18:26 - 24/11/2021

Στη Χριστουγεννιάτικη αγορά των Βρυξελλών σαν κρατούμενοι μόνο με βραχιόλι υγειονομικού πάσου!

Στη Χριστουγεννιάτικη αγορά των Βρυξελλών σαν κρατούμενοι μόνο με βραχιόλι υγειονομικού πάσου! Σύσταση Δημάρχου ν’ απέχουν οι ανεμβολίαστοι! Τα γκέτο για ανεμβολίαστους στήνονται παντού στην Ευρώπη, ο φανατισμός και το μίσος εναντίον τους ανεβαίνει..Σαν κρατούμενοι αναξιοπρεπώς με βραχιόλι θα κάνουν Χριστούγεννα.. κι οι εμβολιασμένοι…

Ο δήμαρχος της πόλης των Βρυξελλών, Philippe Close (PS), το βράδυ της Δευτέρας συμβούλεψε τους ανεμβολίαστους να μην πάνε στα Winter Wonders, την τεράστια χριστουγεννιάτικη αγορά που πραγματοποιείται στο κέντρο της πρωτεύουσας αναφέρει το moustique. Αναμένονται πολλοί επισκέπτες και αυτό μπορεί να είναι ένας κίνδυνος για όσους δεν προστατεύονται καλά.
Για πρόσβαση στα περίπτερα φαγητού, ποτών και αναμνηστικών, οι επισκέπτες ηλικίας 16 ετών και άνω θα χρειαστούν ένα βραχιόλι που να πιστοποιεί την κατοχή έγκυρου Covid Safe Ticket . Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορεί κανείς να φάει, να πιει και να ψωνίσει από τους πολλούς πάγκους που βρίσκονται όλοι στον δημόσιο χώρο.

«Είναι αδύνατο να κλείσει όλος ο δημόσιος χώρος. Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, δεν σας συνιστούμε να έρθετε στα Winter Wonders. Θα υπάρχει κοσμοσυρροή, ειδικά αφού οι άλλες χριστουγεννιάτικες αγορές δεν γίνονται. Οπότε οι ανεμβολίαστοι παίρνουν μεγάλο ρίσκο», είπε ο δήμαρχος των Βρυξελλών το βράδυ της Δευτέρας.

Η μάσκα θα είναι υποχρεωτική για παιδιά από 10 ετών και άνω σε όλο το χώρο. Τα βραχιόλια μπορούν να παραληφθούν από δέκα τοποθεσίες σε όλη την πόλη και θα ισχύουν μόνο για μία ημέρα. «Οι έμποροι πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι έχουν ευθύνη. Εάν δεν ελέγξουν προσεκτικά τα βραχιόλια, κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τα Plaisirs d’Hiver», προειδοποιεί ο δήμαρχος.

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Βρε παιδιά…τι είναι τούτο! Οι πάνω των 40 δεν μπολιαστηκαν πριν 3-4 μήνες; τώρα τους λένε και άλλη δόση; πάει τελείωσε….,αν μας λένε αυτοί ψεκια ,εμείς θα τους λέμε χρήστες. Lol

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*