Tεχνολογία κάτω απο το δερμα, αναρωτιέμαι γιατι πράγμα μιλάει!

ezoic

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Τ.Π.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚ@Σ.

  2. Για να δειχνει τοσο απελπισμενος παρ’ολο που λεει το τι θα καταφερουν να κανουν τα αφεντικα του σε εμας(τα ανθρωπινα οντα) καταλαβαινει κανεις τι του εχουν κανει. Ολοι τους ζομπι. Κυριε ελεησον

  3. ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕ , ΕΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ……. ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΚΑΡΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕ …….ΚΡΕΜΑΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ ……….

  4. ΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ……..”ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ