Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
07:38 - 30/11/2021

Τα εμβόλια Mrna COVID αυξάνουν δραματικά τους ενδοθηλιακούς φλεγμονώδεις δείκτες και τον κίνδυνο ACS, όπως μετράται με το καρδιακό τεστ PULS: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!

Περίληψη

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί το PLUS Cardiac Test (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA), μια κλινικά επικυρωμένη μέτρηση πολλαπλών πρωτεϊνικών βιοδεικτών, η οποία παράγει ένα σκορ που προβλέπει τον 5ετή κίνδυνο (ποσοστό πιθανότητας) ενός νέου οξέος στεφανιαίου συνδρόμου (ACS).

Το σκορ βασίζεται σε μεταβολές από τη νόρμα πολλαπλών πρωτεϊνικών βιοδεικτών, συμπεριλαμβανομένων της IL-16, μιας προφλεγμονώδους κυτταροκίνης, του διαλυτού Fas, ενός επαγωγέα απόπτωσης, και του αυξητικού παράγοντα ηπατοκυττάρων (HGF), ο οποίος χρησιμεύει ως δείκτης για τη χημειοταξία των Τ-κυττάρων στο επιθήλιο και τον καρδιακό ιστό, μεταξύ άλλων δεικτών.

Η αύξηση πάνω από το φυσιολογικό όριο αυξάνει τη βαθμολογία PULS, ενώ η μείωση κάτω από το φυσιολογικό όριο μειώνει τη βαθμολογία PULS.

H βαθμολογία μετράται κάθε 3-6 μήνες στον πληθυσμό των ασθενών μας εδώ και 8 χρόνια. Πρόσφατα, με την έλευση των εμβολίων mRNA COVID 19 (vac) της Moderna και της Pfizer, έγιναν εμφανείς δραματικές αλλαγές στη βαθμολογία PULS στους περισσότερους ασθενείς.

H παρούσα έκθεση συνοψίζει τα αποτελέσματα αυτά.

Συνολικά 566 ασθενείς, ηλικίας 28 έως 97 ετών, με αναλογία Μ:Γ 1:1, που εξετάστηκαν σε ένα προληπτικό καρδιολογικό ιατρείο, υποβλήθηκαν σε νέα δοκιμασία PULS από 2 έως 10 εβδομάδες μετά τη 2η ένεση COVID και συγκρίθηκαν με την προηγούμενη βαθμολογία PULS που είχε ληφθεί 3 έως 5 μήνες πριν από την ένεση.

Η IL-16 αυξήθηκε από 35=/-20 πάνω από τη νόρμα σε 82 =/- 75 πάνω από τη νόρμα μετά την ένεση- η sFas αυξήθηκε από 22+/- 15 πάνω από τη νόρμα σε 46=/-24 πάνω από τη νόρμα μετά την ένεση- η HGF αυξήθηκε από 42+/-12 πάνω από τη νόρμα σε 86+/-31 πάνω από τη νόρμα μετά την ένεση.

Αυτές οι αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της βαθμολογίας PULS από 11% 5ετή κίνδυνο ACS σε 25% 5ετή κίνδυνο ACS.

Κατά τη στιγμή της παρούσας έκθεσης, οι αλλαγές αυτές επιμένουν για τουλάχιστον 2,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση vac.

Συμπεραίνουμε ότι τα mRNA vacs αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση των Τ κυττάρων του καρδιακού μυός και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης, καρδιομυοπάθειας και άλλων αγγειακών συμβάντων μετά τον εμβολιασμό.

ahajournals.org

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*