12:20 - 12/09/2021

Τελειώνουν τα εμβόλια τον Οκτώβρη;; Η ΕΕ ενέκρινε 5 θεραπείες για covid19 που θα διακινούνται από μέσα Οκτώβρη σε όλα τα νοσοκομεία κρατών μελών…

Τα καλά νέα συνεχίζουν να φτάνουν μέσω του Dr Dominique Rueff, Γενικoύ Ιατρού,με DU στην ογκολογία, Πρόεδρος του ADNO: Όλα τα εμβόλια δεν θα δικαιολογούνται πλέον από τις 20/10/2021: οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε (βλέπε: Google) 5 θεραπείες που θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα νοσοκομεία των κρατών μελών για τη θεραπεία του Covid.

Αυτές οι θεραπείες εγκρίνονται με διάταγμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) και θα είναι σε λειτουργία από 1/10, επομένως θα διανέμονται σιγά -σιγά γύρω στις 20/10.

Τα εμβόλια εγκρίθηκαν με “προσωρινό πειραματικό τρόπο”.

Ωστόσο, δεδομένου ότι με διάταγμα, θα υπάρχει υποχρέωση συνταγογράφησης αυτών των 5 νέων φαρμάκων, η χρήση του εμβολίου θα λήξει. Έτσι, καταλαβαίνουμε γιατί όλα τα κράτη είπαν “μεταξύ Σεπτεμβρίου είναι απαραίτητο ότι …”. Ήξεραν ήδη τα πάντα. Κρατάτε γερά.

Μην αποδέχεστε κανένα εκβιασμό. Κάνετε υπομονή. Τώρα που η ιβερμεκτίνη εγκρίθηκε ξανά, δεν υπάρχει ανάγκη για εμβόλιο.

Εξαιρετικά νέα. Το Institut Pasteur αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης. Μια μεμονωμένη πρόσληψη θα μπορούσε σε μερικούς ανθρώπους να εξαλείψει όλο το γενετικό υλικό του SARS covid-19.

Η ιβερμεκτίνη αναγνωρίζεται πλέον επιστημονικά ως αποτελεσματικό φάρμακο, στην προφύλαξη (en prophylaxie) και τη θεραπεία του Covid-19 από ερευνητές του Ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία.

Τα αποτελέσματα των μελετών τους δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό EMBO Molecular Medicine στις 12 Ιουλίου 2021, οπότε είναι πρόσφατο.

Η ανάλυση των αποτελεσμάτων άλλων ερευνών που δημοσιεύτηκαν στο American Journal of Therapeutics καλεί έντονα, με αποδεικτικά στοιχεία, στην παράκαμψη οδηγιών των οργανισμών υγείας και να συμπεριλάβουν την Ιβερμεκτίνη ως πρότυπο θεραπείας.

Η κυβέρνηση Μακρόν το γνώριζε και η δική μας για να μην τους μείνουν αδιάθετα τα εμβόλια και να γίνει η αρπαχτή από τις εταίρες εντέτειναν τους εκβιασμούς κι επέβαλαν υποχρωτικότητα..

Το ότι κάπως έτσι εξελίσσονται τα πράγματα το προανήγγειλαν και οι Βρυξέλλες με τον πρωθυπουργό του Βελγίου να λέει κάθετο ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και να καγχάζει ότι είναι τριτοκοσμική επιλογή.
Eίμαστε στο μεταίχμιο της Νίκης στο γλυκοχάραμα…

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 09/12/2021 @ 4:24 ΜΜ

  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ!

  Ενώ στις τρεις πρώτες περιπτώσεις σου δίνει το δικαίωμα της επιλογής υποτίθεται, στο τέταρτο και κρίσιμο δεν σου την δίνει οπότε η υπογραφή σας,
  δείχνει συναίνεση στον εμβολιασμό του παιδιού!!

  https://to-pothoumeno.blogspot.com/2021/09/blog-post_908.html

  ————————————-

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ LIVEGRTV – ΣΧΟΛΕΙΑ – ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE 2021
  AKOYΣΤΕ TI EXOYN ΣΚΟΠΟ NA KANOYN ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ 2:53:25.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*