Όπως γράφει το The Defender:
«Πρόσφατες αναφορές ειδήσεων σχετικά με την πρόσφατη ταχεία εξάπλωση του συνδρόμου alpha-gal (AGS), ή αλλιώς της αλλεργίας στο κόκκινο κρέας, κατηγορούν για αυτή την κατάσταση το μοναχικό τσιμπούρι. Αυτό συμβαίνει επειδή το σάλιο του τσιμπουριού περιέχει ίχνη ενός σακχάρου, του alpha-gal, ενός γνωστού ανθρώπινου ερεθιστικού που πολλοί ερευνητές και κλινικοί γιατροί πιστεύουν ότι προκαλεί τις επικίνδυνες αλλεργικές αντιδράσεις που είναι το χαρακτηριστικό του AGS.
Αλλά το τσιμπούρι δεν είναι η μόνη πηγή άλφα-γαλακτόζης. Πολλά συστατικά που περιέχουν alpha-gal χρησιμοποιούνται επίσης για την παρασκευή τροφίμων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας, ιατρικών συσκευών και φαρμάκων — συμπεριλαμβανομένων εμβολίων».
Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ γράφουν για τέλειο timing της έξαρσης αυτής της ασθένειας σε σχέση με το κόκκινο κρέας και της προώθησης του κρέατος εργαστηρίου ως εναλλακτική πηγή τροφής, εκφράζοντας σκεπτικισμό ακόμα και για τα εμβόλια COVID:
«Αυτή η άλφα γαλακτόζη είναι μια πρωτεΐνη και τη βάζουν μέσα σε (τρόφιμα και σε εμβόλια)….
Μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν περίπου 15 διαφορετικά εμβόλια που περιέχουν αυτά τα προϊόντα, με την μία ή την άλλη μορφή. Και αυτό θα προκαλέσει την αλλεργία».
Δείτε τι αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο και τα σχόλια δικά σας:
el.gr
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice