Θα κάνει και τρίτη θητεία ο Ομπάμα;

Θα κάνει και τρίτη θητεία ο Ομπάμα;

Ο Ομπάμα στο βίντεο κάνει λόγο για τρίτη θητεία.Μπορεί αυτό να συμβεί;

Το δίκαιο των ΗΠΑ δεν επιτρέπει να βάλει για τρίτη φορά υποψηφιότητα για Πρόεδρος..Σε ομιλία
του προς τους ηγέτες της Αφρικανικής Ένωσης την Τρίτη, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ασύστολα, δήλωσε, «είμαι ένας αρκετά καλός Πρόεδρος… Αν έβαζα υποψηφιότητα ξανά, θα μπορούσα να νικήσω.»

Μπορεί να υπάρξει τεχνητή κρίση που θα αξιοποιηθεί για να δικαιολογήσει μια τρίτη θητεία για τον Ομπάμα;
Τα επιτελεία της Χίλαρυ Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ φοβούνται για μια κρυφή κρίση που θα παρατείνει τη θητεία του Ομπάμα σύμφωνα με απόρρητα μυστικά της ελίτ.

Για τις 25 Σεπτεμβρίου ετοιμάζεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με τη συμμετοχή των ηγετών του κόσμου και του Πάπα Φραγκίσκου,που θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε τέτοιο Συνέδριο.

Elite NWO Agenda

corfiatiko

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Άμεση εκπλήρωση

Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1,80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60€
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

2 thoughts on “Θα κάνει και τρίτη θητεία ο Ομπάμα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *