Στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο των υποστηρικτών της θεωρίας της επίπεδης γης.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο των υποστηρικτών της θεωρίας της επίπεδης γης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Καρολίνα, σκοπός ήταν να ενώσει τους υποστηρικτές της ιδέας ότι η γη έχει στην πραγματικότητα την μορφή δίσκου και όχι σφαίρας.

Το εισιτήριο για το συνέδριο κόστιζε στους επισκέπτες 249 δολάρια, το σύνολο τις εκδηλωσης παρακολούθησαν περίπου 400 άτομα.

Οι υποστηρικτές της θεωρίας υποστηρίζουν ότι η γη είναι ένας δίσκος διαμέτρου 40 χιλιάδες χιλιόμετρα με κέντρο κοντά στο Βόρειο Πόλο.

Για αυτούς δεν υπάρχει Νότιος Πόλος αντί για αυτό υπάρχει ένας τοίχος Πάγος που περιβάλλει το δίσκο του, ο ήλιος η σελήνη βρίσκονται πάνω από αυτό.

Ο διοργανωτής του συνεδρίου ήταν ο Robbie Davidson ιδιοκτήτης της εταιρείας Kryptoz Media και έδωσε τη διάλεξη επίπεδη γη και ήλιος «Flat Earth and the Bible».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αρκετοί από τους ομιλητές εχουν ανεβάσει πολλά βίντεο στο YouTube σχετικά με αυτή τη θεωρία, και είναι και πολύ δημοφιλής.

Η επιστήμη πρέπει να ασχοληθεί με αυτό.

Δεν μπορούν να μας αποφεύγουν καινα μην απαντάν σε κανέναν, δεν αρέσει η αίσθηση ότι βρισκόμαστε στη μικρή μπάλα η οποία πραγματοποιεί ταξιδι μέσα στο σύμπαν λέει ο Mark Sargent, ο δημιουργός του» καναλιού ploskozemelnogo», το συγκεκριμένο κανάλι έχει πάνω από 40.000 συνδρομητές.

Παρά τον τίτλο του συνεδρίου συζητήθηκαν και άλλα θέματα κυρίως συνωμοσιολογικού ενδιαφέροντος. Οι σύνεδροι έδωσαν ραντεβού ξανά για το επόμενο έτος το 2018.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Loading...

4 thoughts on “Στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο των υποστηρικτών της θεωρίας της επίπεδης γης.

 1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟΣ; says:

  Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ; 400 ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ 250 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ… ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 2. V says:

  Απορώ με την βλακεία του κόσμου απορωωωω!!!!!! Θέλω να μου πούμε αυτοι οι άνθρωποι με το ραδικιου που πιστεύουν πως η γη είναι επίπεδη γιατί το φεγγάρι είναι στρογγυλό και ο ήλιος;;;;

  • Nikos says:

   Εάν δέν γνωρίζεις μην μιλάς!!!!! Και εσύ δέν γνωρίζεις ούτε προσπαθείς να μάθεις απλώς βρίζεις και κοροιδεύεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *