Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:32 - 08/01/2024

Τι άλλο θα ακούσουμε… Παιδόφιλοι ζητούν την απομάκρυνση των λεσβιών από την LGBTQ κοινότητα λόγω της αντίθεσής τους στην παιδεραστία.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ακτιβιστές παιδόφιλων στη Γερμανία ζητούν να απομακρυνθούν οι λεσβίες από το κίνημα LGBTQ λόγω της αντίθεσής τους με αυτούς που αποκαλού Minor Attracted People ( MAPs ).

Η ομάδα απαιτεί να απαγορευτεί στις λεσβίες μια έκθεση στο Μουσείο Ομοφυλοφίλων του Βερολίνου λόγω της αντίθεσής τους στην παιδεραστία. Το Krumme-13 διαμαρτύρεται για το Μουσείο, υποστηρίζοντας ότι οι λεσβίες «υποτάχθηκαν με κάθε τρόπο στο ». Προφανώς το μητρικό ένστικτο υπερέχει σε αυτές τις γυναίκες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που θέλουν να εξαφανίσουν την γυναίκα εντελώς σαν οντότητα εξομοιώνοντας την με τον άντρα.

Το Reduxx.info αναφέρει: Το Gay Museum άνοιξε το 1985 και ήταν το πρώτο του είδους του που αφιερώθηκε αποκλειστικά στην ιστορία των ομοφυλοφίλων. Τον Οκτώβριο, το Μουσείο ξεκίνησε μια έκθεση επιχειρώντας να εξετάσει κριτικά την ευρεία αποδοχή των παιδεραστών στο κίνημα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στη δεκαετία του 1980 και του 1990 με τίτλο« Επαναξιολόγηση: Σεξουαλική βία κατά των παιδιών και των νέων στο πνεύμα της χειραφέτησης ».

Η έκθεση αποτελείται από δύο κύριες αίθουσες, με τη μία να είναι αφιερωμένη σε μαρτυρίες θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και η δεύτερη να επικεντρώνεται σε ιστορικά παραδείγματα εκδόσεων για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων που υποστηρίζουν την παιδεραστία. Ανάμεσα στις εκθέσεις είναι ένα έγγραφο που καλεί για «αλληλεγγύη» με την κοινότητα υπέρ των παιδεραστών που υποστηρίζει τον «αποκλεισμό» τους από την εκστρατεία για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Σύμφωνα με μια πινακίδα μέσα στην έκθεση, η πεποίθηση ότι τα παιδιά —ιδίως τα αγόρια— δεν βλάπτονταν από τις σεξουαλικές σχέσεις με ενήλικες άνδρες «υποστηρίχτηκε από μεγάλο μέρος των ομοφυλοφίλων». Η έκθεση αποκαλύπτει ότι οι παιδόφιλοι βρήκαν υποστήριξη στην κοινότητα κάνοντας έκκληση σε «κοινές εμπειρίες διακρίσεων».

Αντίθετα, οι λεσβίες δεν εξέφρασαν το ίδιο επίπεδο αλληλεγγύης προς τους παιδεραστές. Μετά τη μετατροπή του Συλλόγου Ομοφυλοφίλων στη Γερμανία σε Σύλλογο Λεσβιών και Ομοφυλοφίλων στα μέσα της δεκαετίας του 1990, το κοινό κίνημα ομοφυλόφιλων [ανδρών] και παιδεραστών τελείωσε.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου που δημοσιεύτηκε στις αρχές Νοεμβρίου, οι ηγέτες της ομάδας ακτιβιστών υπέρ των παιδεραστών Krumme-13 περιέγραψαν το σκεπτικό τους για την κριτική της έκθεσης, καταδικάζοντας τη γυναικεία ηγεσία στο μουσείο για «προκατάληψη». Επισήμανε επίσης την ιστορική αντίθεση των λεσβιών στην παιδεραστία και έριξε την ευθύνη για την εξορία τους από τα σύγχρονα κινήματα για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στη συμπερίληψη των γυναικών.

«Ο λόγος για αυτό ήταν κυρίως ότι οι λεσβίες καθόρισαν την επανευθυγράμμιση στο κίνημα των ομοφυλοφίλων. Το μουσείο των ομοφυλόφιλων κυριαρχείται πλέον από λεσβίες που έχουν υποταχθεί με κάθε τρόπο απέαντι στην παιδοφιλία μαζί με ετεροφυλόφιλο mainstream. Οι λεσβίες ακτιβίστριες στο Μουσείο Ομοφυλοφίλων είναι πλήρως και χωρίς κριτική αφοσίωση στην προστασία υπερ των παιδιών και των θυμάτων. Καταδικάζουμε έντονα την ιδεολογία που σχετίζεται με αυτό», συνεχίζει η ανάρτηση.

Προσθέτει ότι το Μουσείο είναι υποχρεωμένο να προσθέσει την ενότητα που περιλαμβάνει τις θετικές εμπειρίες θυμάτων παιδικής κακοποίησης με παιδόφιλους για την έκθεσή του.

«Εάν υπάρχει σταθμός ακρόασης σε μια έκθεση όπου 10 θιγόμενα άτομα έχουν την ευκαιρία να αναφέρουν την παιδική τους σεξουαλική κακοποίηση, τότε για λόγους ισορροπίας ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν και εκείνοι που επηρεάστηκαν θετικά στην παιδική τους ηλικία», απάντησε η Κ13. «Οι άνθρωποι που επηρεάζονται κυρίως από αυτή την έκθεση –παιδόφιλοι/παιδεραστές– πρέπει να συμπεριληφθούν. Διοργανωτής είναι το Μουσείο Ομοφυλόφιλων, αλλά η σεξουαλική μειονότητα των παιδεραστών δεν πρέπει να είναι μόνο επισκέπτες, πρέπει επίσης να μπορεί να συμμετέχει ενεργά».

Οι ακτιβιστές συνεχίζουν να δίνουν εντολή στους υποστηρικτές τους να διαμαρτυρηθούν για το μουσείο και να αφαιρέσουν της επιστολές καταδίκης στην έκθεση.

«Υπάρχει ένα γραμματοκιβώτιο στον εκθεσιακό χώρο στο Gay Museum. Καλούμε τους επισκέπτες, στη σημερινή παιδεραστία, να διαμαρτυρηθούν κατά του μουσείου. Η ψευδής δήλωση ότι δεν υπάρχει συναίνεση έρχεται σε αντίθεση με την πραγματικότητα της ζωής τότε, τώρα και στο μέλλον. Οι πρώην σύγχρονοι μάρτυρες και οι σημερινοί παιδόφιλοι / παιδόφιλες θα πρέπει να ενεργοποιηθούν ξανά πολιτικά».

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα από το Reduxx , η γερμανική Bundestag τον περασμένο μήνα αποδέχτηκε μια αναφορά που περιγράφει τα δικαιώματα των παιδιών, η οποία συντάχθηκε από τον ιδρυτή του K13, Dieter Gieseking — ο οποίος έχει στο παρελθόν περάσει στη φυλακή για κατηγορίες σχετικά με κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας. Η αναφορά του Gieseking επιδιώκει να τροποποιήσει το Άρθρο 6 του Βασικού Νόμου για να προσθέσει δηλώσεις σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών και αναφέρει ότι «τα παιδιά πρέπει να αντιμετωπίζονται ως νομικά υποκείμενα με τα δικά τους δικαιώματα».

Μεταξύ των δικαιωμάτων που αναφέρονται στο κείμενο της αναφοράς είναι ο ισχυρισμός ότι τα παιδιά έχουν «δικαίωμα να έχουν λόγο για όλα τα θέματα που επηρεάζουν τη συναισθηματική, ψυχική και σωματική τους ευημερία» και «το δικαίωμα στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους».

Η «σεξουαλική αυτοδιάθεση» περιλαμβάνεται στο Άρθρο 2 του Βασικού Νόμου με τη φράση «ελεύθερη ανάπτυξη προσωπικότητας», γεγονός που ο Gieseking φρόντισε να επισημάνει στους οπαδούς του στην ιστοσελίδα του.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Gieseking είχε προηγουμένως χλευάσει και τις φεμινίστριεςσε αναρτήσεις που δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο K13, δηλώνοντας: «Το ήθος του φεμινισμού και των λεσβιών γίνεται σαφές… ισχυρίζονται με άγνοια ότι δεν υπάρχουν συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ενηλίκων και παιδιών».

anazitiseis.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*