Τι είναι ΑΥΤΑ που εμφανίστηκαν σε αγώνα μπέιζμπολ στην Μινεσότα;

Ένα παράξενο βίντεο έχει κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο που γυρίστηκε κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού μπέιζμπολ, στη Μινεσότα, το οποίο χαρακτηρίζεται από παράξενες κοκκινωπές μπάλες και όχι μόνο.

Ένας μάρτυρας κατέγραφε το παιχνίδι, όταν πρόσεξε κάτι περίεργο να συμβαίνει στον ουρανό, όπως ισχυρίζεται.

Τα ασυνήθιστα φαινόμενα δεν τα παρατήρησαν όλοι οι θεατές στο γήπεδο, αλλά οι απόψεις όσων λένε ότι τα είδαν έχουν διχαστεί. Κάποιες είδαν αυτές τις σφαίρες, κάποιοι όχι. Άλλοι είδαν κάτι σαν αγγέλους και άλλοι μικρότερες λευκές σφαίρες να κινούνται ανεξέλεγκτα και προς κάθε κατεύθυνση.

Τι είδαν πραγματικά; Καμία μαρτυρία δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Έτσι το βίντεο αποφασίστηκε να φτάσει στα χέρια ειδικών ερευνητών για UFO που θα μπορούσαν να έχουν μία καλύτερη γνώμη, για το θέμα.

Ωστόσο, υπήρχαν σκεπτικιστές που ισχυρίζονται ότι πρόκειται για αντανακλάσεις στον φακό και επίσης για πυροτεχνήματα που ξεκίνησαν από τις κερκίδες του σταδίου. Τα υπόλοιπα είναι απλά φαντασίες.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Η αλήθεια, πάντως είναι, πως τα πυροτεχνήματα, δεν έχουν την ταχύτητα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ούτε αλλάζουν κατεύθυνση.

Δείτε, λοιπόν, αυτό το ασυνήθιστο περιστατικό που καταγράφηκε:

WTH is Zipping thru the skies over there KANSAS CITY ROYALS game?????? UFO’S

diadrastika.com

2 thoughts on “Τι είναι ΑΥΤΑ που εμφανίστηκαν σε αγώνα μπέιζμπολ στην Μινεσότα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *