ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Στις ΗΠΑ σε 16 Πολιτείες δεν υπάρχει υποχρέωση μάσκας. Άλλες 5 Πολιτείες την κατήργησαν 11 δεν τη θέσπισαν ποτέ. Καλό υγειονομικό Καρναβάλι Ελλάδα!

· Κατοχικά Νέα

Στις ΗΠΑ το Τέξας, το Μισισιπή, η Αϊόβα, η Μοντάνα και η Βόρεια Ντακότα κατήργησαν την απαίτηση για μάσκα.

Πέντε Πολιτείες – το Τέξας, το Μισισιπή, η Αϊόβα, η Μοντάνα και η Βόρεια Ντακότα – κατήργησαν, ή σύντομα θα καταργήσουν τα διατάγματα για υποχρεωτικές μάσκας σε όλη την επικράτειά τους παρά την επικείμενη απειλή του COVID-19 και τις εξαιρετικά μεταδοτικές παραλλαγές του αναφέρει σε ρεπορτάζ του το abcnews στις 4.3.21

Προστίθενται έτσι σε 11 άλλες πολιτείες – Αλάσκα, Αριζόνα, Φλόριντα, Γεωργία, Αϊντάχο, Μιζούρι, Νεμπράσκα, Οκλαχόμα, Νότια Καρολίνα, Νότια Ντακότα και Τενεσί – που δεν απαιτούσαν ποτέ μάσκα σε όλη την επικράτεια.

Οπότε 16 Πολιτείες στις ΗΠΑ χωρίς μάσκα την ώρα που στην Ελλάδα την έχουν ως και φυλακτό μέσα στις εκκλησίες!!! Πείραμα πληθυσμού στην Ελλάδα αυτό συνάγεται κι από αυτή την είδηση….Η αφαίρεση της εθνικής ιδιοπροσωπείας είναι βασανιστήριο και νεοφανές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας….προσωποκτόνοι. Στην Καθημερινή έγραφε παλιότερα ο Τάκης Θεοδωρόπουλος ”Ακραία περίπτωση: η ιδιοπροσωπεία της μουσουλμάνας που φοράει μπούργκα δεν είναι το πρόσωπό της, του οποίου τα χαρακτηριστικά θυσιάζονται χάριν του προσωπείου της.” Στην Ελλάδα του 2021 η ιδιοπροσωπεία του Έλληνα δεν είναι το πρόσωπό του, του οποίου τα χαρακτηριστικά θυσιάζονται χάριν του υγειονομικού προσωπείου του.Το άρθρο του είχε τον επίκαιρο τίτλο ”Εθνικός καρνάβαλος και ιδιοπροσωπεία” .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αλαμπάμα θα άρει την εντολή της σε περίπου ένα μήνα, ανακοίνωσε ο Κυβερνήτης Kay Ivey την Πέμπτη. Είπε ότι από τις 9 Απριλίου, η χρήση μάσκας θα είναι «θέμα προσωπικής ευθύνης και όχι κυβερνητικής εντολής».

Ποιες πολιτείες απαιτούν μάσκες σε όλη τη χώρα;

Το Τέξας και το Μισισιπή ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι σύντομα θα καταργήσουν την απαίτηση για μάσκες και θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν με πλήρη χωρητικότητα… Το Τέξας άρει την εντολή του για μάσκα, δήλωσε ο κυβερνήτης Greg Abbott, καθιστώντας το το μεγαλύτερο κράτος που δεν απαιτεί πλέον έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να επιβραδύνει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο Κυβερνήτης του Μισισιπή Tate Reeves ανακοίνωσε τη λήξη της εντολής της μάσκας στην Πολιτεία του από τις 3 Μαρτίου.

Η Αϊόβα ενέκρινε εντολή μάσκας το Νοέμβριο, αλλά τον Φεβρουάριο ο Κυβερνήτης Kim Reynolds την άφησε λέγοντας: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και δεν απαιτείται κυβερνητική εντολή για να το κάνουμε».

Ο κυβερνήτης της Μοντάνα Γκρεγκ Γιάνφορτ επέτρεψε τη λήξη του διατάγματος της μάσκας στην Πολιτεία του τον Φεβρουάριο, αλλά είπε ότι οι τοπικές αρχές θα μπορούσαν να επιβάλουν τις δικές τους εντολές.

Η Βόρεια Ντακότα εξέδωσε εντολή μάσκας τον Νοέμβριο του 2020 και έληξε τον Ιανουάριο. Στην Ελλάδα ο πρωτογονισμός της μάσκας βρήκε εύφορο έδαφος….

Αυτά στις ΗΠΑ με μισό εκατομμύριο νεκρούς ….Μήπως πρέπει να πάμε σε αναθεώρηση των πολιτικών μας τώρα;

dimpenews.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Διυλιστήριο πετρελαίου - εικόνα αρχείου. Φωτογραφία Maksym Kaharlytskyi / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Ελλείψεις καυσίμων σε 1 στα 9 πρατήρια – Ντίζελ στα 2,406 ευρώ και φόβοι για επέκταση της κρίσης

Tech

Μπιλ Γκέιτς: «Η AI είναι σαν εξωγήινη νοημοσύνη» – Καμία κυβέρνηση δεν είναι πραγματικά έτοιμη

Σημαίες του ΝΑΤΟ – ασφάλεια και υβριδικές απειλές στην ΕυρώπηΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Όλα τα υπουργεία επικαιροποιούν τα σχέδια πολέμου – Επιστρέφει το «War Book» του Ψυχρού Πολέμου

Μία απάντηση στο “Στις ΗΠΑ σε 16 Πολιτείες δεν υπάρχει υποχρέωση μάσκας. Άλλες 5 Πολιτείες την κατήργησαν 11 δεν τη θέσπισαν ποτέ. Καλό υγειονομικό Καρναβάλι Ελλάδα!”

  1. ΚΑΛΑ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΤΩΡΑ Ο ΜΠΑΗΝΤΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ 24/7/365, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *