10:15 - 21/09/2021

Θα το «ΘΑΨΟΥΝ» τα κανάλια το ΒΙΝΤΕΟ!!! Στοιχεία για το εμβόλιο σημάνουν «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ»

Κάτι κρύβουν στην Ελλάδα!!!!!! «Η πλειοψηφία των περιπτώσεών στα νοσοκομεία και στην ΜΕΘ και όσων πέθαιναν στον Ισραήλ ήταν πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι»

Η δημοσιογράφος Kim Iversen χαρακτήρισε τα τελευταία δεδομένα COVID που προέρχονται από το Ισραήλ «ανησυχητικά και συγκλονιστικά», την ώρα που στην Ελλάδα πετάνε αετό!

Υπενθυμίζοντας πως το Ισραήλ είχε σχεδόν πλήρως εμβολιαστεί μέχρι τον Φεβρουάριο, μετά από μια συμφωνία με την Pfizer για να κάνει τους πολίτες της «ουσιαστικά… μια γιγάντια ομάδα πειραματικής μελέτης», δήλωσε:

«Έχουν πολύ υψηλά ποσοστά εμβολιασμού στην χώρα. Τα παιδιά δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα. Αλλά μέχρι το καλοκαίρι. Οι ισραηλινοί υγειονομικοί αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο είχε εξαντληθεί. Ωστόσο, είδαν εκρηκτικά αριθμούς κρουσμάτων, ακόμη και αφού είχαν αγγίξει το περιβόητο όριο ασυλίας αγέλης 70%».

«Καθώς περνούσε ο καιρός … τα νοσοκομεία άρχισαν να γεμίζουν με πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους», συνέχισε η Iversen, «και είδαν όλο και περισσότερα κρούσματα μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, και όλο και περισσότερα από αυτά να γίνονται πολύ σοβαρά σε σημείο που η πλειοψηφία των περιπτώσεών τους στα νοσοκομεία και στην ΜΕΘ και όσων πέθαιναν ήταν πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι ».

Η Iversen ανέφερε πως παρακολουθεί δεδομένα και σε άλλες πολλές χώρες εκτός από το Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένης της Ισλανδίας, της Χιλής, των Σεϋχελλών, της Ουρουγουάης και άλλων.

«Έχω μια ολόκληρη λίστα χωρών που παρακολουθώ για τα εμβόλια. Ήταν πραγματικά σαφές από νωρίς ότι το εμβόλιο δεν σταματούσε την εξάπλωση, αλλά απλά κρατούσε τους ανθρώπους έξω από το νοσοκομείο για ένα χρονικό διάστημα», υπογράμμισε.

Παρακολουθήστε το βίντεο!!! Αξίζει:

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*