Βεβαια εκει το κινημα προετοιμασιας το πηραν σοβαρα ..εδω ακομα ειμαστε συνωμοσιολογοι !
ezoic
Στήριξε το έργο μας!
Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις.
Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!
Εκει ετοιμαζονται για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ..Εμεις εδω υπακουμε Κουλη και ΜΠΕΕΕΕΕ
Εκεί τα όπλα πωλούνται ελεύθερα. Εδώ πως ν αγοράσουμε όπλο και από πού. Μέχρι να κάνεις όλη την διαδικασία της άδειας θα έχουν τελειώσει όλα. Εδώ Ελλάδα.
Δεν έχουν άλλη επιλογή. Ένα selective πυρηνικό για “απολύμανση” όπως και οι πρόγονοι τους. Αλλά.., δεν υπολόγισαν τον Γ Ιό και, επομένως ούτε τις κλινες, άρα για το Δίκιο και την Ανάσα μου δεν θα βασίζομαι στα κατασκευασμένα όπλα τους.
https://www.youtube.com/watch?v=vqnk9HWbKRA
απολα γιατι στο αμερικα εχουν παντα τροφιμα καβατζα στισ αποθηκεσ ……. εμεισ περα βρεχει
Δεν ειναι πιο εξυπνοι, απλως εκει….μπορουν (στο mini market της γειτονιας, με απλη επιδειξη ταυτοτητας και στο 1/2 με 1/3 της εδω τιμης).
κατι ξερουν αυτοι
Εμείς εδώ είμαστε όλοι μας πανέξυπνοι τα αμερικανάκια τώρα θα πιστέψουμε.