Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:39 - 07/02/2022

Τα εμβόλια δεν φτιάχτηκαν για την αντιμετώπιση της COVID-19.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το 80% των σοβαρών κρουσμάτων είναι 3 φορές εμβολιασμένοι. Καθηγητής παγώνει το υπουργικό συμβούλιο

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022.

Ενα μετά το άλλο τα γεγονότα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν αφορά την προστασία από την COVID-19. Δεν αφορά επίσης τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών. Άλλη είναι η αποστολή τους και την οποία οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να την εξηγήσουν στους λαούς τους. Το Ισραήλ-προς τιμή του-πρωταγωνιστεί και σ΄αυτό.

Βy Blade Runner

Στην αποκάλυψη του ρόλου των εμβολίων. Τι συμβαίνει στο Ισραήλ; Απλά εδώ οι Αρχές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την οδυνηρή πραγματικότητα η οποία τους ανάγκασε να καλέσουν στο υπουργικό συμβούλιο τους ανθρώπους που δίνουν την μάχη της πρώτης γραμμής και οι οποίοι σέβονται και τιμούν το λειτούργημά τους.

Δεν είναι όλοι ίδιοι οι επιστήμονες σε αυτό το κόσμο, όπως δεν είναι ίδιοι και όλοι οι δημοσιογράφοι. Έτσι το Ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο κάλεσε τον καθηγητή Yaakov Jerris, διευθυντή της πτέρυγας κορονοϊού του νοσοκομείου Ichilov. Ο καθηγητής τους εξήγησε ότι το 80% των σοβαρών περιπτώσεων που νοσηλεύει είναι τριπλά εμβολιασμένοι!

Αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ συμβαίνει στη πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο.

Η Ισραηλινή ιστοσελίδα Ιsrael Νational Νews έχει το ρεπορτάζ>

Είναι πραγματικά υπερφορτωμένα τα νοσοκομεία του Ισραήλ με μη εμβολιασμένους ασθενείς με COVID; Σύμφωνα με τον καθηγητή Yaakov Jerris, διευθυντή της πτέρυγας κορονοϊού του νοσοκομείου Ichilov, η κατάσταση είναι εντελώς αντίθετη.

«Αυτή τη στιγμή, τα περισσότερα από τα σοβαρά κρούσματά μας είναι εμβολιασμένοι ασθενείς», είπε ο Jerris στο Channel 13 News. «Έκαναν τουλάχιστον τρεις ενέσεις. Μεταξύ 70-80% των σοβαρών περιπτώσεων είναι εμβολιασμένοι ασθενείς. Άρα, το εμβόλιο δεν έχει καμία σημασία για τις σοβαρές ασθένειες-δεν σε προφυλάσσει από αυτό, γι’ αυτό μόνο το 20-25% των ασθενών μας είναι ανεμβολίαστοι».

Ο Jerris αποκάλυψε επίσης κάποια από τη σύγχυση στην αναφορά υποθέσεων. Μιλώντας σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Κυριακή, είπε στους υπουργούς: «Ο ορισμός ενός σοβαρού ασθενούς είναι προβληματικός. Για παράδειγμα, ένας ασθενής με χρόνια πνευμονοπάθεια είχε πάντα χαμηλό επίπεδο οξυγόνου, αλλά τώρα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα τεστ κορωνοϊού που τον καθιστά τεχνικά «σοβαρό ασθενή με κορωνοϊό», αλλά αυτό δεν είναι ακριβές. Ο ασθενής είναι μόνο σε δύσκολη κατάσταση επειδή έχει μια σοβαρή υποκείμενη ασθένεια».

Την ίδια στιγμή στο Ισραήλ ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται λόγω του COVID-19 αυξάνεται σε 1.213, και είναι ο υψηλότερος αριθμός από την έναρξη της πανδημίας, σύμφωνα με νέα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 9.135, μετά από 37 θανάτους που καταγράφηκαν το Σάββατο αναφέρει το υπουργείο. Από την έναρξη της πανδημίας, 9.135 άνθρωποι στο Ισραήλ έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας, σε ένα μεγάλο άλμα από τον αριθμό των 9.080 της προηγούμενης ημέρας.

Μέχρι σήμερα, 661.242 άτομα έχουν κάνει το τέταρτο εμβόλιο (4η δόση) και 4.447.523 έχουν κάνει το τρίτο.

Πάμε τώρα στη Πορτογαλία που διεκδικεί το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα εμβολιασμού μια και έχει εμβολιάσει το 95% του πληθυσμού της.

H Πορτογαλία με σχεδόν το 95% του πληθυσμού της να έχει εμβολιαστεί είχε τη Παρασκευή 50 θανάτους από COVID όσο περίπου είναι και ο μέσος όρος της εβδομάδας. Οι νεκροί της Πορτογαλίας η οποία θεωρείται πρότυπο εμβολιασμών έφτασαν τις 20.127! Μια χώρα 10 εκατ. έχει χάσει ήδη μία πόλη. Κι αυτό θεωρείται επιτυχία!

Κάτι άλλο συμβαίνει εδώ λοιπόν. Τα εμβόλια δεν αντιμετωπίζουν την COVID-19.

H πραγματικότητα είναι ότι η συντριβή των εμβολίων στο μέτωπο της ασθένειας δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον. Αυτή η συντριβή φέρνει πιο κοντά τις πτώσεις των κυβερνήσεων στην Ευρώπη καθώς Κίνα και Ρωσία έχουν αρχίσει ήδη να διαρρέουν στοιχεία για το πως στήθηκε η εργαστηριακή πανδημία. Τι προηγήθηκε της πανδημίας και πως οργανώθηκε το πανδημικό project. Και κυρίως το γιατί.

Δείτε εδώ τον πίνακα και τον δείκτη των θανάτων που απογειώνεται στην Πορτογαλία με εμβολιασμένο το 95% του πληθυσμού της!

Στο μεταξύ μια νέα μελέτη που διεξήχθη και ευρήματά της παρουσιάζει ο ιστότοπος STAT (με θεματολογία τόσο από την ιατρική επιστημονική κοινότητα όσο και από τις φαρμακευτικές) υποδηλώνει ότι μπορεί να μην υπάρχει όφελος από την ενημέρωση των εμβολίων Covid-19 για τη στόχευση της παραλλαγής Omicron αυτή τη στιγμή. Δηλαδή δεν υπάρχει όφελος από ένα εμβόλιο ειδικά για την Omicron το οποίο έχουν ανακοινώσει ότι ετοιμάζουν ήδη η Moderna και η Pfizer.

Η εργασία, από επιστήμονες του Ερευνητικού Κέντρου Εμβολίων του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών, δείχνει ότι τα ζώα που έλαβαν ενίσχυση με το αρχικό εμβόλιο είχαν παρόμοια επίπεδα προστασίας από ασθένειες στους πνεύμονες όπως και τα πρωτεύοντα που έλαβαν ενημερωμένο ενισχυτικό με βάση το στέλεχος Omicron. Η εργασία έγινε με το εγκεκριμένο εμβόλιο της Moderna και ένα ενισχυτικό εμβόλιο που βασίζεται ειδικά στην παραλλαγή Omicron.

Η μελέτη του αίματος από τα ζώα έδειξε ότι πολλές από τις μετρήσιμες ανοσολογικές αποκρίσεις – οι αυξήσεις στα επίπεδα εξουδετερωτικών αντισωμάτων, για παράδειγμα – δεν ήταν ουσιαστικά διαφορετικές, ανεξάρτητα από το ποια αναμνηστική δόση τους χορηγήθηκε.

«Ως εκ τούτου, μια ενίσχυση με εμβόλιο ειδικά για την Omicron μπορεί να μην παρέχει μεγαλύτερη ανοσία ή προστασία σε σύγκριση με μια ενίσχυση με το τρέχον εμβόλιο [Moderna]», κατέληξαν οι ερευνητές.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε σε διακομιστή προεκτύπωσης την Παρασκευή. Δεν έχει ακόμη υποβληθεί σε αξιολόγηση από ομοτίμους.

Ο ανώτερος συγγραφέας Robert Seder είπε ότι τα ευρήματα είναι παρόμοια με αυτά μιας μελέτης που διεξήγαγε η ομάδα πέρυσι, όταν οι ερευνητές συνέκριναν ένα ενισχυτικό εμβόλιο που βασίζεται στην παραλλαγή Beta (ΒΗΤΑ) με το υπάρχον εμβόλιο. Και σε αυτήν την περίπτωση, τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν σε πρωτεύοντα θηλαστικά έδειξαν ότι η ενίσχυση με το αρχικό εμβόλιο και με ένα εμβόλιο ειδικά για την Beta είχαν το ίδιο αποτέλεσμα.

Ο Seder είπε ότι θα πρέπει να γίνουν μελέτες σε ανθρώπους για να διασφαλιστεί ότι τα ευρήματα ισχύουν, αλλά σε αυτό το σημείο δεν φαίνεται ότι το στέλεχος του εμβολίου πρέπει να επικαιροποιηθεί. «Από τη σκοπιά της εταιρείας, δεν ξέρω πώς το βλέπουν αυτό», είπε. «Αλλά νομίζω ότι αυτά τα δεδομένα είναι αρκετά ξεκάθαρα».

Σε ένα σχόλιο που εστάλη μέσω email, η Moderna είπε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για να συμβαδίσει με τον ιό.

(Μάλλον η Moderna προηγείται του ιού!)

«Πιστεύουμε ότι η προστασία από παραλλαγές που προκαλούν ανησυχία θα είναι σημαντική, ειδικά καθώς προσβλέπουμε στο φθινόπωρο (!!!) του 2022», δήλωσε η εταιρεία. «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την επιστήμη και την επιδημιολογία του SARS-CoV-2 και πιθανές νέες παραλλαγές που προκαλούν ανησυχία. Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε μπροστά από τον ιό καθώς εξελίσσεται».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna, Stéphane Bancel, ανακοίνωσε σχέδια για την ανάπτυξη ενός ετήσιου εμβόλου τρία σε ένα (!) που θα στοχεύει τον SARS-2, τη γρίπη και τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό ή RSV, έναν ιό που προκαλεί κρυολογήματα σε πολλούς ενήλικες, αλλά μπορεί να είναι επικίνδυνος σε μωρά και μεγαλύτεροι ενήλικες-σωστά να μην αφήσουμε κανένα θηλαστικό ανεμβολίαστο στο δρόμο για τις Οντότητες.
Ο John Moore, ιολόγος στο Weill Cornell Medical College της Νέας Υόρκης, είπε ότι αυτά τα ευρήματα, σε συνδυασμό με την προηγούμενη εργασία για τον ενισχυτή που βασίζεται στη Βήτα, υποδηλώνουν ότι το τρέχον εμβόλιο δημιουργεί διασταυρούμενες προστατευτικές αποκρίσεις.

«Συνεπώς, η αλλαγή σε ενίσχυση Omicron μπορεί να είναι περιττή – κυριολεκτικά μεγαλύτερος κόπος από ό,τι αξίζει», είπε ο Moore σε ένα email. Πρόσθεσε ότι αναμένει ότι οι δοκιμές σε ανθρώπους που διεξάγονται από την Pfizer και τη Moderna για τη δοκιμή ενός ενισχυτή με βάση το Omicron θα δείξουν το ίδιο πράγμα. «Αυτό που έχουμε είναι πιθανό να είναι σημαντικό για τη διαμόρφωση μελλοντικών πολιτικών».

Η Angela Rasmussen, ιολόγος κορωνοϊού στον Οργανισμό Εμβολίων και Λοιμωδών Νόσων του Πανεπιστημίου του Saskatchewan, συμφώνησε, αν και προειδοποίησε ότι αυτά τα ευρήματα βασίζονται σε μικρό αριθμό ζώων. «Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών σε ανθρώπους για να δούμε αν υπάρχει διαφορά στον πραγματικό κόσμο σε πληθυσμιακή κλίμακα», είπε.
Ωστόσο, η Rasmussen είπε ότι δεν ήταν έκπληκτη από τα αποτελέσματα, λέγοντας ότι είναι συνεπή με αυτό που έχει παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια του κύματος Omicron.
«Οι υπάρχοντες ενισχυτές παρέχουν βελτιωμένη (αλλά ατελή) προστασία έναντι της μόλυνσης», είπε σε ένα email. «Με βάση αυτά τα δεδομένα, δεν φαίνεται ότι ένας ενισχυτής ειδικός για την Omicron θα το βελτίωνε τόσο πολύ. Σίγουρα και οι δύο ενισχυτικές συνθέσεις παρέχουν σημαντική προστασία σε σύγκριση με τους ελέγχους, αλλά μπορεί να μην είναι απαραίτητο να υπάρχουν ενισχυτές ειδικά για την Omicron.

Η δημοσίευση σημειώνει ότι έχουν αρχίσει να εμφανίζονται δεδομένα που υποδηλώνουν ότι ένα εμβόλιο με βάση το Omicron δεν θα ήταν ιδανικό εάν χορηγηθεί μόνο του (!!!!), επειδή το Omicron μπορεί να μην παράγει το ίδιο επίπεδο διασταυρούμενης προστασίας με το αρχικό στέλεχος εμβολίου. Εάν ο ιός συνεχίσει να εξελίσσεται από το Omicron, κάποια στιγμή η χρήση του στο εμβόλιο μπορεί να έχει νόημα, είπε ο Seder. Ωστόσο, εάν η Delta ή άλλες προηγούμενες εκδόσεις του ιού επέστρεφαν, οι άνθρωποι μπορεί να μην προστατεύονται τόσο καλά από ένα εμβόλιο με βάση το Omicron όσο από την τρέχουσα έκδοση.

Όπως αντιλαμβάνεστε στο πανδημικό project έχει χαθεί ο φερετζές-άλλοθι της εργαστηριακής πανδημία και ο στόχος πλέον είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός-όχι για την προστασία της υγείας ούτε για τα κέρδη των εταιριών που δέχθηκαν να συμμετάσχουν σε όλο αυτό κάτι που είναι πιθανόν να τους κοστίσει ακόμη και την διάλυσή τους εάν το όλο σχέδιο αποκαλυφθεί και στα μάτια του τελευταίου πολίτη του κόσμου.

Σ΄αυτό το σημείο αξίζει να παρατηρήσει κανείς την “εξαφάνιση” της Μέρκελ. Προφανώς οι εμπνευστές του πανδημικού σχεδίου αποδέχθηκαν την επιθυμία της να διασώσει μέρος της υστεροφημίας της…Η Ελλάδα με τη σειρά της, πολύ σύντομα θα βρεθεί σε ένα τρομακτικό κενό.

Εάν λοιπόν τα εμβόλια δεν μας προφυλάσσουν από τον εργαστηριακό ιό όπως αποδεικνύεται στις πλέον εμβολιασμένες χώρες, τότε ποια είναι η αποστολή τους;

BIOMETΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Ιδού η απάντηση και ο λόγος του Πανδημικού Project που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο ιστορικός και φιλόσοφος Yuval Harari τα είπε όλα προσκεκλημένος στο World Economic Forum Davos 2018.

“Data is the most important asset in the world,”

Σύμφωνα με τον Harari, υπάρχουν μόνο δύο απαραίτητα συστατικά για το χακάρισμα της ανθρωπότητας:

1. Πολλή υπολογιστική ισχύς
2. Βιομετρικά δεδομένα

Η κουλτούρα εμβολιασμού λοιπόν στην οποία επιδιώκει να μας μυήσει ο Τσίπρας δεν αποσκοπεί στη θεραπεία από τον ιο COVID, oύτε στη θεραπεία από τις μεταλλάξεις του, ούτε στη θεραπεία των μελλοντικών εργαστηριακών ιών που θα πεταχθούν εναντίον της ανθρωπότητας με σκοπό τον Έλεγχο των βιομετρικών στοιχείων και τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού ώσπου ο κόσμος να φθάσει να κατοικείται από 1 δις Οντότητες, αφού πρώτα η χώρα μας σταματήσει να κάνει παγκόσμο πρωταθλητισμό στη βιομηχανία των εξωσωματικών και οι χαρούμενες μανούλες του Instagram συνειδητοποιήσουν τι σκέφτονται τα αφεντικά όταν βλέπουν τα stories και τα χαρούμενα ποσταρίσματα με τις φουσκωμένες κοιλίτσες.

-Σε 100 Χρόνια από σήμερα «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Χαρακτηρίσαμε “ενδιαφέρουσα” την άποψη του νεαρού και ευρέως αποδεκτού γλυκομίλητου φιλοσόφου και ιστορικού. Κι αυτό γιατί ο άνθρωπος, το ανθρώπινο ύφασμα δεν έχει αλλάξει 21 αιώνες τώρα. Μέσα σε ένα ή δύο αιώνες πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό;

Τι είναι αυτό στο οποίο ο νεαρός Yuval Harari γίνεται ο προάγγελός του;

Για πάμε να δούμε τι έχει να μας πει με τις λέξεις του και κυρίως πίσω από τις λέξεις του, με τις σκέψεις του και πως προκύπτει αυτό. Και κάτι ακόμη: Eάν μέσα σε μόλις δύο αιώνες, δηλαδή σχεδόν δύο-τρεις γενιές, θα συμβούν τόσο τρομακτικές αλλαγές στην γνωστή έως σήμερα ανθρώπινη φύση θα πρέπει να αρχίσουμε να τσιμπιόμαστε μήπως η αλλαγή ξεκίνησε ήδη.

Πάμε να δούμε και να ακούσουμε τον νεαρό γλυκομίλητο φιλόσοφο και ιστορικό.

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) ενός ανθρώπου 101 (εισαγωγή)

«Οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι», World Economic Forum Davos 2018

Η πιο βαθυστόχαστη δήλωση για περισσότερα από 150 χρόνια βιολογικής έρευνας από την εποχή του Charles Darwin μπορεί να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις, «οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι».

Αυτή είναι η μεγαλύτερη εικόνα για τις σύγχρονες βιοεπιστήμες, σύμφωνα με τον ιστορικό Yuval Harari στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός το 2018.

Θα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας ακόμη ανθρώπινο, ή είναι η γενιά μας μία από τις τελευταίες που ονομάζεται homo sapien;

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) έναν άνθρωπο 101 (εισαγωγή)

Σύμφωνα με τον Harari, αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται δύο ταυτόχρονες επαναστάσεις που έχουν οδηγήσει τους επιστήμονες στο χείλος του να «σπάσουν» το λειτουργικό σύστημα του ανθρώπου.

1. Οι εξελίξεις στην επιστήμη των υπολογιστών και στη μηχανική μάθηση.
2. Η πρόοδος στη βιολογία και την επιστήμη του εγκεφάλου

Με τις ανακαλύψεις να προχωρούν σε αυτές τις δύο επαναστάσεις που συμβαίνουν ταυτόχρονα σε αυτόν τον πλανήτη, έχουμε τώρα τα εργαλεία στη διάθεσή μας για να σπάσουμε το λειτουργικό σύστημα των ανθρώπων.

Λοιπόν, τι χρειάζεται για να χακάρεις έναν άνθρωπο;
Και πάλι, σύμφωνα με τον Harari, υπάρχουν μόνο δύο απαραίτητα συστατικά για το χακάρισμα της ανθρωπότητας:

1. Πολλή υπολογιστική ισχύς
2. Βιομετρικά δεδομένα

Με τη μηχανική μάθηση, αυτό το επίπεδο υπολογιστικής ισχύος έχει επιτευχθεί. Οι βιομετρικοί αισθητήρες μας έχουν εισάγει στην εποχή όπου μπορούμε να παρακολουθούμε κάθε πτυχή της βιολογικής ζωής στο σημείο που οι υπολογιστές γνωρίζουν περισσότερα για εμάς από ότι εμείς οι ίδιοι.

Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο. “Data is the most important asset in the world,” said Harari.

Τι κοινό έχουν όλες αυτές οι διαδικασίες; Τα Δεδομένα-Data.

«Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο», δήλωσε ο Harari.
Στο παρελθόν, τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία ήταν η γη και αργότερα τα μηχανήματα, αλλά τώρα είναι τα δεδομένα. Αλλά ποιος κατέχει αυτά τα δεδομένα; Εάν είναι τα προσωπικά σας, βιολογικά δεδομένα, σας ανήκουν πραγματικά ή είναι ιδιοκτησία εταιρειών, κυβερνήσεων ή ελίτ;

«Όσοι ελέγχουν τα δεδομένα, ελέγχουν το μέλλον της ανθρωπότητας και της ίδιας της ζωής», ανέφερε ο ιστορικός, προσθέτοντας, «Αν πάρα πολλά από τα δεδομένα συγκεντρωθούν σε πολύ λίγα χέρια, η ανθρωπότητα θα χωριστεί, όχι σε τάξεις, θα χωριστεί σε διαφορετικά είδη.”
Σκέψου το. Εάν οι άνθρωποι μπορούν να παραβιαστούν και σίγουρα μπορούν, τότε αυτοί που ελέγχουν τα δεδομένα τους είναι οι χάκερ.

Οι μηχανές θα μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε τον εαυτό μας

Αυτή τη στιγμή, η μεγάλη ανησυχία για το απόρρητο σχετίζεται κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες συλλέγουν τα δεδομένα μας, έτσι ώστε να μπορούν να μας πουλήσουν περισσότερα σκουπίδια που δεν χρειαζόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κυβερνήσεις μας μας παρακολουθούν συνεχώς, αλλά το αποδεχόμαστε χωρίς να κάνουμε μεγάλο αγώνα. “Δεν έχω τίποτα να κρύψω, οπότε γιατί πρέπει να με νοιάζει;” είναι το κοινό επιχείρημα.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να μας νοιάζουν. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα από τον Harari, είπε ότι οι μηχανές μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς γνωρίζουμε τους εαυτούς μας. Σε ηλικία 21 ετών, παραδέχθηκε ότι ήταν ομοφυλόφιλος αφού αγωνίστηκε με τη σεξουαλικότητά του όλη του τη ζωή.

Τώρα όμως υπάρχει η τεχνολογία για την κατασκευή μηχανών που μπορούν να παρακολουθούν την κίνηση των ματιών, την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα πραγματικό «gaydar» (ραντάρ αναγνώρισης ομοφυλοφιλίας) για να μάθει πού βρίσκονται οι άνθρωποι στο gay/straight φάσμα.

Συναισθηματική χειραγώγηση

Φαίνεται αβλαβές στην αρχή, αν όχι αδέξιο, αλλά τι γίνεται αν ληφθούν τα ίδια δεδομένα και δοθούν σε εταιρείες ή στην άρχουσα τάξη;
Θα μπορούσαν να χειριστούν τα συναισθήματά σας. Αντί για μια διαφήμιση που εμφανίζει μισόγυμνα κορίτσια με μπικίνι, τα μηχανήματα θα γνώριζαν τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό και έτσι θα σας δείξουν διαφημίσεις με άντρακλες που ψεκάζουν λάδι στις φέτες του κορμιού τους.

Αν το πάμε ένα βήμα παραπέρα και παραδώσουμε αυτές τις πληροφορίες στις κυβερνήσεις, θα γνωρίζουν όλα όσα μας κάνουν να συμπεριφερόμαστε όπως συμπεριφερόμαστε και πώς να μας ελέγξουν.

Αναφορικά με την αναλογία «gaydar», πού θα είμαστε όταν οι κυβερνήσεις υποτίθεται ότι μπορούν να προβλέψουν ποιες αποφάσεις λαμβάνουμε πριν τις λάβουμε; Θα υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η ελεύθερη βούληση, ή οι υπολογιστές θα μας χαρακτηρίζουν ως εν δυνάμει εγκληματίες όπως σε κάποιον εφιάλτη τύπου Minority Report (ταινία του 2002);

Προς μία ψηφιακή δικτατορία

Σε μια δημοκρατία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων διανέμονται σε θεσμούς και άτομα. Σε μια δικτατορία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε λίγους, καθώς δεν υπάρχει πραγματική δικτατορία με την απόλυτη έννοια, όλοι οι δικτάτορες έχουν τους συμβούλους τους, οπότε μοιάζουν περισσότερο με ολιγαρχίες.
Μια ψηφιακή δικτατορία θα είναι εκείνη όπου η πληροφορία και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε μία μόνο οντότητα, τη μηχανή. Εάν συμβεί αυτό, πού θα παίξει η δημοκρατία;
«Η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική εκμάθηση μπορεί να αντιστρέψουν την κατάσταση», λέει ο Harari, για να καταστήσουν την κεντρική επεξεργασία δεδομένων πιο αποτελεσματική. Εάν η δημοκρατία δεν μπορεί να προσαρμοστεί, θα τεθούμε υπό τον έλεγχο των μηχανών.

Αυτό θα οδηγήσει σε μία κατάσταση επιτήρησης, περισσότερο από ό, τι είναι ήδη. Εάν παραμείνει ανεξέλεγκτη και μη ελεγχόμενη με τη δύναμη του υπολογιστή και του βιολογικού hacking, οι ελίτ θα είναι σε θέση να επανασχεδιάσουν το μέλλον της ίδιας της ζωής.

Βιομηχανική και το νέο είδος ανθρώπου

Σύμφωνα με τον Harari, μόλις χακάρετε κάτι, σίγουρα μπορείτε να το επανασχεδιάσετε. Γι ‘αυτό πιστεύει ότι μέσα σε έναν ή δύο αιώνες, «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Η διανθρώπινη ατζέντα συμβαίνει τώρα. Προγραμματίζεται στο υποσυνείδητό μας μέσω ταινιών, τέχνης και μέσων.

«Η επιστήμη αντικαθιστά την εξέλιξη με φυσική επιλογή με την εξέλιξη με έξυπνο σχεδιασμό. Όχι από τον Θεό, αλλά από τον έξυπνο σχεδιασμό μας και τα «clouds»(σέρβερ)μας – αυτές είναι οι νέες κινητήριες δυνάμεις της εξέλιξης », δήλωσε ο Harari.
Μπαίνουμε σε μια εποχή ανόργανης ζωής και εάν αυτή η τεχνολογία δεν ρυθμιστεί, μια μικρή ελίτ μπορεί να διαμορφώσει τις μορφές ζωής του μέλλοντος. Εκείνοι που έχουν τα χρήματα και τη δύναμη να εγχύσουν (!) το σώμα τους με Τεχνητή Νοημοσύνη θα γίνουν ένα νέο είδος, ικανό να κατορθώσει πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε καν αυτή τη στιγμή.
Κανένα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς μεγάλες ποσότητες δεδομένων και τη δυνατότητα να τις επεξεργαστούμε και να τις κατανοήσουμε μέσω της μηχανικής μάθησης.
Ποιος θα έπρεπε να ρυθμίζει την ιδιοκτησία δεδομένων;
Η ελίτ δεν είναι έτοιμη να της εμπιστευτούμε το μέλλον της ζωής. «Φαίνονται ανίκανοι να παράγουν ουσιαστικές εκδόσεις του μέλλοντος», δήλωσε ο Harari.
Λοιπόν, ποια είναι η λύση; Ποιος πρέπει να ρυθμίσει την ιδιοκτησία των δεδομένων; Δυστυχώς, ούτε καν ο καλός ιστορικός έχει απάντηση, αλλά άφησε ένα στοιχείο.

Εκτός από το να επικαλούμαστε επιστήμονες, φιλόσοφους, δικηγόρους, ο Harari πιστεύει ότι υπάρχει μια ομάδα πάνω από την υπόλοιπες, πιο εξειδικευμένη και πιο συνειδητή για την ανθρώπινη κατάσταση από όλες τις άλλες – οι ποιητές.
Αυτοί οι δημιουργοί μουσικής και οι ονειροπόλοι των ονείρων είναι η καλύτερη ελπίδα της ανθρωπότητας.

Ο John F. Kennedy το κατάλαβε καλύτερα όταν παρατήρησε:

Όταν η δύναμη οδηγεί τον άνθρωπο στην αλαζονεία, η ποίηση του θυμίζει τα όριά του. Όταν η εξουσία περιορίζει τους τομείς της ανησυχίας του ανθρώπου, η ποίηση του θυμίζει τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ύπαρξής του. Όταν η εξουσία καταστρέφει, η ποίηση καθαρίζει, γιατί η τέχνη καθιερώνει τις βασικές ανθρώπινες αλήθειες που πρέπει να χρησιμεύσουν ως οι ακρογωνιαίοι λίθοι της κρίσης μας. Ο καλλιτέχνης, όσο πιστός κι αν είναι στο προσωπικό του όραμα για την πραγματικότητα, γίνεται ο τελευταίος πρωταθλητής του ατομικού νου και της ευαισθησίας ενάντια σε μια παρεμβατική κοινωνία και μια επίσημη κατάσταση.

Εδώ ο Harari προσπαθεί να τα μπαλώσει και χρησιμοποιεί και μία νότα ευαισθησίας και ελπίδας που κρύβεται πίσω από το ρηθέν του Kennedy οι εντολείς της δολοφονίας του οποίου εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστοι. Σου λέει εάν αποτύχει το project εγώ το είχα πει.

Και με τον δράστη και με το θύμα. Αυτή είναι η απόλυτη συνταγή του τρόμου που γεννάει ιστορικά γεγονότα.

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID

Δείτε τώρα κάποιες σατανικές συμπτώσεις της (εργαστηριακής πανδημίας)>

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Daniel Henninger εμφανίζεται κάθε Πέμπτη με την εβδομαδιαία στήλη του, «Wonder Land» στη Wall Street Journal.

Ο κ. Henninger ήταν φιναλίστ για το Pulitzer Prize το 1987 και το 1996 και συμμετείχε στο Pulitzer Prize που έλαβε η εφημερίδα το 2002 για την κάλυψη για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Το 2004 κέρδισε το Βραβείο Δημοσιογραφίας Eric Breindel για εβδομαδιαία στήλη. Έχει κερδίσει το βραβείο Gerald Loeb για σχολιασμό, το βραβείο Walker Stone του Ιδρύματος Scripps Howard για το δημοσιογραφικό κείμενο γραφή και το American Society of Newspaper Editors’ Distinguished Writing Award επίσης για το γράψιμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ –Η Τhe Wall Street Journal καλεί τον Biden να συνταξιοδοτήσει τον Fauci και να κηρύξει το ΤΕΛΟΣ της πανδημίας

Στο μεταξύ τα θύματα του εμβολίου της Pfizer είναι πλέον χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Νεκροί, ανάπηροι με εφιαλτικές παρενέργειες. Ανάμεσά τους και η φιλόλογος Μαρία Προβατά>

Καλημέρα από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα.
Αυτό που φοβούνται όλοι μην τους συμβεί όταν έρθουν αντιμέτωποι με το τέρας του κορονοϊού, όπως το χαρακτηρίζουν, εγώ το έπαθα από το εμβόλιο της pfizer.
Την Τρίτη 28/9 κάνω τη δεύτερη δόση. Το ίδιο βράδυ και όλη την επόμενη μέρα έχω υψηλό πυρετό και όντας σε μία ξένη πόλη μόνη μου (αναπληρώτρια γαρ) δεν είχα τη δύναμη να πάω στο νοσοκομείο. Την Πέμπτη πια, εφόσον είχα μόνο δέκατα, πήγα στο νοσοκομείο για να τους αναφέρω τον έντονο πόνο που ένιωθα στο στήθος και τη δύσπνοια. Θεώρησα ότι το πρόβλημα ήταν αναπνευστικό. Μου είπαν δεν έχεις τίποτα και ενώ υπήρχαν κάποιες ανησυχητικές τιμές στις εξετάσεις αίματος, θεώρησαν πως μπορώ να αποχωρήσω εφόσον είμαι νέα και δεν θα μπορούσα να έχω μεγάλες επιπλοκές λόγω του εμβολίου.
Την επόμενη μέρα πήγα ξανά με ΔΙΚΗ ΜΟΥ πρωτοβουλία για επανεξέταση.

Η τροπονίνη από 68 είχε φτάσει στα 215. Ο καρδιολόγος διέγνωσε απευθείας μυοκαρδίτιδα από το Pfizer και έγινε αμέσως εισαγωγή. Το ίδιο βράδυ μόλις βρέθηκε διαθέσιμο ασθενοφόρο διακομίστηκα από τη Λιβαδειά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα στην Αθήνα.

Στον ίδιο θάλαμο νοσηλεύεται άλλη μια κοπέλα (25 ετών) για τον ίδιο λόγο. Αυτό τι ποσοστό είναι; Ποιοι θα μάθουν για μας; Πόσοι έμαθαν για τους προηγούμενους; Πώς προκύπτουν τελοσπάντων αυτές οι στατιστικές και τα ποσοστά για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τον κορονοϊό και από το εμβόλιο;; Αν είχαμε κορονοϊό θα ταν πρώτη είδηση πως νοσηλεύονται νέα άτομα. Τώρα δεν θα το πει κανείς….
Το γνωστοποιώ και παροτρύνω όλους όσους έρχονται στην ίδια θέση ή έχουν συγγενείς και φίλους να κάνουν το ίδιο. Η ενημέρωση είναι το παν! Μην μπερδεύετε την υγεία με πολιτικά και οικονομικά ζητήματα. Δείτε καθαρά τι συμβαίνει και ενημερώστε τον κόσμο πρώτα για σας και ύστερα για τους δικούς σας. Έχουμε λογική κ κρίση αρκεί να έχουμε σωστά δεδομένα στα χέρια μας.
Υ.Γ. οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας έφεραν πολλούς εκπαιδευτικούς στο σημείο του εμβολιασμού.
Υ.Γ. το Υπουργείο Παιδείας δεν δίνει αναρρωτική άδεια στους εκπαιδευτικούς αναπληρωτές πάνω από 15 μέρες. Μηδέν χρήματα και μηδέν προϋπηρεσία μετά το δεκαπενθήμερο. Έτσι για να τα λέμε όλα.

Υ.Γ> Είναι τόσο προφανές το πανδημικό project και ο στόχος του εμβολιασμού ώστε ο ξεδιάντροπος επικεφαλής του ΠΟΥ πήγε στη Κίνα με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και αντί να εγκαλέσει τον Κινέζο ηγέτη για τη συγκάλυψη της προέλευσης του ιού του ζήτησε να συνδράμει στον στόχο εμβολιασμού του 70% του παγκόσμιου πληθυσμού ως τα μέσα του 2022 κι αυτό παρότι τα εμβόλια κληροδοτούν μόνο παρενέργειες και επιπλέον θανάτους.

Στη Κίνα παρότι υπήρξε μια αποστολή του επικεφαλής της BioNTech Ugur Sahin δεν έχουν υιοθετηθεί τα mRNA εμβόλια.

Στη Τουρκία ο Εrdogan επιχείρησε να σώσει τον λαό του χρησιμοποιώντας το τουρκικό εμβόλιο που είναι μάλλον αθώο νεράκι με αποτοτέλεσμα ο Ιατρικός Σύλλογος της Τουρκίας που συμμετέχει στο όλο project να εξαπολύσει επίθεση εναντίον του Εrdogan. Προφανώς και ο Putin με την ίδια λογική έκανε το ρωσικό εμβόλιο.

Δείτε λοιπόν που φθάσαμε> Οι πλέον απολυταρχικοί ηγέτες (Εrdogan-Putin-Xi) να επιχειρούν να διασώσουν τους λαούς τους την ώρα που οι δυτικοί ηγέτες (η Ε.Ε. που συμμετείχε και στην χορηγία του Ινστιτούτου της Wuhan θα μπορούσε να παραπαίμπει σε εταιρία δολοφόνων εάν επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με τα εμβόλια COVID μετά από όλο αυτό) που υποτίθεται ότι σέβονται το Σύνταγμα και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα συμμετέχουν σε ένα project ελέγχου του πληθυσμού που ξεκίνησε με ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας καθώς οι σατανικές συμπτώσεις και η συγκάλυψη που ακολούθησε δεν παραπαίμπουν σε ατύχημα διαρροής αλλά σε οργανωμένη επιχείρηση…

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Μπράβο πολύ ωραίο. Ένας νέος Πύργος Βαβέλ, που ασφαλώς θα έχει την τύχη του προηγούμενου

  2. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ 02/07/2022 @ 4:06 ΜΜ

    Σε εκατό χρόνια από σήμερα “η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς από τους νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες”.Οι πανεύκολα,σαν την γκρίζου χρώματος πλαστελίνη,διαχειρίσιμοι και ελεγχόμενοι από τους παγκόσμιους τραπεζίτες ημιμεταλλαγμένοι υβριδικοί γκρίζοι δούλοι.

  3. ονειρευτης 02/07/2022 @ 5:10 ΜΜ

    …..ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΙΗΣΗ???
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*