17:09 - 05/09/2019

Στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στη Ρωσία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου, τύπου Mi-8, κατόρθωσε να το εγκαταλείψει και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Mi-8 συνετρίβη στην περιφέρεια Σάρατοφ της Ρωσίας την Πέμπτη, σύμφωνα με τις τοπικές υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου κατόρθωσε να το εγκαταλείψει και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το ελικόπτερο ανετράπη κατά την απογείωσή του.

Κατά τις τοπικές υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, το περιστατικό συνέβη κοντά στην πόλη Σοκολόβι, η οποία βρίσκεται 15 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Σάρατοφ.

Το Mi-8 σχεδιάστηκε αρχικά το 1961.

Είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο ελικοπτέρων παγκοσμίως, με πάνω από 17.000 μονάδες παραγωγής.

Χρησιμοποιείται κυρίως ως μεταφορικό αεροσκάφος.

Την Τρίτη, ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος τύπου Sukhoi Su-25 συνετρίβη στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Οι σοροί των πιλότων του ρωσικού Su-25 εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο της συντριβής του αεροσκάφους την Τετάρτη, όπως δήλωσε στο Sputnik εκπρόσωπος των τοπικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας επιβεβαίωσε τον θάνατο των δύο πιλότων, τονίζοντας πως δεν κατάφεραν να εκτοξευθούν από το αεροσκάφος.

Παράλληλα, σύμφωνα με εκπρόσωπο των τοπικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, βρέθηκαν και τα δύο μαύρα κουτιά του αεροσκάφους.

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*