in

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ Ο ΜΑΧΝΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ …Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

«καὶ βραχίονες τοῦ κατακλύζοντος κατακλυσθήσονται ἀπὸ προσώπου αὐτοῦ καὶ συντριβήσονται, καὶ ἡγούμενος διαθήκης» Δαν. 11,22

Πριν τρεις χιλιάδες χρόνια είχαν γραφτεί στη Βίβλο από κάποιους προφήτες κάποιες σημαντικές προφητείες.Το εκπληκτικό είναι ότι σήμερα επαληθεύονται με εντυπωσιακή ακρίβεια.

Ο προφήτης Δανιήλ για παράδειγμα, προέβλεψε ότι, όταν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, ο στρατιώτης θα παραδώσει τα όπλα μπροστά στο πρόσωπο του Αντιχρίστου και αυτό χωρίς να προηγηθεί καμία μάχη. Αν επικεντρωθούμε σε αυτήν την βιβλική φράση κλειδί θα δούμε ότι πιθανόν συνδέεται με την ημέρα του πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν. Αυτό ακριβώς έγινε στην Τουρκία, όπου στρατιώτες παρέδωσαν τα όπλα.

turkeycoup

Στο Ισλάμ είναι γραμμένη παρόμοια προφητεία, μόνο που στη θέση του Αντιχρίστου βρίσκεται ο Μαχντί, δηλαδή ο δικός τους Μεσσίας.

Ο Ερντογάν εκμεταλλεύεται τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ στο Ιντζιρλίκ για να εκβιάζει τους πάντες διαθέτοντας και τον δεύτερο πιο ισχυρό στρατό στο ΝΑΤΟ ενώ ο ίδιος προβάλλεται ως ο Μαχντί του Ισλάμ.

Ενώ εξελίσσονταν το πραξικόπημα στην Τουρκία μέσα σε λίγες ώρες η μουσουλμανική πολιτοφυλακή του Ερντογάν κατέλαβε κομβικά σημεία των πόλεων και δικοί του ένστολοι εισεβαλλαν στην αμερικανική βάση του Ιντζιρλίκ αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο του πυρηνικού οπλοστασίου της βάσης. Αυτό δεν αναφέρθηκε από κανένα διεθνές ΜΜΕ παρά την τεράστια σημασία του γεγονότος.

Η εισβολή και κατάληψη του Ιντζιρλίκ από την μουσουλμανική πολιτοφυλακή του Ερντογάν, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, έγινε για να γίνει ερευνά που συνδέεται με την απόπειρα πραξικοπήματος. Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στη βάση είχε επίσης διακοπεί, αναγκάζοντας τον αμερικανικό στρατό να καταφύγει στην δική του εσωτερική παροχή ενέργειας έτσι ώστε να συνεχίσει τις πολεμικές του επιχειρήσεις κατά των Τζιχαντιστών στην Συρία. Αυτό είναι επιτυχία για τα σχέδια του Ομπάμα.

aeroplano

Ας κάνουμε μια σύντομη ιστορική αναδρομή. Οι Οθωμανοί κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη το 1453 με τον Μωάμεθ τον Πορθητή και επέβαλλαν το χαλιφάτο και την Σαρία την οποία όμως κατάργησε ο Κεμάλ με την επικράτηση του στην εξουσία. Η εκκοσμίκευση της Τουρκίας σήμαινε ότι η Κωνσταντινούπολη έπρεπε να ανακτηθεί ξανά από το Ισλάμ. Αυτό υπήρξε το μεγάλο δίλλημα για όλους τους μουσουλμάνους. Σύμφωνα με τους μουσουλμάνους παγκοσμίως, ο Ερντογάν είναι ο εκλεκτός, «ο πρίγκιπας»που εκπλήρωσε μια προφητεία για την «ανάσταση» του χαλιφάτου στην ισλαμική Κωνσταντινούπολη. Έτσι εξηγείται και η εμμονή του να ξαναγίνει η Αγία Σοφία μουσουλμανικό τέμενος γιατί συμβολίζει τον θρίαμβο του Μωάμεθ.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι σύμφωνα με τις ισλαμικές προφητείες ο κατακτητής της Κωνσταντινούπολης είναι ο Μαχντί. Στο Ισλάμ πολλοί λόγιοι από διάφορες χώρες εδώ και χρόνια αναζητούν τον Μαχντί ο οποίος σύμφωνα με αυτούς θα τερματίσει αυτόν τον αγώνα και θα κατακτήσει την Κωνσταντινούπολη. Το Ισλάμ έχει τη δική του έκδοση του Αρμαγεδδώνα η οποία συμπεριλαμβάνει την Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το Ισλάμ, ο μεγαλύτερος πόλεμος, είναι η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης και ο ερχομός του Αντιχρίστου και όλα αυτά θα λάβουν μέρος εντός της περιόδου επτά χρόνων.

https://youtu.be/GmzGX7koyu4

Ο πρίγκιπας (Ameer στα αραβικά) αναφέρεται ότι τώρα είναι ο Ερντογάν. Δηλαδή αυτός είναι ο «πρίγκιπας» ο οποίος επρόκειτο να έρθει και αυτό είναι γραμμένο και στο βιβλίο του Δανιήλ. Αυτός ο στρατός δεν θα είναι πλέον ο τουρκικός κοσμικός στρατός αλλά ο στρατός της μουσουλμανικής αδελφότητας. Ο Ερντογάν κατάφερε στο παρελθόν να μεταλλάξει την τουρκική αστυνομία ώστε να είναι η μουσουλμανική πολιτοφυλακή του.

Η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τον Μαχντί και ο τρόπος που το ενορχήστρωσε αυτό ο Ερντογάν έχει πολύ μεγάλη σημασία. Η προφητεία είχε αυτοεκπληρωθεί μπροστά στα μάτια όλων των μουσουλμάνων. Έναν μήνα πριν από το πραξικόπημα ο Ερντογάν ανέφερε αυτήν την προφητεία. Παρακάτω μπορούμε να τον ακούσουμε να λέει για την προφητεία αυτή και το πλήθος να υποτάσσεται σε αυτόν.

https://youtu.be/ydS_qE0PJU8

Ο Ερντογάν εξόπλισε βαριά την εθνοφρουρά της μουσουλμανικής αδελφότητας από την οποία περίπου 6.000 κοσμικοί στρατιώτες συνελήφθησαν μετά την επιχείρηση πραξικοπήματος, ταπεινώθηκαν, βασανίστηκαν και έπρεπε να παρελάσουν γυμνοί όπως η ISIS παρομοίως είχε μεταχειριστεί Ιρακινούς στρατιώτες και ύστερα μαζεύοντας και στριμώχνοντας τους σαν πρόβατα τους είχε βασάνισει μέσα σε τζαμιά.

Εδώ βλέπουμε τον τουρκικό στρατό ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σαν αποδιοπομπαίος τράγος από την εθνοφρουρά της μουσουλμανικής αδελφότητας του Ερντογάν.

turkey

Παρακάτω οι κορυφαίοι κοσμικοί στρατηγοί της Τουρκίας ηττημένοι και ταπεινωμένοι.

Ακόμη και οι επαγγελματίες ρεπόρτερ για την μουσουλμανική αδελφότητα του καναλιού TRT, δίπλα σε ισλαμιστές με γενειάδες φαίνεται να συμμετείχαν στο σφάξιμο ενός στρατιώτη σε στυλ ISIS.

isis-reporter

Ο Ερντογάν προετοιμαζόταν για αυτήν την «κατάκτηση» για μήνες. Είναι το κυρίως πρόσωπο που μισεί τον άγιο Κωνσταντίνο τον Μέγα και την Αποστολική διαδοχή. Η απεικόνιση όπου το Ισλάμ κατέστρεψε τον Άγιο Κωνσταντίνο και το σταυρό, έγινε με την πιο «θεαματική» παράσταση που δημιουργήθηκε από το καθεστώς του Ερντογάν.

Ο Ερντογάν κατέστρωσε ένα σχέδιο. Μπαίνει στην «Ινσταμπουλ» σαν ένας καινούργιος ήρωας κατακτητής όπως έκανε ο Ρουχολάχ Χομεϊνί στο αεροδρόμιο της Ινσταμπούλ. Σύναψε μια διαθήκη ειρήνης με το Ισραήλ. Τα τουρκικά ΜΜΕ είχαν δυσαρεστηθεί, γι αυτό και ο Ερντογάν αποφάσισε να τα κλείσει. Ύστερα απέλυσε όλους από τον δικαστικό κλάδο και συνέλαβε χιλιάδες από την κοσμική αστυνομία. Αυτό ήταν το τέλειο Reichstag, όπως στο βιβλίο του Χίτλερ.

erdogan

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. @σουλτανα χειλαδακη

  Η σημαια της τουρκιας δεν ειναι η ημισεληνος σουλτανα….

  Η σημαια δειχνει μια εκλειψη ηλιου η οποια εγινε πριν 9000χρονια…..

  Και το ομορφο αστερακι διπλα ειναι ο βασιλισκος του αστερισμου του λεωντα ο οποιος βασιλισκος τοτε στην εκλειψη ηταν σε ευθεια πισω απο τον ηλιο τη σεληνη και τη γη κατα σειρα….

  Τον εβαλε διπλα ο εμπνευστης της σημαιας για να φαινεται….

  Κανονικα ειναι ευθυγραμμιση που συντελεστηκε τοτε βασιλισκου ηλιου σεληνης γης…..οπερ σημαινει και εκλειψη ηλιου…

  Δειχνει τη στιγμη που οι ατλαντες εκαναν επιθεση κατα της ανθρωποτητας τοτε…..

  Τι επαθαν απο εμας τους Ελληνες θα γνωριζεις καλα πιστευω…

  Το 2023 …..ναι ο ερτογκαν ονειρευεται…..

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ομως την πισω οπη…..σαν οχταρι γαλλικο(ρωτησε τι ειναι το εργαλιο που ειπα κανενα μαστορα)

  ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ…….ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ……ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 🙂

  εκει γυρο το 2023 θα αναλαβει δραση…..και τοτε θα ερθει σαν αλλωτε να πει ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ….ΚΟΒΕΤΑΙ….

  η προστασια ειναι ανωθεν….επειδη διαβαζουν πολλοι κατασκοποι εδω…..

  Δεν τολμουν να τα βαλουν με δυναμεις που προστατευεται 🙂

  Κλεινω λεγοντας ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ 😉

  ΑΠΛΑ περιμενουμε!!!

  • ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ – ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
   ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

   ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΛΑΒΩ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΑΣΕΒΗ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ

   • ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ -ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ;
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ -ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ …
    καὶ μετὰ τὰ ἔτη αὐτοῦ συμμειγήσονται, καὶ θυγάτηρ βασιλέως τοῦ νότου εἰσελεύσεται πρὸς βασιλέα τοῦ βοῤῥᾶ τοῦ ποιῆσαι συνθήκας μετ᾿ αὐτοῦ· καὶ οὐ κρατήσει ἰσχύος βραχίονος, καὶ οὐ στήσεται τὸ σπέρμα αὐτοῦ, καὶ παραδοθήσεται αὐτὴ καὶ οἱ φέροντες αὐτὴν καὶ ἡ νεᾶνις καὶ ὁ κατισχύων αὐτὴν ἐν τοῖς καιροῖς.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΑΤΑΚΙ ;

   • ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΡΕ ΚΟΘΩΝΙΑ ;

    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ (ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΥΤΕΧΝΙΑΣ ΑΠ.3456789/1947 ΠΛΕΙΑΔΕΣ/ΟΒΕΛΙΞ/ΕΜΙΛΙΟ ΜΠΟΥΝΤΡΑΓΚΕΝΙΟ)
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΗΤΕΣ
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΜΕ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ 3000

 2. Όλοι εσεις που ψαχνετε το 1ο θηριο , εχετε διαβασει καθολου την αποκαλυψη? βγαζει κανενας απ ολους αυτους που αραδιαζετε κατα καιρους τ ονομα του τον αριθμο χξς ? υπομονη , λιγα χρονακια μεινανε και θα το μαθετε το θηριο ,κι απ την καλη κι απ την αναποδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Προσοχή! H IKEA ανακαλεί έξι σοκολατοειδή προϊόντα

ΕΔΩ θα γίνει ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ελλάδας-Τουρκίας!ΒΙΝΤΕΟ