«ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΠΑΙΔΙΑ…!!!!»

 

ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ: ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα σημαντικό και συνάμα φρικτό διεθνές γεγονός που σκόπιμα αποκρύπτεται από τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, αλλά τελευταία έχει αρχίσει και αποκαλύπτεται είναι, όσο και αυτό αν ακούγεται εξωφρενικό, ότι γίνονται μυστικές τελετές θυσιών μικρών παιδιών από την παγκόσμια ελίτ για την προώθηση ορισμένων επιλεγμένων πολιτικών στην εξουσία.

Ιεζ. 16,21 Εσφαξες τα τέκνα σου και τα παρέδωσες εις την φωτιάν προς τιμήν των ειδώλων δια μίαν αποτροπαίαν εξιλεωσίν σου.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιερ. 39,34 Ετοποθέτησαν τα μιαρά είδωλά των μαζή με τας βρωμερότητάς των έντος του ναού, οπού εγίνετο επίκλησίς του Ονόματός μου.

Συμφώνα με τον εβραίο ραβίνο Abe Finkelstein, όταν ερωτήθηκε σχετικά σε μια συνέντευξη του, αποκάλυψε ότι αυτά είναι γνωστά και ότι αυτά γίνονταν εδώ και αιώνες. Και θα πρέπει να ξέρετε, λέει ο ραβίνος, ότι τα κρέατα από αυτές τις θυσίες ‘’αξιοποιούνται’’ με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Δηλαδή τα αλλαντικά που σας πασάρουνε, τα μπιφτέκια των McDonald’s και άλλα πολλά… ψάξτε να δείτε και θα μάθετε πολλά». Όπως αποκάλυψε αυτός ο ραβίνος, υπάρχουν ειδικά μυστικά σφαγεία όπου γίνονται αυτές οι εκτελέσεις των μικρών παιδιών και ο μεγαλύτερος συνεργάτης εδώ και χρόνια είναι η μεγάλη γνωστή διεθνώς αλυσίδα φαστ φουντ.

«ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΠΑΙΔΙΑ…!!!!» - Εικόνα1

Όπως ομολογεί με κυνικό τρόπο ο εν λόγω ραβίνος, εμείς λέει το βλέπουμε από διαφορετική σκοπιά σαν κάτι το φυσιολογικό γιατί εμείς πιστεύουμε σε 2 θείες αρχές, την αρχή του καλού και την αρχή του κακού, τον Γιαχβέ.

Και συνεχίζει τις κυνικές του ομολογίες. Απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο ομολογεί πώς το ξέρει ότι όλοι έχουν το κόμπλεξ μην τους πουν ότι διακατέχονται από αντισημιτισμό και ότι στην πραγματικότητα όπως ανέφερε, εμείς οι Εβραίοι κυβερνάμε στην ουσία τον κόσμο και κάνουμε ό,τι θέλουμε.

Ο ίδιος ραβίνος που βρίσκεται στην Αμερική υποστηρίζει ότι υπάρχουν πολλές εβραϊκές ομάδες που αντιμάχονται αναμεταξύ τους, αλλά εκείνο που τους ενώνει όλους είναι η οικονομική δύναμη δηλαδή το χρήμα. Όλα αυτά που ομολόγησε ο ραβίνος βγήκαν πολλοί να τα διαψεύσουν αμέσως χαρακτηρίζοντας τον ίδιο σαν παρανοϊκό αλλά αξιοσημείωτο είναι ότι υπήρξαν πολλοί επώνυμοι Εβραίοι που δηλώσαν ότι συμφωνούν μαζί του και ότι αυτή είναι η αλήθεια.

«ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΠΑΙΔΙΑ…!!!!» - Εικόνα2

Πάνω στα λεγόμενα του ραβίνου μια Αμερικανοεβραία όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο όπου μιλάει σε μια επώνυμη δημοσιογράφο, παραδέχεται ότι όλα αυτά είναι αλήθεια και ότι όλα είναι μια παλιά εβραϊκή παράδοση χαμένη στους αιώνες. Η ίδια είχε τρομακτικές εμπειρίες από τέτοιες καταστάσεις που την είχαν δημιουργήσει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα.

Για το ίδιο θέμα ένας άλλος ραβίνος ομολογεί, χωρίς να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες, πως υπήρξαν στην ιστορία περιπτώσεις που εξαιτίας μεγάλης ανάγκης αναγκάζονταν και έτρωγαν τα ίδια μισοπεθαμένα παιδιά τους.

Πολλοί θα σπεύσουν να πουν ότι όλα αυτά είναι ανοησίες και ότι αυτός είναι ένας τρελός ραβίνος, αλλά αν ψάξει καλύτερα κανείς σε πολλές μη-εβραϊκές κυρίως πηγές, ακόμα και σε παλιά εβραϊκά βιβλία, θα διαπιστώσει πολλά πράγματα.

Αποκ. 12,1 Και εφάνη στον ουρανόν ένα έκτακτον και καταπληκτικόν σημείον, εφάνη δηλαδή μία γυναίκα, που είχε ολόγυρά της, σαν ολόλαμπρο ένδυμα, τον ήλιον, και η σελήνη ήτο κάτω από τα πόδια της σαν υποπόδιόν της, και επάνω στο κεφάλι της υπήρχαν, σαν ολόφωτο στεφάνι, δώδεκα αστέρια. (Και συμβολίζει αυτή την λάμπουσαν από αγιότητα βασιλείαν του Θεού, την οποίαν λαμπρύνει ως ήλιος αυτός ο Χριστός και ως δώδεκα φωτεινοί αστέρες οι δώδεκα Απόστολοι).

Αποκ. 12,2 Και η γυναίκα αυτή ήτο έγκυος και έκραζε, διότι ησθάνετο τους πόνους του τοκετού και εβασανίζετο, δια να γεννήση τον Μεσσίαν (να ενθρονίση δια της Εκκλησίας τον Κυριον Ιησούν Χριστόν εις τας καρδίας των ανθρώπων).

Αποκ. 12,3 Και εφάνη άλλο σημείον στον ουρανόν. Και ιδού ένας μεγάλος κόκκινος δράκων, που είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα και επάνω εις τα επτά κεφάλια του επτά διαδήματα, (το απαίσιον αυτό τέρας συμβολίζει τον μοχθηρότατον ανθρωποκτόνον διάβολον με τα πολυάριθμα όργανα του και την τεραστίαν δια την αμαρτωλότητα των λαών εξουσίαν του επί του κόσμου).

Αποκ. 12,4 Και η ουρά αυτού σύρει το εν τρίτον από τα αστέρια του ουρανού, τους αγγέλους δηλαδή που επανεστάτησαν μαζή του εναντίον του Θεού, και τους οποίους έρριψε κάτω εις την γην. Και ο δράκων αυτός εστάθη εμπρός εις την γυναίκα, που επρόκειτο να γεννήση, δια να καταφάγη το τέκνον της όταν το γεννήση. (Ο σατανάς με μανίαν και λύσσαν εστράφη εναντίον του Μεσσίου, δια να τον εξοντώση με την φονικήν απόφασιν του Ηρώδου, με τους ιδικούς του μεγάλους πειρασμούς και με την θεοκτόνον μανίαν των Εβραίων).

Αποκ. 12,5 Και εγέννησεν η γυναίκα παιδί αρσενικό, που μέλλει να ποιμάνη τα έθνη με σιδηράν ράβδον. Και ηρπάσθη το τέκνον αυτής πλησίον του Θεού και στον θρόνον αυτού (ο Μεσσίας διέφυγε την εξοντωτικήν μανίαν του διαβόλου και των οργάνων του, ετελείωσε το έργον του και ανελήφθη ένδοξος στον ουρανόν).

Αποκ. 12,6 Και η γυναίκα έφυγεν εις την έρημον, όπου έχει τόπον ητοιμασμένον από τον Θεόν, δια να την τρέφουν τα όργανα του Θεού χιλίας διακοσίας εξήντα ημέρας, τριάμηση έτη. (Η Εκκλησία διωκομένη από τον αμαρτωλόν κόσμον χωρίζεται από αυτόν όχι τοπικώς αλλά πνευματικώς, ασφαλίζεται όμως και υπάρχει και δρα εις τας καλοπροαιρέτους ψυχάς με την χάριν του ιδρυτού της).

nikosxeiladakis.gr

hellasforce.com

Loading...

13 thoughts on “«ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΠΑΙΔΙΑ…!!!!»

 1. ANEFIX says:

  Τον κώλο σας μπορείτε να τον φάτε παλιό μαλάκες; Μαζί με όλα τα βρωμοκουράδια σας; Ρε τι σιχαμερός λαός είστε ρε πούστηδες γαμώ τον κωλο-Γιαχβέ σας;

 2. ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ says:

  τωρα πειτε μου γιατι τα βαζετε ολλα αυτα? για να ξυσετε πληγες ετσι?? Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΜΕΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ..—Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΗ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΟ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΝΩ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΠΤΗ ΣΑΘΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ..ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΣΦΙΧΤΑ ΔΕΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Η ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.. φατε λοιπον σκατα απ τα μακ-εβραιοντοναλτς και ακουστε και τους αμορφοτους ραβινους να σας ειρωνευονται κι ολας..αλλα καποτε τα παραμυθεια τελειωνουν και με ασχημο τελος για ολους μας..και για αυτους και για μας..ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

  • ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ says:

   θαναση απ τα γιανιτσα βλεπω συχνα τα σχολια που βαζεις σε θεματα και δεν εχεις να πεις κατι ρε φιλαρακο,εκτος απο βλακειες..Γιατι δεν το παραδεχεσαι οτι τα συντροφια σου τα κανανε ΣΚΑΤΑ..τι αλλο θες δηλαδη? ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ειναι το κομμα της αριστερας και καθε αριστερα που υπαρχει στην ελλαδα..Αμετανοητος κομμουνιστης εισαι και θα παραμεινεις γιατι θελει και λιγο νιονιο για να ξεκολυσεις απ τον μαρξ και τον σταλιν..το βλακας κρατα το για τα μουτρα σου,εγω θα ντρεπομουν να δηλωνα αριστερος υστερα απ το ξεπουλημα του ελληνικου λαου.

 3. ΜΥΣΤΗΣ says:

  Αυτά είναι γνωστά από αιώνες. ΟΙ εβραίοι εκδιώχθηκαν στο παρελθόν από σχεδόν όλες τις χώρες για κυρίως 2 λόγους (1) Για το ότι θυσίαζαν μικρά παιδιά και (2) Για το ότι έβαζαν τόκο στα λεφτά που δάνειζαν οι τραπεζίτες (που οι περισσότεροι ήταν εβραίοι), πράγμα που η χριστιανική θρησκεία αρχικά απαγόρευε στην Ευρώπη. Υπάρχει αρκετή βιβλιογραφία για την ύποπτη ιστορία των εβραίων κατά τους αιώνες στις διάφορες χώρες που ζούσαν, δυστηχώς η περισσότερη είναι στην αγγλική γλώσσα. Και ο ίδιος ο Μωησής είχε στραφεί εναντίον τους γιατί κατάλαβε τους πονηρούς σκοπούς που είχαν, και όπως λέει και στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο 5:45, όταν ο Χριστός απευθυνόταν στους Ιουδαίους «μη δοκείτε ότι εγώ κατηγορήσω υμών προς τον πατέρα, έστιν ο κατηγορών υμών Μωυσής εις ον υμείς ηλπίκατε», δηλαδή «μη νομίσετε πως εγώ θα σας κατηγορήσω μπροστά στο δικαστήριο του πατέρα, υπάρχει ο κατήγορος σας κι αυτός είναι ο Μωυσής στον οποίο έχετε στηρίξει τις ελπίδες σας».

 4. ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΏΤΗΣ says:

  Θυμάμαι την εκ Τριπόλεως Αρκαδίας (Τριπολιτσάς) καταγωγής μητέρα μου, η οποία μου ανέφερε ότι οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί της ευρύτερης περιοχής της Τριπόλεως υπέφεραν και σφάζονταν από τους Οβριούς της πόλεως!!! φυσικά με την ανοχή και συμμετοχή και των Τούρκων … Το γεγονός αυτό στα πλαίσια του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων οδήγησε στην Πολιορκία της Τριπολιτσάς που έληξε με την άλωσή της και την ακραία ανελέητη ανταποδοτική σφαγή από τους Έλληνες όλων των Οβριών αλλά και πολλών Τούρκων της Τριπόλεως …. με εξαίρεση τους Αλβανούς που τους επιτράπηκε να αποχωρήσουν… Παρόλο ότι μέχρι τις μέρες που ήμουν παιδί αν και είχε παρέλθει ενάμισης αιώνας οι μνήμες για τις σφαγές της Τριπολιτσάς εξακολουθούσαν αποτελούν ενδιαφέροντα στις διηγήσεις από γενιά σε γενιά … Η μητέρα μου στην προσπάθειά της να επιβάλλει την μην απομακρύνομαι από κοντά της, με τρομοκρατούσε ότι θα με αρπάξουν οι Οβριοί για να τα βάλουν σε ένα βαρέλι με καρφιά για να μου «πάρουν» και να μου πιούν το αίμα μου στις εορτές του Πάσχα. Προφανώς σύντομα δεν πίστευα σε κάτι τέτοιο και αργότερα το θεωρούσα ότι είναι αποτέλεσμα της ασχολίας των Εβραίων ως τοκογλύφων … Τώρα που διάβασα το παραπάνω κείμενο σας «ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΠΑΙΔΙΑ…!!!!», αναφέρω απλώς το γεγονός και εξακολουθώ να μην μπορώ να το πιστέψω ότι ενδέχεται να είναι αληθές.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗ, ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΞΥΡΑΦΙΑ. ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΑΡΑ…. ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΧΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΟ.

   • Μ. says:

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (ΣΥΡΟΣ ).ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΡΡΙΧΝΑΝ ΣΕ ΑΣΒΕΣΤΗ.

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΝΑ ΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. «ΥΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ» ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ. Η ΟΧΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΗΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ, Η ΝΙΩΣΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

 6. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

  εμείς οι Εβραίοι κυβερνάμε στην ουσία τον κόσμο και κάνουμε ό,τι θέλουμε. ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΛΝΗΤΙΚΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΠΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΡΟΝΟ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ Η ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΩΣΑΣΤΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΛΑΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΟΛΙΔΩΤΑ ΛΕΠΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ;
  ΑΜ Τ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΙΗΣΟΥΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ; ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΑΞΗ.
  ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΧΙΛΙΑ LIKES ΣΕ ΣΕΝΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΥΠΝΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ [ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ] DESLIKES ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΩΝ…. ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ [ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ] ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

 7. SARAF ADONAI SAMAEL says:

  Αγαπητά μου γκοΐμ, ότι θέλουμε κάνουμε εμείς και τα αφεντικά μας, γουστάρετε δε γουστάρετε. Είναι ιερές πρακτικές με καταγωγή από την αρχαιότητα και απαιτούμε απόλυτο σεβασμό. Οι εχθροί μας αργά ή γρήγορα θα έχουν την τύχη της Stevie Ryan, θα βρεθούν όπου πρέπει και όπως πρέπει, την ιερή μέρα του Σαββάτου και θα προσφέρουν την ενέργειά τους σε ένα ανώτερο σκοπό. Δεν έχετε καταλάβει με τι αόρατες και πανίσχυρες δυνάμεις τα βάζετε, επίσης δεν έχετε καταλάβει ότι σας έχουμε ήδη φακελώσει! Ειδικά μέσω του facebook ήδη χαρτογραφούμε τον τρόπο σκέψης και αντίδρασής σας. Για αυτό κοιτάξτε να εξιλεωθείτε και ίσως σας αναβαθμίσουμε σε κάτι ανώτερο από τα απλά γκοΐμ… Καλή μετάνοια (αλλαγή του νού και των πεποιθήσεων) να έχετε, αλλιώς θα αντιμετωπίσετε την οργή του θηρίου, που είναι οργή Κυρίου.
  https://www.youtube.com/watch?v=NrLkTZrPZA4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *