Τελευταία νεα για την Irma! Θα χτυπήσει η”Θεά του πολέμου” την Νεα Υορκη στις 9/11; Παρακολουθωντας τον “θηλυκό” γίγαντα!

Αυτό είναι τα τελευταία νέα φίλοι μου ! Αυτό το Θηρίο μπορεί να μεταμορφωθεί μέχρι να γίνει απόλυτα καταστροφικό…

Αν τελικά έρχεται προς τα εσάς φύγετε ενώ μπορείτε ακόμα!

Ενάντια σε όλους τους φόβους … Η Irma η «θεά του πολέμου» φαίνεται «υγιής». Πάρα πολύ υγιής και δυνατή !!

Πριν κοιτάξουμε την Σούπερ καταιγίδα … ας ρίξουμε μια ματιά στο όνομα της…

Η Irma (δηλαδή η «θεά του πολέμου») είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα για την οποία η ελευθερία είναι πολύ περισσότερο από μια λέξη εννέα γραμμάτων! Είναι ένας ατομικιστής που δεν αντέχει τον περιορισμό, γοητεύεται από το άγνωστο και μπορεί συχνά να είναι απείθαρχη, παίρνοντας ρίσκα και κινδύνους χωρίς να εξετάζει τις πιθανές συνέπειες των πράξεών της …Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Συχνά υπερήφανη η Irma μπορεί να είναι αναστατωμένη κατά περιόδους, ταλαντευόμενης μεταξύ ενθουσιασμού και απογοήτευσης: σίγουρα ποτέ δεν αφήνει τα πράγματα μισά…ότι αρχίζει το τελειώνει !

Και αυτά είναι σίγουρα τα χαρακτηριστικά ΑΥΤΗΣ της ιδιαίτερης καταιγίδας !! Δυστυχώς!

Ο τυφώνας Irma έγινε καταιγίδα κατηγορίας 4 σήμερα, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο πρόγνωσης τυφώνων, το οποίο δήλωσε ότι “οι προετοιμασίες εντός της περιοχής που θα υπάρξει προειδοποίηση ότι θα χτυπήσει πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα “.

Βέβαια μετά την ανάλυση του ονόματος γεννάται μια μικρή απορία μέσα μας … είναι τυχαίο το γεγονός ότι εν καιρό που οι χώρες είναι κοντά στο πόλεμο κάποιος ονομάζει τον υπερτυφωνα δίνοντας του το όνομα Θεάς Πολέμου; …Όλα τυχαία πρέπει να είναι …!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

5 thoughts on “Τελευταία νεα για την Irma! Θα χτυπήσει η”Θεά του πολέμου” την Νεα Υορκη στις 9/11; Παρακολουθωντας τον “θηλυκό” γίγαντα!

  1. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

    Αυτός που ονόμασε την θύελλα Ίρμα πρέπει να είχε ένα πολύ δύστροπο σκυλί … που ήθελε να το συκοφαντήσει … που είναι οι φιλόζωοι; να δει τι εστί Ελληνικό βερίκοκο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *