Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι…

…….. δυο λεπτά πριν την παγκόσμια καταστροφή!!

Έτσι μας λένε…ότι το ρολόι της Αποκάλυψης δείχνει δυο λεπτά πριν τα μεσάνυχτα…δηλαδή βρισκόμαστε λίγο πριν την παγκόσμια καταστροφή!

Τι θεωρούν παγκόσμια καταστροφή;

Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά για την ανθρωπότητα….δηλαδή να κάνει τις σκήνές της παρακάτω ταινίας να γίνουν πραγματικότητα

Έχουμε πει κατά καιρούς τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το Ισραήλ στις γεωπολιτικές και όχι μόνο εξελίξεις του πλανήτη.

Και όχι τυχαία…αφού οι σκιές έχουν επιλέξει να βάλουν στην σκακιέρα το αυθεντικό κράτος πολλών χρήσεων, στα εδάφη του οποίου θυσιάζονται χρόνια τώρα χιλιάδες άνθρωποι.

Η κεντρομόλος δύναμη που κινεί όσα ο κόσμος αντιλαμβάνεται είναι το Ισραήλ.

Και θα αποδειχτεί… θα το δούμε ένα ξημέρωμα στην οθόνη μας…και αυτό όπως και τόσα άλλα που «κλείνουμε ραντεβού» στο πέρασμα του χρόνου.

Επίσης έχουμε πει για τη σχέση Ισραήλ- Μάγιας ή για να το πούμε καλύτερα η σχέση που έχει η εβραϊκή αποκρυφιστική παράδοση και λατρεία (Καμπάλα)με την ιερή παράδοση των Μάγιας και το ακόμη πιο «ιερό» ημερολόγιο τους ,αυτό που κράταγαν χρόνους για να κάνουν θυσίες στους «θεούς» τους..αυτό που βλέπουμε στο τρέιλερ της ταινίας για το 2012.

Έχουν δηλαδή κοινές ρίζες…

Όπως και με την σειρά της η μασονία που υποτίθεται ελέγχει τον πλανήτη και κατευθύνει τις εξελίξεις και αυτή πάλι προέρχεται από την Καμπάλα, είναι παιδί της και διατηρεί τον ίδιο τρόπο λειτουργίας, ασχολούμενη με απόκρυφη γνώση την οποία και μεταφέρει προφορικά στους απόλυτα πιστούς της, έτσι ώστε να δημιουργείται το απαραίτητο δίκτυο ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν τις σύγχρονες κοινωνίες του χάους!

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν ψάξει κανείς, βρίσκει πως το δίκτυο που είμαστε εγκλωβισμένοι είναι ένα, είναι περίπλοκο σίγουρα και έχει κτιστεί από πολύ παλιά.

Αυτό το δίκτυο για να λειτουργήσει απαιτεί χέρια, ανθρώπινο δυναμικό με κακή προαίρεση , οπότε κάθε αιώνας είχε τους εργάτες του, μόνο αυτό αλλάζει, αυτοί που το υπηρετούν.

Τι θέλω να πω με αυτό;

Ότι αυτά που βλέπουμε γύρω μας, είναι η χειρότερη επιλογή μας μέσα στις εκατομμύρια παράλληλες επιλογές που είχαμε να επιλέξουμε.

Και αυτή η επιλογή ήταν καλά σχεδιασμένη πολλά πολλά χρόνια πριν, ίσως να μην μάθουμε πότε πόσα χρόνια πίσω ετοίμαζαν να μας κάνουν να επιλέξουμε τον…..πολιτισμό των σκιών!!

Γιατί αυτό που βλέπουμε γύρω μας δεν λέγεται ανθρώπινος πολιτισμός…. όποιος τον πει έτσι απλά δεν βλέπει γύρω του.

Δεν ξέρω πόσοι το έχουν καταλάβει αλλά έχουμε εισέλθει πλέον στο βασίλειο τους, στην εποχή τους, μας το δείχνουν κάθε βράδυ στα δελτία ειδήσεων…είμαστε στους καιρούς τους, καθόμαστε επάνω στις συμπεριφορές τους…υιοθετήσαμε σαν κοινωνίες το αντίθετο του καλού..μιμούμαστε τις συνήθειες τους και εξαρτώμαστε από τις παροχές τους που περίτεχνα τις έκρυψαν πίσω από την λέξη πρόοδος.

Η κεντρομόλος δύναμη λοιπόν που δημιουργεί την κοινωνία των σκιών περνάει μέσα από το κράτος του Ισραήλ!

Είναι η γη της επαγγελίας, το μέρος που θα ξεκινήσει να παίρνει σάρκα και οστά το όραμα τους να λάβουν την παγκόσμια εξουσία στα χέρια τους κυβερνώντας με ……..Σοφία τα κράτη.

Θα δώσεις λίγο χρόνο σε αυτό να δούμε αν θα αποδειχτεί, γιατί δυστυχώς πολλοί το αμφισβητούν και τα ρίχνουν στο Ισραήλ και τους κατοίκους του, ενώ όπως είχα καταθέσει πριν λίγο καιρό, όταν θα έρθει η στιγμή εκείνη,απλά θα το αδειάσουν…και το κράτος και τους κατοίκους του και σαν να μην έφτανε αυτό θα του κλέψουν και την…. νέα του πρωτεύουσα.

Και όλα αυτά ξεκινούν από τον Τράμπ και τις ανακοινώσεις του περασμένου Μαΐου.

Και εδώ έρχεται ο παγκόσμιος ρολογάς και λέει ότι με την εκλογή Τράμπ οι δείκτες μετακινούνται πιο κοντ΄αστα μεσάνυχτα, δείχνουν 2 λεπτά πριν την παγκόσμια καταστροφή..…από τα τρία λεπτά που ήταν λίγο πριν τις εκλογές του 2016.

Θυμάσαι, παλαιότερα είχαμε πει για την πολύ στενή σχέση που έχει το Ισραήλ με τον αριθμό 7 και τι συμβολίζει.

Μη ξεχνάς ότι, όταν έσβησε τα κεράκια για τα 70α (7*10) γενέθλια του, ο Τράμπ του έκανε δώρο την νέα του πρωτεύουσα.

Στο 70!!!

Όπως και η ημερομηνία της επίσημης ίδρυσης του, δηλαδή το έτος γέννησης του Ισραήλ, κατά δαιμονική πάλι σύμπτωση ακουμπάει στο 14 (7*2) του Μαΐου του 1948.

Τι είχε γίνει όμως πιο πριν, ένα έτος πριν την ίδρυση του Ισραήλ;

“Μέλη του Συμβουλίου Επιστήμης και Ασφάλειας του περιοδικού Bulletin of Atomic Scientists, έφτιαξαν το 1947 το αποκαλούμενο ως «Ρολόι της Αποκάλυψης», ως ένα μέσο προειδοποίησης των κινδύνων για την Γη και την ανθρωπότητα που τίθενται από έναν πυρηνικό πόλεμο. Τότε, τοποθέτησαν τους δείκτες στα ΕΠΤΑ (7) λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα και φέτος, είναι η πρώτη φορά από το 1953, τη χρονιά που ΗΠΑ και Σοβιετική Ενωση πραγματοποίησαν δοκιμές για τη βόμβα υδρογόνου, που οι δείκτες βρίσκονται τόσο κοντά στον αριθμό 12. ” kathimerini.gr

Στα…. επτά λεπτά πριν τα μεσάνυχτα σε μια σειρά καταιγιστικών συμπτώσεων, τοποθετούνται για πρώτη φορά το 1947 οι δείκτες του…. ρολογιού της Αποκάλυψης!!

Το 1947 είναι το έτος, όπου με απόφαση του ΟΗΕ το Ισραήλ θα γίνει κράτος και επίσημα!!!

Και ο καθρέπτης του αριθμού δώδεκα που είναι τα…. μεσάνυχτα είναι το 21 (3*7)

Τα παραπάνω τα γράφω με αφορμή στοιχεία που δόθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

7+4=11 και είναι….λέξη

Ισραήλ ή Συρία ή και τα δύο..

Πάμε από σήμερα μέχρι της 5.10

Αν μας κάνει το δύσκολο και δεν ταιριάξουν οι…. χημείες τους θα το τραβήξουμε χρονικά.

Όσο για την Ελλάδα θα ζητήσουν ενέργεια, γιατί οι χρόνοι που κλείνουν μέχρι 1.10 από χθες είναι κρίσιμο σκαλοπάτι για την συνέχεια.

Γιατί η κανάτα με το νέρο χύθηκε χθες…δεν έχει σημασία αν ήταν πόσιμο ή θαλασσινό…σαν πληροφορία ήταν δυνατή.

Η ατμόσφαιρά στο πεδίο είναι ετοιμόγεννη…μιλάμε αποκλειστικά για Ελλάδα.

Όπως όμως βλέπεις, τρέχουν τόσα πολλά παράλληλα στον κόσμο που έχω την εντύπωση πως σε μικρό χρονικό διάστημα από τώρα, όχι μόνο δεν θα προλαβαίνουν να αναλυθούν αλλά ούτε και να μεταδοθούν.

Rick

minitrue.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *