19:56 - 20/11/2020

Συναγερμός στην Τιφλίδα – Κατάσταση ομηρίας σε γραφεία εταιρείας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τιφλίδα της Γεωργίας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ομηρία σε γραφείο οργανισμού μικροχρηματοδότησης, με τοπικά ΜΜΕ να μεταδίδουν πως ένοπλος κρατάει εννέα ομήρους.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Rustavi 2 TV, οι δράστες είναι πέντε και όχι ένας, και μετά από διαπραγματεύσεις με την Αστυνομία απελευθερώθηκαν δύο άτομα.

Οι δρόμοι γύρω από το κτήριο της εταιρείας NBC Business Capital στη λεωφόρο Τζετερέλι, όπου εξελίσσεται η ομηρία, έχουν αποκλειστεί.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γεωργίας επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση λόγω κατάστασης ομηρίας σε εταιρεία μικροχρηματοδότησης.

liberal.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*