ΘΥΜΆΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΈΖΟ ΠΟΥ ΜΑΧΑΊΡΩΣΕ 9 ΜΑΘΗΤΈΣ; ΤΟΝ ΚΡΈΜΑΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ 27-9-18

ΘΥΜΆΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΈΖΟ ΠΟΥ ΜΑΧΑΊΡΩΣΕ 9 ΜΑΘΗΤΈΣ; ΤΟΝ ΚΡΈΜΑΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ 27-9-18

KORAKS

Σε αυτό το κωλοχανίο που το ονομάζουν ανθρώπινο πολιτισμό και προσφέρουν και βραβεία Νομπέλ στους εκπροσώπους της μαύρης θρησκείας τους, δες Ομπάμα, κατηγορεί ο ένας τον άλλο για βαρβαρότητες εναντίον του λαού.

Για τις βαρβαρότητες που πράττουν εναντίον των κινέζων πολιτών από την μία ώστε οι καλοί δυτικοί να μας δείξουν πόσο βάρβαροι είναι κινέζοι. Οι κακοί κινέζοι κατηγορούνται για την βαναυσότητα που επιβάλουν στον λαό τους αλλά οι καλοί δυτικοί δεν αναφέρουν ότι και οι δυο τους θυσιάζουν ή προσποιούνται ότι θυσιάζουν στον Μαύρο μαθητές σε Χαι Σκουλ στις πολιτείες ή στον δρόμο όπως έκανε ο κινέζος όταν έσφαξε στο δρόμο 9 μαθητές και κρεμάστηκε σήμερα στις 27-9-18 (9-9-9 ή 666) για την βαναυσότητα του.

ο κινεζάκος καθάρισε τους μαθητές στις 27-4-18, που είναι η 116η ημέρα του έτους ή 911 στημένη επίθεση ή επίθεση πεδίου…Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Έτσι βολεύει η δυαδικότητα και έτσι κάνουν, το μίσος και ο διαχωρισμός είναι το καλύτερο όπλο τους για να μην βλέπει κανείς τα στραβά τους και την σατανοπληξία τους…

…η θυσιούλα στο μεγάλο αφεντικό πέρασε όμως απαρατήρητη, έτσι λειτουργεί το μίσος και ο διαχωρισμός στα κεφαλάκια του κόσμου, προκαλεί γκαβομάρα και ανικανότητα να παρατηρήσουμε εις βάθος την σατανολατρεία που έχουν επιβάλει σαν Παγκόσμια θρησκεία.

Καλά που ο Τσιπ Ας ζήτησε σήμερα τον Παγκόσμιο Ηγετη!!!

KORAKS

3 thoughts on “ΘΥΜΆΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΈΖΟ ΠΟΥ ΜΑΧΑΊΡΩΣΕ 9 ΜΑΘΗΤΈΣ; ΤΟΝ ΚΡΈΜΑΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ 27-9-18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *