12:42 - 04/12/2015

Στήνουν θερμό επεισόδιο στη Μαύρη Θάλασσα;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ploio

Στήνουν θερμό επεισόδιο στη Μαύρη Θάλασσα;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνεται πως το ΝΑΤΟ άρχισε τα επικίνδυνα παιχνίδια με την «φωτιά», καθώς οι πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία δείχνουν πως κάποιοι προσπαθούν να στήσουν θερμό επεισόδιο στην Μαύρη Θάλασσα κοντά στην Ρωσία, σαν αντίπραξη στην μεγάλη συγκέντρωση των ρωσικών δυνάμεων στην ανατολική Μεσόγειο.

Όπως ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων İHA, σήμερα το πρωί τρία πολεμικά πλοία που ανήκουν σε διαφορετικές χώρες του ΝΑΤΟ πέρασαν τον Ελλήσποντο με κατεύθυνση προς την Μαύρη Θάλασσα. Να σημειώσουμε ότι για διέλευση πολεμικών πλοίων στην Μαύρη Θάλασσα χωρών που δεν έχουν θαλάσσια σύνορα στην περιοχή, απαιτείται ειδική άδεια από τις τουρκικές αρχές και σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό και αυστηρά καθορισμένη χρονική διάρκεια.

sea

Συγκερασμένα προερχόμενα από το Αιγαίο, (αυτό σημειώστε το), πολεμικό πλοίο της Πορτογαλίας με νούμερο 334 και ονομασία, «NRP D Francısco De Almeıda», στις 9,30 π.μ. πέρασε τα Στενά του Ελλησπόντου με κατεύθυνση την Μαύρη Θάλασσα. Μετά από λίγη ώρα πολεμικό πλοίο της Ισπανίας με νούμερο 103 και ονομασία, «SPS Blas De Lezo» πέρασε τον Ελλήσποντο με κατεύθυνση την Μαύρη Θάλασσα.

Το τρίτο πολεμικό πλοίο που πέρασε τον Ελλήσποντο με κατεύθυνση την Μαύρη Θάλασσα, ήταν ένα καναδικό με νούμερο 338 και ονομασία, «HMCS Winning». Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι και τα τρία πολεμικά πλοία συνοδεύονταν από πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής

Τώρα τι δουλειά έχουν στον Εύξυνο Πόντο τρία πολεμικά πλοία από απομακρυσμένες χώρες αλλά από χώρες που ανήκουν στο ΝΑΤΟ, αντιλαμβάνεται κανείς τι σκηνικό προσπαθούν κάποιοι να στήσουν στην Μαύρη Θάλασσα, φυσικά με τα… «χαμόγελα» της Άγκυρας.

Ίδωμεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Για να δούμε αυτά τα νούμερα 103, 338 και 334 βγάζουν κάτι; πολλά 3 βλέπω πάντως

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*