Συνετρίβη στην Ιαπωνία μαχητικό F-15C Eagle της USAF

Μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-15C Eagle της αμερικανικής Αεροπορίας (USAF) κατέπεσε και συνετρίβη σε ιαπωνικά ύδατα, σε απόσταση 50 μιλίων (περίπου 80 χιλιόμετρα) από την – «καταραμένη» για τα αμερικανικά εναέρια μέσα! – νήσο Οκινάουα.

Είχε απογειωθεί από την αεροπορική βάση «Kadena» στη νήσο. Ο πιλότος του μαχητικού κατόρθωσε να χρησιμοποιήσει με επιτυχία το σύστημα εγκατάλειψης του αεροσκάφους και περισυλλέχτηκε από δυνάμεις έρευνας και διάσωσης (SAR: Search and Rescue) που έσπευσαν στο σημείο.

Η είδηση έχει επιβεβαιωθεί από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Αρχικά υπήρξαν αναφορές ότι το μαχητικό αεροσκάφος που συνετρίβη ήταν διθέσιο, όμως η εικόνα ξεκαθάρισε μετά από τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική πλευρά.

Η Οκινάουα δεν θέλει τις αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις και σε μια διαβολική σύμτωση της τύχης, από το 2017 έχουν σημειωθεί περισσότερα από 25 περιστατικά με αεροπορικά μέσα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων!

defence-point.grNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *