έξι χρόνια.

Το 1978 ο Detmer περίμενε Το συγκεκριμένο σήμα και διαβεβαίωσε ότι το έλαβε. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες υπάρχουν ενδείξεις ότι μετά από δεκαετίες στη θαλάσσια περιοχή όπου έγινε το ναυάγιο του Τιτανικού εβρισκαν περιοδικά ναυαγούς που ήταν επιβάτες του Τιτανικού και που τα ονόματά τους αντιστοιχούσαν σε πραγματικές προσωπικότητες από το πλοίο,την τελευταία φορά βρηκαν ένα μωρό να επιπλέει πάνω σε ένα σωσίβιο με την επιγραφή Τιτανικός.

Ο Τιτανικός Ακόμη και σήμερα παραμένει ένα μυστήριο για όλους τους ανθρώπους, σημασία έχει ότι θα συνεχίζει να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον για πολλές δεκαετίες ακόμη για τον τρόπο που έγινε το ατύχημα και την ιστορία του κάθε άνθρωπου που ήταν επιβάτης στο άτυχο πλοίο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

ΠΗΓΗ hate.trust.ua


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 thoughts on “Το 1990 βρέθηκε μάρτυρας της βύθισης του Τιτανικού πάνω σε παγόβουνο!!!!!!!!!!!!

 1. Στέφανος says:

  Και γω τις προαλλες βρήκα τον Λεωνίδα απο τις Θερμοπύλες. Φαγαμε ενα γύρο, ηπιαμε μπυριτσα, τα είπαμε και λιγάκι…..

 2. ΕΛΛΗΝΙΣ says:

  ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
  ΜΑΖΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΑΝΑ ΖΩΜΟ.

 3. Αργυρώ says:

  Η ημερομηνία 1991 που βρέθηκεο καπετάνιος του Τιτανικού δεν ταιριάζει με την περιοδικότητα των έξι ετών, κατά τα άλλα προφανώς στην περιοχή υπάρχει πολυδιαστατικότητα. Όσο για τον Τιτανικό δεν ήταν παρά ο προάγγελος για όσο τρομακτικά θα ακολουθούσαν λίγο καιρό αργότερα με τον πρώτο παγκόσμιο και κατόπιν με το δεύτερο, ή άλλως μια σφραγίδα της αποκάλυψης καθώς τα ύστατα χρόνια τοποθετούνται χρονικά με την αρχή του πρώτου παγκόσμιου. Κατά τα άλλα κάποιες ειρωνίες αστειάκια μπορούν να λείπουν: ιδέα δεν έχουμε για το τι ακριβώς συμβαινει σε αυτό το μάτριξ! Ζούμε σε ένα απόλυτο σκοτάδι και απλά μασάμε το σανό που μας ταϊζουν, η αλήθεια μάλλον είναι πολύ διαφορετική αλλά πόσοι/ες έχουν τα κότσια να την ανακαλύψουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *