10:22 - 29/09/2019

Τι είναι αυτά: Ερπετοειδή UFO κάνουν την εμφάνισή τους ανά την υφήλιο

Το παράξενο αντικείμενο εμφανίστηκε στους αιθέρες πάνω από διαφορετικά μέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Σκωτία.

Κάποιο λένε ότι είχε σχήμα πούρου, ενώ άλλοι το παρομοιάζουν με φίδι. Κανείς όμως δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι είναι ή από που προήλθε. Και εμφανίστηκε ξανά-αυτή τη φορά βιντεοσκοπήθηκε εκεί όπου πρωτοεμφανίστηκε-πάνω από την έρημο Μοχάβι στην Καλιφόρνια.

Το κλιπ τράβηξε ένας γιουτούμπερ, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος και δείχνει ένα μαύρο επίμηκες αντικείμενο να «πλέει» στον ορίζοντα.

«Κάτι μεγάλο στο ουρανό κινείται πολύ-πολύ αργά. Και πηγαίνει μπρος και πίσω κάποιες φορές. Κοιτάχτε πόσο αργά κινείται αυτό το πράγμα. Και είναι τεράστιο. Είναι στ’ αλήθεια πολύ μεγάλο», σχολίασε ο χρήστης που ανήρτησε το βίντεο.

Όμως αυτό που κάνει ακόμη πιο αινιγματική την ιστορία είναι ότι το ίδιο τεράστιο αντικείμενο έχει εντοπιστεί πάνω από αρκετές περιοχές στις ΗΠΑ – στη Νέα Υόρκη, στο Γουαϊόμινγκ και την Ουάσιγκτον- ακόμα και πάνω από το Ενδιμβούργο της Σκωτίας.

Ας ελπίσουμε, μόνο, αυτό το «ερπετοειδές» να μην είναι δηλητηριώδες!

Δείτε το βίντεο:

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ο παρατηρων [οχι παλιος κυπατσης] 09/29/2019 @ 12:09 ΜΜ

    Δυο τινα ειναι η” ιπποκαμποι του διαστηματος η” προφυλακτικα πουτσαραδων του κρονου.

  2. Γιωργος 1962 09/29/2019 @ 2:18 ΜΜ

    Ολοκληρη σχεδον η ανθρωποτητα ,με την δικια της θεληση ,συντονιζετε ,και συνταυτιζετε με το θελημα του εωσφορου ,δινοντας του σχεδον εξουσια απεριοριστη..Οι δαιμονες και υποχθονιοι αντλουν εξουσια και ενεργεια ,στηριζομενοι στην δικια μας αρνητικη εωσφορικη αυρα..Η Αποκαλυψη των δαιμονων πλησιαζει..Οπως θα παρατηρησατε δεν εχουν την ιδια εξουσια και δυναμη σε ορθοδοξες χωρες,πολυ περισσοτερο στην αγιοτοκο ελλαδα μας..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*