Τα τελικά σημάδια πριν τελειώσει ο κόσμος

Τα τελικά σημάδια πριν τελειώσει ο κόσμος

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

9 thoughts on “Τα τελικά σημάδια πριν τελειώσει ο κόσμος

 1. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ says:

  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΟΣΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΟΣΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ…ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΟΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΛΗΣΗ…

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   Αυτός ο Κόσμος αργά ή γρήγορα θα οδηγηθεί σε «Χάος» ενώ Πρόσωπα, Γνώση και Πληροφορία κορυφώνονται και καταγράφονται (νόμοι αυξανόμενης Εντροπίας Σύμπαντος). Όλα τα έλλογα Πρόσωπα «κοιμωμένων» και ζωντανών, όπως των Ανθρώπων, θα ενσαρκωθούν σε αθάνατο νέο σώμα και θα αναστηθούν. Στην κρίση Δευτέρας Παρουσίας o Θεάνθρωπος Χριστός θα επιλέξει για τον ετοιμασμένο Νέο Κόσμο περαιτέρω «Θέωσης» (για να γίνουν θεοί), όσους θέλουν να Τον ακολουθούν με εισιτήριο την αγάπη προς τον πλησίον.

 2. Ιολη says:

  Πιστευουν και οι αραβες στα σημαδια που θα προηγηθουν του τελους κυριως φυσικες καταστροφες σεισμοι ηφαιστεια παλοιροικα κυμματα ζτο τελος αντιστροφη των πολωντης γης

 3. Heron says:

  Σύμφωνα με την αποκάλυψη όταν λέει οτι θα «τελειώση ο κόσμος»δεν εννοεί οτι θα τιναχτεί στον αέρα , ή οτι θα πάψει να υπάρχει . Εννοεί οτι έρχεται το τέλος αυτού του κόσμου όπως τον ξέρουμε . Δηλ. με ένα νεύμα του Χριστού η γή θα καταστεί άφθαρτη , τέλεια , καθαρή και πανέμορφη. Γιατί μιλάει για νέα γη και νέο ουρανό, που δεν θα έχουν καμμιά απολύτως σχέση με αυτήν που ξέραμε μέχρι τώρα.

 4. croif101 says:

  Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ,ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ,ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ,ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΣΚΟΡΠΙΣΘΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ!!!
  ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΥ,ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ!!
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
  ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ.ΠΡΙΝ ΔΛΔ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ.ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΡΕΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *