Θα μπλοκάρουν οι ΗΠΑ μια τουρκική επιχείρηση στα ανατολικά του Ευφράτη;

Οι Αμερικανοί προσπαθούν να αποτρέψουν τουρκική επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη, δημιουργώντας παρατηρητήρια στην περιοχή, κατήγγειλε Τούρκος αναλυτής, σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ.

«Στόχος των Αμερικανών είναι να σταματήσουν πριν εκδηλωθεί τυχόν τουρκική επιχείρηση ανατολικά του ποταμού», δήλωσε ο πρώην διπλωμάτης Οζτούρκ Γιλμάζ. Πρόσθεσε δε πως στόχος των ΗΠΑ είναι η περικύκλωση της Τουρκίας και του Ιράν και ο έλεγχος της Βαγδάτης και της Δαμασκού.

Την περασμένη εβδομάδα ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις είχε επιβεβαιώσει πως δημιουργούνται παρατηρητήρια κατά μήκος των τουρκο-συριακών συνόρων.

Πιθανή τουρκική επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη έχει τεθεί προς συζήτηση στην Άγκυρα, μετά τις δύο προηγηθείσες επιχειρήσεις στην Συρία που είχαν στόχο τους Κούρδους του YPG. Η αμερικανική υποστήριξη στους Κούρδους αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι στις σχέσεις ΗΠΑ – Τουρκίας.

defence-point.grΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


One thought on “Θα μπλοκάρουν οι ΗΠΑ μια τουρκική επιχείρηση στα ανατολικά του Ευφράτη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *