23:21 - 15/10/2021

Θα βάζουμε εμφύτευμα με NFC τσιπάκι στο χέρι και θα κάνουμε ανέπαφες πληρωμές – Δείτε πώς

Την δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών μέσω εμφυτευμάτων NFC θα έχουν πλέον οι καταναλωτές σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένο Βασίλειο.

Το τσιπάκι εμφύτευμα θα βρίσκεται κάτω από το δέρμα του χρήστη και θα του δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ανέπαφες πληρωμές.

Από αλλού το περίμεναν οι λάτρεις των «Black Mirror» καταστάσεων και από αλλού τους ήρθε. Τα «πρώτα» επίσημα τσιπάκια λοιπόν έρχονται με την μορφή «καρτών πληρωμής».

Το εμφύτευμα Walletmor θεωρείται πλήρως ασφαλές για την υγεία των χρηστών καθώς πληροί όλα τα πρότυπα «βιοσυμβατότητας» ISO 10993. Το τσιπάκι δεν θα περιέχει μπαταρία και θα είναι συνδεδεμένο με prepaid λογαριασμό.
Τι ακριβώς είναι το εμφύτευμα και πώς θα λειτουργεί

Το μικρό τσιπάκι έχει το μέγεθος μιας πινέζας με πάχος μόλις μισό χιλιοστό. Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα και ένα μεταλλικό περίβλημα που λειτουργεί ως κεραία. Όλα αυτά θα βρίσκονται μέσα σε ένα βιοπολυμερές βιοσυμβατό περίβλημα. Το βιοπολυμερές παράγεται από ζωντανούς οργανισμούς και χρησιμοποιείται ευρέως στη ιατρική.

Η εταιρία που ανέπτυξε την τεχνολογία ισχυρίζεται ότι το τσιπάκι είναι μία παθητική συσκευή και δεν δημιουργεί κανενός τύπου ραδιοκύματα. Ενεργοποιείται μόνο όταν χρησιμοποιείται για κάποια πληρωμή. Οι διευκρινήσεις της εταιρίας αναφέρουν προς κάθε καχύποπτο ότι είναι αδύνατο τα εμφυτεύματα Walletmor να χρησιμοποιηθούν ως μέσω παρακολούθησης ή ως κάτι παραπάνω από πληρωμές.

Η εισαγωγή του εμφυτεύματος κάτω από το δέρμα πραγματοποιείται από γιατρούς. Η διαδικασία χαρακτηρίζεται ανώδυνη και έχει διάρκεια μόλις 15 λεπτά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις οδηγίες για την χρήση του εμφυτεύματος:

sportime.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Εδώ όλα τα λεφτά:
  “Το τσιπάκι δεν θα περιέχει μπαταρία και θα είναι συνδεδεμένο με PREPAID λογαριασμό.”
  Παρακαλείστε
  -όσοι κλεβεται πορτοφόλια να ζητήσετε επιδότηση.
  -όσοι παράγουν/φτιάχουν πορτοφόλια επισής να ζήτησετε επιδότηση.
  -οσα παντελονια έχουν τσέπες για πορτοφόλια να καταργηθούν και να ζητηθεί η ανάλογη επιδότηση.
  -τα δερμάτινα πορτοφόλια αξίας να κατατεθούν σε μουσεία.
  Ευχαριστώ

 2. Θα σου κοβουν το χερι μετα..

 3. προς Σωτήρη
  και να σου κόψουν το χέρι, απο την στιγμή που δεν έχει μπαταρία δεν θα λειτουργεί αυτόματα υποθέτω, Εκτός εάν είναι συνδεδεμένο σε wifi δορυφόρο και ότι άλλο, τοτε ναι..

 4. στα @@ μπαινει???

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*