ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τεχνητή νοημοσύνη στην αστυνομία!!! Ξεκινάει ο εφιάλτης στην Ιαπωνία

· Κατοχικά Νέα

Δείτε τι θα κάνουν οι κάμερες των αστυνομικών…
Η Εθνική Αστυνομική Υπηρεσία της Ιαπωνίας αποφάσισε να υιοθετήσει κάμερες «παρακολούθησης πρόληψης εγκλήματος» ενισχυμένες με τεχνητή νοημοσύνη για να ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τους VIP.

Αυτό το βήμα έρχεται ως απάντηση στην ημέρα μνήμης της σοκαριστικής δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε και των αυξανόμενων απειλών από αυτό που η κυβέρνηση αποκάλεσε «μοναχικούς παραβάτες».

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στην επιβολή του νόμου γίνεται πλέον συνήθεια παγκοσμίως. Μια μελέτη του 2019 από το Carnegie Endowment for International Peace αποκάλυψε ότι 52 από τα 176 κράτη που συμμετείχαν στην έρευνα ενσωμάτωναν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης στις στρατηγικές αστυνόμευσης τους, ανέφερε η Nikkei Asia.

Συγκεκριμένα, η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας τεχνολογίας για την παρακολούθηση της, σύμφωνα με το σύστημα, ανώμαλης συμπεριφοράς έχει επικυρωθεί από τον Isao Itabashi, ειδικό στην αντιτρομοκρατία στο Συμβούλιο Δημόσιας Πολιτικής που εδρεύει στο Τόκιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η τεχνητή νοημοσύνη θα παρουσιαστεί στην ολοκληρωτική της μορφή, διαθέτοντας προσωπικότητα, τότε θα εντοπίζει όλα τα ανήσυχα πνεύματα!!!

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Νέος γεωπολιτικός άξονας στη Μεσόγειο; Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Ινδία απέναντι στην προσέγγιση Τουρκίας–Πακιστάν

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Τουρκικό πολεμικό με βαθυσκάφος-drone ψάχνει το Filo Jet – 20 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι

Κώδικας και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης σε οθόνη - φωτογραφία αρχείουTech

Η ΕΕ ξεκινά ελέγχους σε πάνω από 30 εταιρείες AI – Στο μικροσκόπιο ασφάλεια, copyright και διαφάνεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά