Τεχνητή νοημοσύνη βρήκε έναν μυστήριο τρίτο πρόγονο του ανθρώπου! Ποιός να είναι;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία πολύ περίεργη ανακάλυψη έκαναν επιστήμονες η οποία προβλέπεται ότι θα πυροδοτήσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας.

Επιστήμονες από το Ινστιτούτο Εξελικτικής Βιολογίας, το Εθνικό Κέντρο Γενετικής Έρευνας του Κέντρου Genomic Regulation και του Ινστιτούτου Genomics από το Πανεπιστήμιο Tartu, βρίσκουν τεχνητά ίχνη άγνωστων ανθρωποειδών στο γονιδίωμα των Ασιατών.

Όπως μαθαίνουμε από το earth-chronicles.com, η ανακάλυψη αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Center for Genomic Regulation. Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά ένα συνδυασμό αλγορίθμων «βαθιάς εκμάθησης» και στατιστικών μεθόδων για τη μελέτη της εξέλιξης του ανθρώπου.

Η «βαθιά εκμάθηση» (Deep Learning) είναι ένας αλγόριθμος που μιμείται τη λειτουργία του νευρικού συστήματος των θηλαστικών με διάφορους τεχνητούς νευρώνες, δήλωσε ο επικεφαλής του προγράμματος Oscar Lao.

«Χρησιμοποιήσαμε αυτήν την ιδιότητα για να πάρουμε έναν αλγόριθμο για να μάθουμε να προβλέπουμε τα δημογραφικά στοιχεία των ανθρώπων χρησιμοποιώντας γονιδιώματα που προέρχονται από εκατοντάδες χιλιάδες προσομοιώσεις. Κάθε φορά που τρέχουμε μια προσομοίωση, ταξιδεύουμε σε μια πιθανή πορεία στην ιστορία της ανθρωπότητας. «


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σύγχρονη ανάλυση του ανθρώπινου DNA υποδηλώνει ότι οι Νεάντερταλ και οι Ντενίσοβαν αλληλοσπάστηκαν με ανθρώπους από την Αφρική και την Ασία πριν από περισσότερο από 40 χιλιάδες χρόνια.

Χρησιμοποιώντας το νευρικό δίκτυο επιτράπηκε η ανίχνευση ίχνους και ενός τρίτου προγόνου του ανθρώπου. Μέχρι τώρα, η ύπαρξή του ήταν μόνο μια θεωρία.

Οι ερευνητές προτείνουν ότι ο άγνωστος ανθρώπινος πρόγονος ήταν απόγονος των Νεάντερταλ και των Ντενίσοβαν. Παρεμπιπτόντως, τα ευρήματα της τεχνητής νοημοσύνης επιβεβαιώνονται από μια ανάλυση των απολιθωμένων λειψάνων που βρέθηκαν στο σπήλαιο Denisova στο Altai.

Ωστόσο, συνωμοσιογραφικοί κύκλοι προτείνουν ότι ο «τρίτος πρόγονος» ήταν πιθανότατα αρχαίοι εξωγήινοι που φρόντισαν για αυτή την «μετάλλαξη» και υποστηρίζουν ότι αυτοί μπορεί να ήταν οι Ανουνάκι.

Προς παρόν περιμένουμε νεότερα από τις επιστημονικές αυτές έρευνες.

diadrastika.com

Loading...

2 thoughts on “Τεχνητή νοημοσύνη βρήκε έναν μυστήριο τρίτο πρόγονο του ανθρώπου! Ποιός να είναι;

  1. ΔΙΟΝΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ says:

    Το κρανίο που ανακάλυψε ο Πουλιανός στο σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής που βρίσκεται και ποιος το χρονολόγησε??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *