Συναγερμός στην Νορβηγία – Εκατοντάδες “πρόσφυγες” με σημαίες και σύμβολα του ISIS

0914717001411915067Συναγερμός στην Νορβηγία – Εκατοντάδες “πρόσφυγες” με σημαίες και σύμβολα του ISIS

Οι Νορβηγικές αρχές ανακάλυψαν στοιχεία σε εκατοντάδες πρόσφυγες από την Συρία που παραπέμπουν στο ISIS και σε άλλες τρομοκρατικές τζιχαντιστικές ομάδες.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της χώρας μετά την εύρεση δεκάδων αποτρόπαιων εικόνων με κομμένα κεφάλια, βάναυσες τιμωρίες όπως ακρωτηριασμό χεριού αλλά και σημαίες του ISIS στα κινητά τηλέφωνα εκατοντάδες αιτούντες άσυλο στην Νορβηγία, τονίζοντας τις ανησυχίες της σχετικά με τους τζιχαντιστές τρομοκράτες που εκμεταλλεύονται την κρίση στην Συρία και διαφεύγουν με τους πρόσφυγες στην Ευρώπη.

Αυτό αναφέρει η Νορβηγική Nettavisen σχετικά με την «έκρηξη» προσφύγων που παρατηρείται στην χώρα τους τελευταίους μήνες, και σύμφωνα με έκθεση της Αστυνομικής Υπηρεσίας Μετανάστευσης (PU) πρέπει να καταγραφούν γρήγορα οι μετανάστες.

Σύμφωνα με την έκθεση, μετά αναζήτηση σε αποσκευές και σε κινητά τηλέφωνα που ανήκουν σε μετανάστες, η αστυνομία έχει καταγράψει «εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο εκτελέσεων, τιμωριών, όπως εικόνες ανθρώπων που τους έχουν κόψει το κεφάλι ή τα χέρια.»Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Οι αρχές ανακάλυψαν επίσης πολλές σημαίες και σύμβολα του ISIS, αλλά και άλλων τζιχαντιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων.

Ο Erik Haugland, επικεφαλής του προγράμματος ασύλου, είπε ότι οι εικόνες μπορεί να είναι σχετικά αθώες, δεδομένου ότι απλώς τις κατέβασαν από το διαδίκτυο δείχνοντας μόνο την υποστήριξη τους στους τζιχαντιστές.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει μια πρόσφατη δημοσκόπηση που αποδεικνύει τις ανησυχίες πολλών ότι μερικοί από τους πρόσφυγες που φτάνουν στη δύση έχουν δεσμούς με τζιχαντιστές, καταγράφοντας ότι ένα εκπληκτικό 21 τοις εκατό των Σύρων προσφύγων υποστηρίζουν το ISIS!

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι αρχές ανακάλυψαν μια αφίσα του ISIS που υπερηφανευόταν για το πώς η τρομοκρατική οργάνωση σχεδίαζε για την αξιοποίηση του προγράμματος των προσφύγων για να μπορέσουν να διεισδύσουν τρομοκράτες τζιχαντιστές στην Ευρώπη και να ριζοσπαστικοποιούνται σε μουσουλμανικό γκέτο των μεγάλων πόλεων.

pronews.gr

One thought on “Συναγερμός στην Νορβηγία – Εκατοντάδες “πρόσφυγες” με σημαίες και σύμβολα του ISIS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *