Τι έχει βρει η Nasa στον Άρη;O Οργανισμός Διαστήματος θα προβεί σε σημαντική ανακοίνωση την Πέμπτη για τη ζωή στον κόκκινο πλανήτη!

Η NASA θα αποκαλύψει «νέα αποτελέσματα από το Mars Curiosity rover» στη συνέντευξη Τύπου.

Η ανακοίνωση θα μπορούσε να δώσει νέα στοιχεία για τη ζωή στον κόκκινο πλανήτη

Το Curiosity rover αρχίζει να γεμίζει στην επιφάνεια του Άρη μετά από 18 μήνες παύση

Η NASA θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου για να αποκαλύψει τα τελευταία της ευρήματα από τον Άρη αυτή την εβδομάδα.
Λίγες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει σχετικά με τη μυστηριώδη νέα ανακοίνωση, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από τις 7μμ BST (2μμ EDT) την Πέμπτη 7 Ιουνίου.

Η Nasa παραμένει σφιχτή για τα όσα έχει ανακαλύψει στον κόκκινο πλανήτη, αλλά επιβεβαίωσε ότι η ανακοίνωση θα παρουσιάσει «νέα αποτελέσματα επιστήμης από το Rover της Mars Nuri’s Curiosity».

Είναι πιθανό τα νέα «αποτελέσματα της επιστήμης» να σχετίζονται με τη ζωή του Άρη.Η NASA δεν ανακοίνωσε πού θα διεξαχθεί η εκδήλωση, αλλά είναι πιθανό να την φιλοξενήσει η αντιπροσωπεία στην έδρα της στην Ουάσινγκτον.Οι μηχανικοί της NASA ανέπτυξαν μια νέα τεχνική για να αποκαταστήσουν την ικανότητα γεώτρησης του ρομποτικού εξερευνητή, χρησιμοποιώντας το ρομποτικό βραχίονα του για να σπρώξει το τρυπάνι προς τα εμπρός καθώς περιστρέφεται, σαν ένας άνθρωπος να χειρίζεται ένα τρυπάνι.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η νέα τεχνική διάτρησης, με την ονομασία FED, διατηρεί το τρυπάνι εκτεταμένο πέρα ​​από τους ορθοστάτες σταθεροποίησης, που προηγουμένως χρησιμοποιήθηκαν για να σταθεροποιήσουν το τρυπάνι πάνω στα βράχια.

Οι μηχανικοί ανέπτυξαν την τεχνική χρησιμοποιώντας ένα ακριβές αντίγραφο του δρομέα στη Γη.

Χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνος για να επινοηθεί η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία στον Άρη στις 20 Μαΐου.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY MAIL : corfiatiko

Loading...

3 thoughts on “Τι έχει βρει η Nasa στον Άρη;O Οργανισμός Διαστήματος θα προβεί σε σημαντική ανακοίνωση την Πέμπτη για τη ζωή στον κόκκινο πλανήτη!

  1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

    υπάρχει ένα πολύ απλό τεστακι αλήθειας για την νασα-μασα η οποία λέει οτι δεν πήγανε ξανα στην σελήνη γιατί δεν υπάρχει απολύτως τίποτα εκεί μόνο σκόνη πέτρες λάσπη που λεει και το άσμα, εμείς γνωρίζουμε από τον Προκλο ο οποίος μέσω των ορφικων τα οποία προερχονται απο ελληνες προκατακλυσμιαίους πανεπιστημονες οτι η σελληνη Μήσαντο δ’ άλλην γαίαν απείρατον, ην τε σελήνην αθάνατοι κλήζουσιν, επιχθόνιοι δε τε μήνην, η πολλ’ ούρε έχει, πολλ’ άστεα, πολλά μέλαθρα»
    «Μελέτησαν μιαν άλλην Γη, άγνωστη, την οποίαν οι αθάνατοι ονομάζουν Σελήνη, οι δε κάτοικοι της Γης Μήνην και η οποία έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις, πολλά μέγαρα» αυτά για την νασα η οποία πλήρωνε αδρά σε τεχνικούς φωτογράφους για να μουτζουρνωνουν τα σεληνιακά αστεα και τα μελαθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *