Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:50 - 22/07/2022

#STOPTHESHOTS – ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πριν επιτρέψετε στο παιδί σας να του κάνετε ένεση με το γενετικό ορό (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ) COVID-19, σταματήστε και κάντε κάποια έρευνα. Οφείλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν τα εκθέτετε σε έναν απαράδεκτο κίνδυνο, για ελάχιστο έως καθόλου όφελος

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ:

COVID-19 ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ

Είμαστε η Καναδική Συμμαχία Φροντίδας για την κόβιντ, μια ένωση που περιλαμβάνει περισσότερους από 600 ανεξάρτητους Καναδούς γιατρούς, επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί να παρέχουν ποιοτικές, ισορροπημένες και τεκμηριωμένες πληροφορίες στο καναδικό κοινό σχετικά με την κόβιντ19, ώστε να μειωθούν οι νοσηλείες, να σωθούν ζωές και να επανέλθει η χώρα μας με ασφάλεια στην κανονικότητα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

-Τη σχέση γιατρού/ασθενούς και την εξατομικευμένη φροντίδα.
-Την ενημερωμένη συναίνεση και τις θεραπευτικές επιλογές των ασθενών.
-Ελεύθερο και ανοιχτό επιστημονικό διάλογο
-Πολιτική που βασίζεται στα υψηλότερα επίπεδα αποδείξεων.
-Ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια.

ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΜΗΝ ΒΛΑΨΕΙΣ!

Οι ομοσπονδιακές, επαρχιακές και δημοτικές κυβερνήσεις στον Καναδά έχουν μια ευθύνη να προστατεύουν την υγεία των Καναδών, καθώς και να σέβονται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας. Κάθε ιατρική παρέμβαση που εγκρίνεται από τον Καναδά πρέπει ΠΡΩΤΑ να είναι ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΗΣ.

Η δέουσα επιμέλεια στην έρευνα, καθώς και η τήρηση των καθιερωμένων πρωτοκόλλων της σχέσης γιατρού/ασθενούς, της συγκατάθεσης μετά από ενημέρωση και της επιστημονικής έρευνας είναι ουσιώδους σημασίας για την άσκηση αυτής της ευθύνης.

Η απόκλιση από αυτές τις πρακτικές, η πρόκληση βλάβης και η παράλειψη γνωστοποίησης των κινδύνων βλάβης που σχετίζονται με μια παρέμβαση είναι στην καλύτερη περίπτωση αμέλεια.

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

-Τα παιδιατρικά εμβόλια χορηγούνται τακτικά στα παιδιά.
-Τα περισσότερα εμβόλια χρησιμοποιούν ιούς ή ιικά σωματίδια που έχουν τροποποιηθεί έτσι ώστε να μην προκαλούν πλέον ασθένεια.
-Σκοπός τους είναι να διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να παράγουν μια μακράς διάρκειας άμυνα κατά συγκεκριμένων ασθενειών.
-Και χρησιμοποιούν μια τυπική τεχνολογία που υπάρχει εδώ και δεκαετίες.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΒΙΝΤ19 – ΒΑΣΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

-Ο Καναδάς ενέκρινε τα εμβόλια κόβιντ19 mRNA των εταιρειών Pfizer και Moderna για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών και 5 έως 11 ετών.
-Και ο FDA ενέκρινε τώρα τα ίδια εμβόλια για παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών.
Τα εμβόλια αυτά έχουν χαρακτηριστεί ως “ασφαλή και αποτελεσματικά”.
-Και αποτελούν σημαντικό μέσο τόσο για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του κόβιντ19 όσο και για την πρόληψη σοβαρής νόσησης.
-Στις 13 Μαΐου 2022, το 84% των παιδιών στον Καναδά ηλικίας 12-18 ετών και το 42% των παιδιών ηλικίας 5-1 1 ετών έχουν λάβει τουλάχιστον 2 δόσεις αυτών των εμβολίων.

Αλλά τι γίνεται αν αυτά τα εμβόλια δεν είναι όπως τα άλλα παιδιατρικά εμβόλια;

Τι θα γινόταν αν…. ΕΊΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΜΙΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΉ ΘΕΡΑΠΕΊΑ;

-Είναι ουσιαστικά μια γονιδιακή θεραπεία που “κυκλοφορεί” στην αγορά ως εμβόλιο;
Ο FDA ορίζει τη γονιδιακή θεραπεία ως οποιοδήποτε προϊόν που εκπαιδεύει τα κύτταρα να παράγουν γενετικό υλικό ή μια πρωτεΐνη.
-Τα εμβόλια mRNA κόβιντ19 διδάσκουν τα κύτταρα να παράγουν την πρωτεΐνη SPIKE, η οποία είναι το μέρος του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί ασθένεια και μια πρόσφατη μελέτη δείχνει επίσης ότι το mRNA μπορεί να μετασχηματιστεί σε ανθρώπινο DNA.
-Ο FDA προειδοποιεί ότι τα προϊόντα γονιδιακής θεραπείας μπορεί να θέσουν τους ανθρώπους σε αυξημένο κίνδυνο ανεπιθύμητων και απρόβλεπτων αποτελεσμάτων.
-Και συνιστά έως και 15 χρόνια δοκιμών ασφαλείας ΠΡΙΝ από την ευρεία χρήση.
-Προς το παρόν υπάρχουν διαθέσιμα ποιοτικά δεδομένα ασφαλείας για τις ενέσεις κόβιντ19 για λιγότερο από 6 μήνες, που είναι ένα μικρό κλάσμα της τυπικής περιόδου δοκιμών ασφαλείας για αυτό το είδος θεραπείας.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ

-Και τι θα γινόταν αν αυτές οι ενέσεις παρέδιδαν mRNA σε λιπιδικά νανοσωματίδια που δεν είχαν εξαγνιστεί κατάλληλα για χρήση στον άνθρωπο
-Και ότι το mRNA που χρησιμοποιείται ήταν τροποποιημένο με αλληλουχίες που δεν υπάρχουν στους ανθρώπους και ότι κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά πώς αυτό μπορεί να αλλάξει τις πρωτεΐνες που παράγουν;
-Και αν απλώς παρέλειψαν τις πολυετείς εκτεταμένες δοκιμές ασφαλείας σε ζώα που συνήθως ολοκληρώνονται για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια πριν από τη χρήση στον άνθρωπο
-Και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν μια μικρότερης ποιότητας διαδικασία παραγωγής που εν γνώσει τους παρήγαγαν ένα προϊόν χαμηλότερης ποιότητας;

ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

-Κι αν το παιδί σας δεν χρειαζόταν καν αυτές τις ενέσεις επειδή:

-Τα υγιή παιδιά δεν μολύνονται εύκολα από τον SARS- CoV-2, καθώς έχουν χαμηλά επίπεδα ιϊκών υποδοχέων στους αναπνευστικούς τους οδούς.
-Και ισχυρά έμφυτα ανοσοποιητικά συστήματα που είναι ικανά να σταματήσουν τον ιό εν τη γενέσει του.
-Ως αποτέλεσμα εμφανίζουν μόνο ήπια συμπτώματα ή δεν εμφανίζουν καθόλου συμπτώματα.
-Και διατρέχουν πολύ χαμηλό κίνδυνο να εμφανίσουν σοβαρή ασθένεια.
-Και επειδή απομακρύνουν τον ιό τόσο αποτελεσματικά, είναι πολύ λιγότερο μεταδοτικά από τους ενήλικες.

Στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών δεν είναι επιρρεπείς σε σοβαρά προβλήματα από την κόβιντ1 9.

-Μεταξύ των λίγων παιδιών που καταγράφηκαν ως νοσηλεία στην κόβιντ19:

-τα περισσότερα ήταν παιδιά που είχαν στοιχεία κινδύνου που τα καθιστούσαν πιο πιθανό να αρρωστήσουν.
τα υπόλοιπα ήταν παιδιά που έτυχε να βρεθούν θετικά ενώ βρίσκονταν σε νοσοκομείο για άλλα λόγους.

Η πλειοψηφία των παιδιών έχουν ήδη ξεπεράσει την κόβιντ19.

https://www.nature.com/articles/d41586-022-01231-y

Μια ανάλυση του CDC σε 52 περιοχές δικαιοδοσίας των ΗΠΑ μετά την Omicron έδειξε ότι περίπου το 75% των παιδιών είχαν αντισώματα κατά του SARS-CoV-2, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχαν αναρρώσει επιτυχώς από μια λοίμωξη

Η ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΑΠΌ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια τυχαιοποιημένη δοκιμή ελέγχου είναι απόδειξη ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1, η υψηλότερη μορφή απόδειξης που υπάρχει. Θεωρείται το χρυσό πρότυπο και είναι ο μόνος τρόπος για να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι κάτι είναι καλύτερο από ένα τρέχον πρότυπο περίθαλψης.

Οι τυχαιοποιημένες δοκιμές COVID-19 σε παιδιά απέτυχαν να συγκρίνουν τα εμβόλια με τη φυσικά αποκτηθείσα ανοσία το μέσο με το οποίο τα περισσότερα παιδιά καταπολεμούν τη λοίμωξη.

Οι δοκιμές απέτυχαν να αξιολογήσουν τις λοιμώξεις σε παιδιά που είχαν αναρρώσει από κόβιντ19, καθιστώντας επομένως τα αποτελέσματα των δοκιμών άχρηστα / παρωχημένα.

Ως εκ τούτου, υπάρχει σαφής ΕΛΛΕΙΨΗ στοιχείων ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 για να ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ότι αυτά τα εμβόλια είναι επωφελή για την πλειονότητα των παιδιών σήμερα.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ

Αυτές οι ελαττωματικές μελέτες της Pfizer που διεξήχθησαν σε εφήβους και παιδιά δεν είχαν καν σχεδιαστεί για να αποδείξουν ότι οι ενέσεις κόβιντ19 θα μπορούσαν να μειώσουν τις σοβαρές ασθένεια, τη νοσηλεία σε νοσοκομείο και το θάνατο.

Απλώς έδειξαν ότι τα παιδιά μπορούσαν να παράγουν στο αίμα αντισώματα στην πρωτεΐνη SPIKE σε συγκρίσιμα επίπεδα με τα αντίστοιχα επίπεδα των νεαρών ενηλίκων. Αντισώματα που συμβάλλουν ελάχιστα έως καθόλου στην καταπολέμηση της λοίμωξη στους ανώτερους αεροφόρους οδούς.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Αυτό που έδειξαν αυτές οι δοκιμές ήταν ότι οι ενέσεις κόβιντ19 έχουν ελάχιστο έως καθόλου όφελος σε παιδιά. Κανένα από τα παιδιά που συμμετείχαν στη δοκιμή δεν νόσησε πραγματικά σοβαρά από κόβιντ19 και η μόνη βοήθεια που παρείχαν οι ενέσεις ήταν σε θέση να μειώσουν την ήπια νόσηση κατά μόλις 2%.

ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΟΣΗΣΗΣ

Και στα νήπια, αν και οι ενέσεις κόβιντ19 παρέχουν κάποια μείωση της ήπιας νόσου μετά την 3η δόση, όταν αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα μετά την 1η δόση, φαίνεται ότι οι ενέσεις μπορεί να κάνουν τα παιδιά σχετικά πιο ευαίσθητα στην κόβιντ19 συνολικά, καθώς και σε σοβαρή εκδήλωση της νόσου.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Παρόλο που αρχικά υποστηρίχθηκε ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να προστατεύσει όσους αγαπάτε, σήμερα γνωρίζουμε ότι οι ενέσεις αυτές δεν μπορούν να σταματήσουν την εξάπλωση της ασθένειας.

Γνωρίζουμε ότι η μετάδοση δεν μελετήθηκε ποτέ στις κλινικές δοκιμές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ποτέ ποιοτικά στοιχεία που να δείχνουν ότι αυτό ήταν αλήθεια.

Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις είναι πλέον κοινός τόπος, αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι ενέσεις δεν καταπολεμούν την ασθένεια.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ

Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι τα οφέλη των γενετικών εμβολίων κόβιντ19 είναι βραχυπρόθεσμα, ενώ η φυσική ανοσία που αποκτούν τα παιδιά είναι ισχυρή και μακροχρόνια.

Η αποτελεσματικότητα των ενέσεων κόβιντ19 της Pfizer κορυφώνεται στους 2 μήνες και μειώνεται σταθερά στη συνέχεια. Η φθίνουσα ανοσία σημαίνει ότι θα απαιτούνται συνεχείς ενισχυτικές δόσεις για τη διατήρηση της προστασίας.

Τα λιπιδικά νανοσωματίδια που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις ενέσεις μπορεί να είναι τοξικά για τα κύτταρα και δεν υπάρχουν ποιοτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν τη μακροπρόθεσμη ασφάλειά τους. Αυτό εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη συνεχή χρήση τους σε παιδιά.

ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ

Υπάρχουν ήδη ανησυχητικές ενδείξεις ότι οι ενισχυτικές δόσεις μπορεί να είναι λιγότερο επωφελείς από ό,τι αναμενόταν.

Τα δεδομένα του Οντάριο σχετικά με τα κρούσματα κόβιντ19 ανάλογα με την κατάσταση εμβολιασμού, δείχνουν μια ανησυχητική τάση προς υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και έχουν λάβει αναμνηστικό εμβολιασμό.

Αυτό σημαίνει ότι οι ενέσεις κόβιντ19 μπορεί στην πραγματικότητα να αυξάνουν τις πιθανότητες ενός ατόμου να κολλήσει κόβιντ19. Μια τάση που είναι εμφανής συνολικά καθώς επίσης και για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών και 12 έως 17 ετών.

Ποσοστό των ημερήσιων κρουσμάτων COVID-19 που εμφανίζονται μεταξύ των κατοίκων του Οντάριο που ήταν “μη πλήρως εμβολιασμένοι” (ανεμβολίαστοι ή με μία μόνο δόση, μωβ γραμμή), “πλήρως εμβολιασμένοι” (δύο δόσεις, ροζ γραμμή) ή “εμβολιασμένοι με αναμνηστική δόση” (τρεις ή περισσότερες δόσεις, πράσινη γραμμή). Αυτό το γράφημα αντιγράφηκε από τον ιστότοπο της Δημόσιας Υγείας του Οντάριο στις 14 Απριλίου 2022 (https;//covid-19 Ontario.ca/data). Δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία για το γράφημα αυτό πριν από τις 17 Μαρτίου 2022.

ΔΟΚΙΜΕΣ PFIZER ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

Στις δοκιμές της Pfizer, οι σχετικές ανεπιθύμητες ενέργειες ορίστηκαν ως σοβαρές, αυτές που παρεμπόδιζαν την καθημερινή δραστηριότητα και απαιτούσαν ιατρική φροντίδα και επίσκεψη στα επείγοντα περιστατικά ή νοσηλεία ή ορίστηκαν ως πολύ σοβαρές, αυτές που απαιτούσαν νοσηλεία σε νοσοκομείο, ήταν απειλητικές για τη ζωή και είχαν ως αποτέλεσμα θάνατο ή μόνιμη αναπηρία.

ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Στη μελέτη της Pfizer για τους εφήβους, οι ενέσεις δεν έδειξαν κανένα όφελος στη μείωση της σοβαρής κόβιντ19, αλλά έδειξαν αυξημένο σχετικό κίνδυνο τόσο σοβαρής όσο και πολύ σοβαρών ανεπιθύμητων παρενεργειών που σχετίζονται με ασθένειες με αυτές τις ενέσεις.

ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ

Ανεπιθύμητες ενέργειες και επιπτώσεις στην υγεία που αναφέρθηκαν μεταξύ ατόμων ηλικίας 12-17 ετών (N = 3.274) που έλαβαν το ενισχυτικό εμβόλιο κόβιντ19 της Pfizer, ανά δόση εμβολίου – Ηνωμένες Πολιτείες, 9 Δεκεμβρίου 2021 – 20 Φεβρουαρίου 2022.

Όχι μόνο η ασφάλεια των δύο σειρών δόσεων είναι ανησυχητική, αλλά οι ανεπιθύμητες ενέργειες φαίνεται να αυξάνονται με κάθε ένεση.

Μια αμερικανική μελέτη που αξιολόγησε τις επιπτώσεις των ενέσεων κόβιντ19 στην υγεία σε παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών διαπίστωσε ότι ο κίνδυνος ανεπιθύμητων παρενεργειών αυξήθηκε από 60% με την πρώτη δόση σε >75% με τη δεύτερη δόση και την αναμνηστική δόση.

Και το πιο ανησυχητικό ήταν η ανακάλυψη ότι ένα εντυπωσιακό 20% των νέων δεν ήταν σε θέση να πάει στο σχολείο ή στην εργασία του μετά την αναμνηστική ένεση και ότι το 1% χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

Ένα παιδί που υπέστη σοβαρό τραυματισμό από αυτές τις ενέσεις ήταν η Maddie de Garay, ένα απόλυτα υγιές κοριτσάκι 2 ετών. Η Maddie είχε εγγραφεί στη δοκιμή κόβιντ19 της Pfizer και παρουσίασε ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν μετά τη δεύτερη ένεση.

Ανέπτυξε γαστρική διαταραχή, ακανόνιστη αρτηριακή πίεση, ζάλη, λιποθυμία, επιληπτικές κρίσεις, προβλήματα εμμηνορροϊκού κύκλου, απώλεια αίσθησης από τη μέση και κάτω και πολλά άλλα. Νοσηλεύτηκε πολλές φορές στο νοσοκομείο και τώρα είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και τρέφεται μέσω σωλήνα σίτισης.

Οι δοκιμές της Pfizer έδειξαν ότι τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών δεν διατρέχουν κίνδυνο σοβαρής νόσησης από την κόβιντ19, αλλά διατρέχουν 0,3% αυξημένο κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών λόγω των ενέσεων. Αυτό σημαίνει ότι οι ενέσεις στα 1,6 εκατομμύρια παιδιά του Καναδά που ανήκουν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον τραυματισμό έως και 4.800 παιδιών.

Η ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΝΟΣΗΣΗ

Η μυοκαρδίτιδα είναι μια καλά αναγνωρισμένη παρενέργεια των ενέσεων mRNA για την κόβιντ19 και επηρεάζουν έως και 1:5.000 άρρενες ηλικίας 12 έως 24 ετών μετά τη δεύτερη δόση.

“Η μυοκαρδίτιδα είναι μια φλεγμονώδης διεργασία του μυοκαρδίου (καρδιακός μυς). Η σοβαρή μυοκαρδίτιδα αποδυναμώνει την καρδιά σας, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο σώμα σας να μην αιματώνεται επαρκώς”.

“Το ποσοστό θνησιμότητας φτάνει το 20% στα 6,5 χρόνια”

Https://jcmr-online.biomedcentral.com/articles/10.1186/1532-429X-13-S1-M7

που σημαίνει ότι 1 στα 5 άτομα που διαγιγνώσκονται με αυτή την πάθηση δεν θα είναι εν ζωή 6,5 χρόνια αργότερα.
ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

Τα πιο ώριμα δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια των ενέσεων COVID-19 προέρχονται από την εξάμηνη δοκιμή της Pfizer σε ενήλικες. Αυτή η δοκιμή δείχνει μια ανησυχητική τάση προς αύξηση του θανάτου με αυτές τις ενέσεις.

Κατά τη διάρκεια της τυφλής περιόδου, υπήρξαν 15 θάνατοι στο σκέλος με την ένεση και 14 στο σκέλος με το εικονικό φάρμακο, μετά την αποδέσμευση (άρση της τύφλωσης – ξετύφλωση), οι περισσότεροι από αυτούς που είχαν λάβει εικονικό φάρμακο προτίμησαν να κάνουν την ένεση. Στη συνέχεια, υπήρξαν συνολικά 3 επιπλέον θάνατοι στο σκέλος της ένεσης και δύο επιπλέον θάνατοι σε όσους είχαν περάσει από το εικονικό φάρμακο, για ένα σύνολο 20 θανάτων σε όσους είχαν λάβει ένεση έναντι 14 θανάτων σε όσους είχαν λάβει μόνο το εικονικό φάρμακο. Όταν εξετάστηκαν οι αιτίες αυτών των θανάτων, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν σχεδόν διπλάσιοι θάνατοι από καρδιαγγειακά νοσήματα στο σκέλος της ένεσης σε σχέση με το σκέλος του εικονικού φαρμάκου.

-“Μετά την άρση της τύφλωσης” σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες στο εικονικό φάρμακο είχαν την ευκαιρία να “περάσουν” και να λάβουν τον εμβολιασμό BNT162b2. “Περίπου το 89% των συμμετεχόντων μετέβηκαν για να εμβολιαστούν στη συνέχεια θέτοντας σε κίνδυνο αυτή την κλινική μελέτη.
-“3 συμμετέχοντες στην ομάδα BNT162b2 και 2 στην αρχική ομάδα εικονικού φαρμάκου που έλαβαν BNT162b2 μετά την άρση της τύφλωσης πέθαναν”.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

Οι ανησυχίες σχετικά με την αύξηση των θανάτων που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια γίνονται όλο και πιο διαδεδομένες.

Μια ανάλυση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες μεταξύ Καναδών ηλικίας 0 έως 44 ετών έδειξε μια αλματώδη αύξηση της εβδομαδιαίας υπερβολικής θνησιμότητας τόσο μετά την έναρξη των λοκντάουν όσο και μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης κόβιντ19.

Θάνατοι οι οποίοι δεν μπορούσαν να εξηγηθούν λαμβάνοντας υπόψη τους εκτιμώμενους εβδομαδιαίους θανάτους από την κόβιντ19 σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.

Εάν οι ενέσεις COVID-19, είναισ τη πραγματικότητα γονιδιακή θεραπεία, η οποία έχει δοκιμαστεί ανεπαρκώς και είναι περιττή, καθώς και αναποτελεσματική, ανασφαλής και δυνητικά θανατηφόρα.
Γιατί τις συνιστούν για τα παιδιά μας;

Ας δούμε τις ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ

Για τις παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες, τα εμβόλια είναι από τα πιο προσοδοφόρα προϊόντα, καθώς το προϊόν καλύπτει εκτός από τους ασθενείς και τους υγιείς, και στο ιδανικό σενάριο, απαιτεί όχι μόνο μία ένεση αλλά πολλαπλές ενέσεις για να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητα.

Αυτό που ενδιαφέρει ακόμη περισσότερο τη φαρμακοβιομηχανία είναι τα εμβόλια να πωλούνται εύκολα.

Καθώς οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας γενικά βλέπουν τα εμβόλια ως μέσο διαχείρισης του κόστους της υγειονομικής περίθαλψης, η πώληση εμβολίων είναι τόσο εύκολη όσο και η δημιουργία επαρκούς φόβου. Προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς, οι άνθρωποι θα ζητήσουν από την κυβέρνηση να αγοράσει, να προωθήσει και να χορηγήσει αυτές τις ενέσεις με ελάχιστο έως καθόλου κόστος για τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες.

Ακόμη περισσότερο, η δημιουργία φόβου γίνεται όλο και πιο εύκολη, δεδομένων των δεσμών της φαρμακοβιομηχανίας με τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, καθώς και του εκτεταμένου δικτύου των “ειδικών” τους που διαπρέπουν στο να λένε ιστορίες με θέμα την επιστήμη.

ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ – ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 6 ΜΗΝΩΝ

Η 6μηνη έκθεση της Pfizer κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια κόβιντ19 mRNA ήταν “ασφαλή και αποτελεσματικά” παρά το γεγονός ότι έδειξαν αυξημένο κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών και περισσότερους θανάτους με τα εμβόλια. Οι περισσότεροι από τους συντάκτες της έκθεσης αυτής είχαν άμεσους δεσμούς με τη φαρμακοβιομηχανία και οι μετοχές δύο εκ των συντακτών αυξήθηκαν κατά 9 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο το 2021.

Η καναδική πολιτική εμβολιασμού διαμορφώνεται από αξιωματούχους δημόσιας υγείας υπό την καθοδήγηση της NACI [Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολιασμού] και επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό τόσο από την αμερικανική όσο και από την παγκόσμια πολιτική υγείας.

Αυτό που θα πρέπει να ανησυχεί τους γονείς είναι ότι ο ΠΟΥ δεν είναι ένας ουδέτερος οργανισμός. Τόσο ο ΠΟΥ όσο και η θυγατρική του GAVI, δηλαδή η Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση, χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από το Ίδρυμα Gates, το οποίο έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς με την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία.
Επιπλέον, το NIH, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, κατέχει πατέντες για το mRNA που χρησιμοποιείται στις ενέσεις κόβιντ19. Αυτό σημαίνει ότι το NIH διαδραματίζει κεντρικό ρόλο τόσο στη διαμόρφωση της πολιτικής εμβολιασμού όσο και στο κέρδος από τις ίδιες τις συστάσεις.
Παρόλο που η NACI θεωρείται ανεξάρτητος φορέας, τα περισσότερα από τα μέλη της έχουν λάβει χρηματοδότηση από τη φαρμακευτική βιομηχανία και/ή έχουν δεσμούς με οργανισμούς που επηρεάζονται από την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία.
ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στη δεκαετία του 1980, επιστήμονες που χρηματοδοτούνταν από τη φαρμακευτική βιομηχανία προέβαλαν ισχυρισμούς για την ασφάλεια του OxyContin που δεν υποστηρίζονταν από ποιοτικά στοιχεία.

Οι υγειονομικές αρχές ενέκριναν το φάρμακο, αξιωματούχοι υγείας το συνιστούσαν και καλοπροαίρετοι γιατροί το συνταγογραφούσαν στους ασθενείς τους.

Έτσι γεννήθηκε η κρίση των οπιοειδών. Η Purdue Frederick συνέχισε να αποκομίζει 30 δισεκατομμύρια κέρδη με κόστος εκατοντάδες χιλιάδες ζωές.

Σήμερα, η φαρμακοβιομηχανία προβάλλει και πάλι ισχυρισμούς ασφάλειας που δεν υποστηρίζονται από ποιοτικά στοιχεία, αυτή τη φορά σχετικά με την ασφάλεια των ενέσεων κὀβιντ19 για τα παιδιά μας.

Είναι “ασφαλές” έλεγαν.

Πρέπει να τους εμπιστευτούμε;

Και η Pfizer είναι έτοιμη να σημειώσει κέρδη 100 δισεκατομμυρίων το 2022.

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΑΝ

-Αυτό που θα πρέπει να ανησυχεί ακόμη περισσότερο τους γονείς είναι ότι πολλοί επαγγελματίες υγείας έχουν απαγορευτεί από τα ανώτατα ιδρύματα να μιλήσουν κατά της πολιτικής κόβιντ19, συμπεριλαμβανομένων και των εν λόγω ενέσεων.
-Παρόλο που πολλοί γενναίοι γιατροί έχουν αψηφήσει αυτές τις εντολές και έχουν προσπαθήσει να προειδοποιήσουν τους γονείς για τους κινδύνους που συνδέονται με αυτές τις ενέσεις, πολλοί άλλοι παραμένουν στην άγνοια.
-Εάν οι υπερασπιστές της υγειονομικής περίθαλψης δεν μπορούν να μιλήσουν για λογαριασμό των παιδιών μας, ποιος θα το κάνει;

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ

-Τα γενετικά εμβόλια κόβιντ19 είναι ανεπαρκώς δοκιμασμένα, περιττά, αναποτελεσματικά, μη ασφαλή και δυνητικά θανατηφόρα.
-Τα παγκόσμια φαρμακευτικά συμφέροντα έχουν επηρεάσει ουσιωδώς το σύστημα υγειονομικής περίθαλψής μας και επωφελούνται πλουσιοπάροχα από τις ενέργειές τους.
-Οι κυβερνήσεις μας έχουν αποτύχει να μας προστατεύσουν και έχουν φιμώσει τους γιατρούς μας που έχουν ορκιστεί να μας προστατεύουν από βλάβες.

Είμαστε η τελευταία γραμμή άμυνας των παιδιών μας

Ήρθε η ώρα να σταθούμε #ενωμένοι. Ήρθε η ώρα να #σταματήσουμε τις ενέσεις.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΜΕ

Παρακαλούμε μοιραστείτε αυτό το βίντεο με τους φίλους σας, την οικογένειά σας και τους εκλεγμένους αντιπροσώπους σας. Όταν το μοιράζεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιήστε το hashtag shots (#shots). Αν δράσουμε γρήγορα και από κοινού μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: KANTETO VIRAL: ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – Τα εμβόλια της Pfizer κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό

telegra.phΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ο Έλληνας είναι κακος και σκατοψυχος..ευτυχώς όχι όλοι..επειδή κάποιοι μαλακες και μαλακισμενες πήγανε και κάνανε το εμβόλιο..την λένε σε εμάς τους ανεμβολιαστους που δεν γουστάρουμε κανεναν νταβα στην πλάτη μας και μας λένε ανεύθυνους για να δικαιολογήσουν την μαλακία που κάνανε..τόσο καλοί άνθρωποι είναι μερικοί..μπράβο σας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*