13:36 - 04/07/2016

Θα κάνει και τρίτη θητεία ο Ομπάμα;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Θα κάνει και τρίτη θητεία ο Ομπάμα;

Ο Ομπάμα στο βίντεο κάνει λόγο για τρίτη θητεία.Μπορεί αυτό να συμβεί;

Το δίκαιο των ΗΠΑ δεν επιτρέπει να βάλει για τρίτη φορά υποψηφιότητα για Πρόεδρος..Σε ομιλία
του προς τους ηγέτες της Αφρικανικής Ένωσης την Τρίτη, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ασύστολα, δήλωσε, «είμαι ένας αρκετά καλός Πρόεδρος… Αν έβαζα υποψηφιότητα ξανά, θα μπορούσα να νικήσω.»

Μπορεί να υπάρξει τεχνητή κρίση που θα αξιοποιηθεί για να δικαιολογήσει μια τρίτη θητεία για τον Ομπάμα;
Τα επιτελεία της Χίλαρυ Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ φοβούνται για μια κρυφή κρίση που θα παρατείνει τη θητεία του Ομπάμα σύμφωνα με απόρρητα μυστικά της ελίτ.

Για τις 25 Σεπτεμβρίου ετοιμάζεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με τη συμμετοχή των ηγετών του κόσμου και του Πάπα Φραγκίσκου,που θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε τέτοιο Συνέδριο.

Elite NWO Agenda

corfiatiko

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Πρόεδρος είναι, οπότε καιρός να αλλάξει το δίκαιο των ΗΠΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*