ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ(ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ)

Του Δρ. Αθανασίου Δρούγου

1)Και ενώ οι Έλληνες ΥΠΕΞ/ΥΠΕΘΑ λένε λογάκια κι εκεί μένουν (στα λόγια), οι Τούρκοι ΠΟΛΕΜΟΥΝ. Κάτι που είναι αδιανόητο για μεγάλο αριθμό από τα σημερινά Ελληνόπουλα (να πολεμήσουν).Άσε που πολλοί έχουνε πάρει εργολαβία να επαινούν τον άσχετο ΥΠΕΞ μας. μην τρελαθούμε…

2)Μετά την κατάληψη του Αλ Μπαμπ, οι Τούρκοι στράφηκαν ανατολικά εναντίον των Κούρδων. Τώρα επιτίθενται στην Αλ-Αρίμα, πέριξ της οποίας υπάρχει μια κουρδική εισέχουσα βάθους 15χλμ και πλάτους 11χλμ στη βάση της. Η επίθεση αυτή θα ανοίξει το δρόμο για το Μανμπίζ, δηλαδή για τη συντριβή του Κουρδικού προγεφυρώματος δυτικά του Ευφράτη, που έχει βάθος 40χλμ και πλάτος άλλα τόσα στη βάση του.(ΑΝ ΑΥΤΌ ΒΈΒΑΙΑ ΤΟ ΕΓΚΡΊΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ). Ήταν το δεύτερο θέμα στην ατζέντα του Ιντσιρλίκ, δηλαδή στη συνάντηση των αρχηγών των γενικών επιτελείων των δύο χωρών)

3)Η “Ασπίδα του Ευφράτη” είναι η πρώτη πολεμική επιχείρηση των Τούρκων εκτός των συνόρων τους μετά τον “ΑΤΤΙΛΑ”. Πρόκειται για μια υβριδική επιχείρηση (ατσούμπαλη σε σχέση με τις αντίστοιχες Ρωσικές ή Αμερικάνικες, αλλά υβριδική nonetheless) σε μη γραμμικό περιβάλλον, όπου όλοι πολεμούν εναντίον όλων.

4)Για παράδειγμα, οι Τούρκοι φαίνεται να είχαν αψιμαχία με τους ασσαντικούς στο Ταντίφ (όπου οι Τούρκοι τα έκαναν λίγο θάλασσα και έπεσε στα χέρια των ασσαντικών, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο μέλλον για τους Τούρκους). Και ενώ εκεί συγκρούστηκαν, λίγο πιο νότια ο στρατός του Άσσαντ πήρε θέση ανάμεσα στους Τούρκους και το ΙΚ, ωσάν να θέλουν να τους καλύψουν. Διότι τώρα οι Τούρκοι μπορούν να επιτεθούν ανατολικά εναντίον των Κούρδων χωρίς το φόβο του να τους επιτεθούν τα τζιχάντια από τα νώτα τους.

5)Όπως έχω επισημαίνει τον τελευταίο καιρό, παρά το πραξικόπημα (έχω πλήρεις καταλόγους ονομάτων/διοικητών κα)και την παράνοια του Ερντογκάν, ο Τουρκικός στρατός συνεχίζει να λειτουργεί αρκετά καλά. Αντίθετα με τους Έλληνες στην Κύπρο του ’74, που μετά το πραξικόπημα διαλύθηκαν. Και καθημερινά αυξάνουν την υπεροχή τους απέναντι στους Έλληνες, αποκτώντας πολεμική εμπειρία στο πολύπλοκο περιβάλλον του σύγχρονου πολέμου και σε μη-συμβατικά πεδία μάχης(ο σοβαρός και καλά πληροφορημένος αναλυτής αυτό βλέπει, και για να μην πάθουμε κανένα νέο Ματζικέρτ. στην εποχή μας) Εμπειρία που οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν μπορούν να αποκτήσουν με το καθιερωμένο τους τρόπο, του να μεταφράσουν ξένα βιβλία και εγχειρίδια, διότι πολύ απλά αυτά δεν έχουν γραφεί ακόμα, κι αν έχουν γραφεί από τους Αμερικανούς (κυρίως) και τους Ρώσους (δευτερευόντως) δεν είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6)Εξακολουθώ να ανησυχώ για το ενδεχόμενο κρίσης στα Βαλκάνια, που ενδεχομένως να οδηγήσει σε πόλεμο 4ης/5ης γενιάς στην πολύπαθη αυτή γειτονιά. Ιδίως επειδή δεν έχει ακόμα επέλθει οικονομική πρόοδος στις χώρες αυτές, ενώ τα αισθήματα παραμένουν έντονα. Μιλώ για κρίση με έντονα στοιχεία. Δε μιλώ για πόλεμο. Ήδη στο γραφείο του ΓΓ/ΝΑΤΟ υπάρχουν δύο εκθέσεις Νατοϊκών αξιωματούχων(Ολλανδού και Βρετανού/πολυσέλιδες…και λένε διάφορα.

polemikos-antapokritis

Loading...

19 thoughts on “ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ(ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ)

 1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Πιστεύω ότι ένα θερμό, προς το παρόν, επεισόδιο θα γίνει με τις ευλογίες τις Αμερικής. Ο λόγος είναι ότι θέλουν να ρίξουν τον Ερντογάν πάση θυσία. Περισσότερα εδώ:

  ‘’Η Ελλάδα θα πληρώσει και πάλι τα σχέδια των αμερικανών. Θερμό ελληνοτουρκικό επεισόδιο με έντονο γεωπολιτικό πρόσημο.’’
  http://www.triklopodia.gr/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%b1/

 2. babis says:

  Επειδή σε παρακολουθώ κύριε Δρούγο… θέλω να σου τονίσω ότι έχεις πεί πολές φορές πολλά αλλά δεν πέφτεις ποτέ μέσα.

 3. ΜΑΚΕΔΝΟΣ says:

  Μπαρμπα-Δρούγο δεν αμφισβητώ τις πολλές γνώσεις σου επί του αντικειμένου, αλλά η φιλο-ΝΑΤΟϊκή/φιλο-δυτική σου εμμονή δεν σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός. Βλέπεις τα πράγματα με τα γυαλιά που σε βολεύει. Οι Τούρκοι επιχείρησαν ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΜΕΝΩΣ να εισβάλλουν στην Συρία με σιγοντάρισμα ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ & ΓΕΡΜΑΝΩΝ και ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. Και μάλιστα τα φάγανε με συμμαχικές δυνάμεις στο πεδίο (Τουρκομάνοι της βόρειας Συρίας, τζιχαντιστές, “μετριοπαθείς αντικαθεστωτικοί”). Το Μαντζικέρτ, η Άλωση του 1453, η Μικρασιατική Καταστροφή, η Κύπρος το ’74, τα Ίμια το ’96 χάθηκαν περισσότερο από ΠΡΟΔΟΣΙΑ και λιγότερο από την “παλικαριά” των Τουρκομογγόλων που εσύ και πολλοί άλλοι (εντός ή εκτός εισαγωγικών) αναλυτές εμμέσως πλην σαφώς περάσατε εδώ και δεκαετίες ως ηττοπάθεια και φόβο του “εξ Ανατολών κινδύνου”. Σε καμμία περίπτωση δεν υποτιμώ τους Τουρκαλάδες, αλλά δεν θα τους δώσω και υπεράνθρωπες διαστάσεις. Δυστυχώς οι μισές αλήθειες είναι χειρότερες από ολόκληρα ψεύδη. Ποιος έβαλε τους Τούρκους στην Κύπρο ως εγγυήτρια δύναμη; Ποιος έστησε την Χούντα στην Ελλάδα; Ποιος έστησε το πραξικόπημα στην Κύπρο και αφόπλισε το νησί; Ποιος έδωσε το πράσινο φως για τον Αττίλα; Ποιος σιγοντάρει την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο; Ποιος καταστρέφει την Ελλάδα με τα μνημόνια; Ποιος ευθύνεται για την αποδυνάμωση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων; Ποιος ευθύνεται που η ελληνική κοινωνία έγινε – όπως εννοείς – “απόλεμη”; Ποιος ευθύνεται για σειρά πανάκριβων προμηθειών προβληματικών οπλικών συστημάτων μόνο και μόνο λόγω συμμετοχής στο ΝΑΤΟ και για να τα κονομήσουν γνωστές δυτικές οπλοβιομηχανίες και γνωστοί εγχώριοι μεσάζοντες; Ποιοι στήριξαν τον τζιχαντισμό στα Βαλκάνια διαλύοντας την Γιουγκοσλαβία και βομβαρδίζοντας την Σερβία; Ποιοι προετοιμάζουν τζιχαντιστικούς πυρήνες στα Βαλκάνια και τον Καύκασο μετά την ήττα του Ισλαμικού Κράτους; Ξέρεις πολύ καλά τις απαντήσεις σε όλα αυτά. Αλλά το χέρι που χρόνια σε ταΐζει θα το δαγκώσεις;

    • mnk says:

     Όχι βέβαια! Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως τα τούρκικα αεροπλάνα πέταγαν με εγγλέζους και ισραηλινούς πιλότους.

     • ΜΑΚΕΔΝΟΣ says:

      ΟΚ, παρεξήγηση. Φυσικά, ο Αγγλοσαξωνικός παράγων – όλως τυχαίως – πάντα παρών πίσω από κάθε εθνική καταστροφή.

  • Ανώνυμος says:

   και να συμπληρωσω στα λεγομενα του φιλου ενα πραγμα:χρονια ολοκληρα μας τα ειχαν κανει να!! τα ουμπαλα οτι οι τουρκοι με το κουρδικο θεμα αποκτουσαν πολεμικη εμπειρια.Αυτο που ειδαμε λεγεται πολεμικη εμπειρια;με τα ακαλυπτα αρματα και πυροβολικο στην πρωτη γραμμη η με τους στρατιωτες που τρεχουν πανικοβλητοι;αστα θαναση δρουγο..ο πολεμος δεν γινεται απο τα γραφεια συγκρινοντας ποσα πυροβολα και ποσο κοσμο εχει ο καθενας αλλα με την ψυχη.Και το τελευταιο πραγμα που εχουν οι Τουρκοι σημερα και αν θες σου το αναλυω, ειναι η ψυχη.Δωσμου μανλιχερ σημερα και ελα να σου πω τι θα γινει.Συνεχισε να τους εκθειαζεις και να λες την κλασσικη φουσκα οτι ειναι ο δευτερος μεγαλυτερος στρατος του ΝΑΤΟ μπας και καθισουμε καλα και δεν διαολοστειλουμε ολο αυτο το συνοθυλευμα που μας κυβερνα απο το 74 και μετα.
   Και μια σημειωση:τελευταια φορα που σηκωσαν σημαια σε ελληνικο εδαφος(Ιμια) φροντισαν με πολυ κοπο και επαφες να ειναι μονοι τους,αν σου λεει κατι αυτο.

 4. Νικητας says:

  κ. Δρουγκο μας λες ,(δικα σου λογια), ..’οι Τουρκοι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ’ !!! και οτι λανθασμενα πιστευουμε οτι εχουμε ενοπλες δυναμεις ικανες να αντιμετωπισουμε της Τουκικες !!!! Ετσι δεν λες; κανω λαθος; …Επισης λες οτι ..,’παρ’ολο που τα εκαναν μανταρα..'(απεναντι σε μια χουφτα τζιχαντιστες…ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!………ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΥΘΕΩΣ …’ΣΟΒΑΡΕ’ οπως αυτοαποκαλεισαι ,ΑΝΑΛΥΤΗ….ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ; ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ ανθελληνικοτατα εναντιον των Ελληνικων Ε.Δ., και του Ελληνικου λαου ( οι τουρκοι πολεμανε ενω εμεις καθομαστε…) !!! ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ .@#@&@.. ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΣΗΜΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ; Τι κουκουλα φορας ;του Φιλη; της Τατσουλας;….ΤΑΧΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ;…ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ και να καθησουμε στα ΑΥΓΑ μας , για να αλωνιζει η Τουρκια οπου και οπως ΘΕΛΕΙ αυτη;….ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ;…….ΡΕ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!

 5. Ανώνυμος says:

  Ας γράψουμε την γνώμη μας… οι Τούρκοι πολεμούν εδώ και 30+ χρόνια με τους Κούρδους, πολεμική εμπειρία έχουν, όχι όμως ικανή για σοβαρές επιχειρήσεις όπως έχουν αποδείξει στην Συρία, κάτι που είναι ανεξήγητο για 30 ετών εμπειρία. Η διάλυση και αναταραχή πλέον του στρατού τους, είναι βαθύτατη ειδικά στο σώμα των αξιωματικών, δεν φτάνει μόνο να θέλεις, πρέπει και να μπορείς, αυτή την χρονική στιγμή η Τουρκία μπορεί; Ο ηγέτης κάνει πόλεμο όταν είναι να τον κερδίσει, όχι όταν είναι να τον χάσει, αυτή την στιγμή η Τουρκία εάν ανοίξει ένα ακόμα πολεμικό μέτωπο με την Ελλάδα, γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα κλείσει ένα έτος με την τωρινή γεωγραφική μορφή της κρατικής οντότητας που έχει, και αυτό όχι γιατί θα την διαλύσουμε εμείς, αλλά οι δυνάμεις γύρω από αυτήν θα την διαλύσουν, και δικαιολογίες θα βρεθούν. Η όποια τουρκική και μόνο προκλητικότητα υφίστανται χάριν της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Ελλάδος. Πέραν από αυτού, θα πρέπει να αντιληφθούμε α) το διεθνές περιβάλλον συμφερόντων, δεν είμαστε ακόμα μόνοι μας στον πλανήτη, β αν και δύσκολο πρέπει να καταλάβουμε ότι η πατρίδα μας έχει παραδοθεί μέσω της της πολιτικής και της οικονομίας, σε ξένες δυνάμεις… οι κωλοτρυπίδες μας δεν μας ανήκουν, είμαστε υπό πλήρη κηδεμονία, αν αύριο οι “θεσμοί” ζητήσουν από την όποια κυβέρνηση να χέζουμε μια φορά την εβδομάδα… τότε η όποια κυβέρνηση θα νομοθετήσει τέτοια φορολογία για το χέσιμο, που θα μας αναγκάσει μέσω της αστυνομίας και της εφορίας, να χέζουμε μια φορά την εβδομάδα!… εκτός κάποιων τολμηρών. Για οτιδήποτε σημαντικό συμβεί στην Ελλάδα, τον πρώτο λόγο έχουν οι δυνάμεις κατοχής, έτσι θα ήταν σώφρον να μην τρέφουμε αυταπάτες, για οτιδήποτε συμβαίνει στην Ελλάδα φιλτράρετε για το όφελος αυτών των δυνάμεων, ομοίως και η περίπτωση ενός θερμού επεισοδίου. Όταν αναφερόμαστε ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου, σε ελληνοτουρκική πολεμική σύρραξη, αναφερόμαστε σε τρομερές παγκόσμιες ανακατατάξεις. Ο ατυχής για εμάς πόλεμος του 1897, έφερε την κατάρρευση των τότε αυτοκρατοριών… αν σας λέει κάτι αυτό. Η απόφαση για την πτώση της Ε.Σ.Σ.Δ. πάρθηκε τον Δεκέμβριο του 1973 αμέσως μετά τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, και σφραγίστηκε το 1974 στην νήσο Κύπρο με τους Αττίλα 1 και 2… αν σας λέει κάτι και αυτό. Το “σκάνδαλο Λεβίνσκι”, ο πόλεμος του 1999 στην Σερβία, η άνοδος του Πούτιν στην Ρωσία και του Ερντογάν στην Τουρκία, η σχεδιαζόμενη απόφαση για την παράνομη είσοδο και κατοχή μας στο €, ήταν αποτέλεσμα της μιας και μόνο νύκτας του 1996 στο Αιγαίο και στα Ίμια. Όταν λοιπόν αναφερόμαστε σε ελληνοτουρκικό πόλεμο, η θερμό επεισόδιο, θα πρέπει να έχουμε μια κάποια εικόνα του τη έρχεται από πίσω. Αυτά. Υγ. Δυστυχώς δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον κάτοικο της χώρας των Ελλήνων, με κάποια άλλη φυλή στον πλανήτη… εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Υπάρχει πολύ σαπίλα σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, τάξης κ.λ.π. βασική δυσοσμία αυτής της σαπίλας, είναι η νοοτροπία που έχει καλλιεργηθεί και αναδειχθεί σε επιστήμη όλες αυτές τις δεκαετίες.

  • μ says:

   Αρχηγέ σε παρακολουθώ έδω και πολύ καιρό , νομίζω ότι κάπου μιλάς εσφαλμένα ,μην ξεχνάς την ψυχή των λίγων Ελλήνων ( όντωνς Ελλήνες )Μήν ξεχνάς τον “τυφλό “των Λακεδαιμονίων ΠΟΥ εγινε αρχιστράτηγος των Ελλήνων στη μάχη των Πλαταιών
   Όντως έχεις δίκιο, το ζώ (λόγω δουλειάς το ζω καθημερινά ) ύπάρχουν όμως Ελληνες πραγματικα με ψυχή που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα μας Νομίζω ή ΄λάθος //~???? Τι λές Μετα τιμης

 6. Λύκος Αλφα says:

  Και επίσης τα παιδιά μπορεί πολλοί να θεωρούμε ανεγκεφαλα…Μα αν τ αφουγκραστεί κανείς πραγματικά δε είναι…Επίσης ακόμα κι αν τα παιδιά ήταν έτσι όπως τα παρουσιαζεις ξεχνας τις σημερινες γυναικες που εχουν τρελο τσσμπουκα…Και τελος παντων σ ευχαριστουμε που μας λες ν ανοιξουμε τον ταφο μας να μπουμε μεσα απο τωρα…Υ.Γ.Κι οι Αμερικάνοι είπαν μπαίνουμε Ιράκ απόψε και σε μια εβδομάδα έχουμε τελειώσει…αλλά η μάχη σώμα με σώμα έδειξε πως είναι ένα 2ο Βιετνάμ…Άντε Γεια!!!

 7. Gracaanalitis says:

  Το σχεδιο ειναι να καθυστερησει την καθοδο των Ρώσων προς νοτο σουεζ και Ιραν.. Να σταματησει.. Αυτο γινεται με πολεμο Βοσνιας κοσοβου νατο vs Σερβιας Ρωσιας.. Και Ελλαδος Vs Toυρκιας… Στη Μαυρη Θαλασσα θα γινει το ελα να δεις… Ο Τραμπ… Λεει αλλο τι λεει αλλο η πραξη… Ο Ερντογαν ελεγε αλλο τι ελεγε αλλο τι επραξε.. Η προσπαιησε του λαχιστον να πραξει.. Αλλα λενε.. αλλα εννουν… Αλλα κανουν…. Αλιως θα καταλήξει… Κινουμενη αμμος..εκει κολαει η Ουδετεροτητα στη μεγαλη εικονα… Στην δικη μας περιπτωση.. Επιθεση… ολοκληρωτικη ολοκληρωτικος πολεμος..αυτο τυχαια δε νομιζω θα συμπεσει με την επιθεση του Ισραήλ και USA.. Σε Ιραν… Εμείς ειμαστε αναλωσιμοι.. Γι αυτους η Ερωπη δεν υπαρχει.. Μινο τα προβληματα που μας κληρονομησε καθως και το ρεμπελο… Το καλοκαίρι η ξαφνικα θα εχουμε φτωχευση θα μας αφησουν στη μοιρα μας.. Οχι πως αυτοι θα εχουν καλθτερη… Ουδετρτοτητα… Το σφραγισμα απο Αλβανία επιμελητεια ρεμπελου.. Και οι ΜΚΟ.. Απο Εσπερια.. Τα κεντρα που εδιναν οδηγιες στο Ισις στη Συρια πριν οργανωθουν ξυπνησουν οι εν υπνωση ειναι συμαντικο να μην προλαβουν να ενεργοποιηθουν αποτελει ΣΟΣ… Οι βραχονησιδες των φυλακιων Των εικοσι αντρων ειναι αυτοκτονια χρειάζεται αυτο που κανουν οι Ρωσοι με τα φουσκωτα εντοπισημα παραπλανητικα στρατευματα αλο ραντάρ εστω και εναε παρατηρητης ωστε να την κανει λουις… Μετα αυτοι που θα απονιβασθουν ανατιναγμα μαζι με τις γιαλαντζι εγκαταστασεις… Αποτελουν ακινητους στοχους επιδρουν στο ηθικο κι ειναι ασκοπο.. Με αερσμυνα περιοχης το δυνατόν.. Με αντιπλοικους εξοσετ ενεδρα θποβρυχιων ναρκοθετηση και το ναυτικο εφεδρεις… Η αεροπορια ειναι κρισιμο για καλυψη… Παλαικη αμυνα στα νησια με κινουμενες εφεδρειες και παραπλανηση με ψευτικους στοχους.. Εν κινησει.. Αυτο και στην ηπειρωτικη ελλαδα.. Αν δουν πως πεφτουν σε διαζταυρωμενα στα νησια.. Τοτε θα ερθουν απι καβαλα εως Αθημα μετωπικη.. Πιεση σε Εβρο.. Γραμη μαζινο… Και πιεση σε κυπρο… Αντικειμενικος στοχος ειναι το νερό.. Η ενεργεια το καστελοριζο… Κως.. Τοδος μειονοτητα και γαυδος κτητη.. Ανατολικη.. Η Αοζ.. Νοτια κρητη.. Κως καστελοριζο κυπρο.. Συμφωνει με την προδοσια του 25παραλληλου νομιζω το μεσων του αιγαιου απο σιμιτοημια… Αυτη η περιοχη περιξ κως καστελοριζο ανατολικη κρητη κυπρο ειναι σε εκταση μια Ελλάδα γεματη πετραιλαιο.. Και οπως με την κυπρο κερδισμενο ηταν το Νατο και οι εγγλεζοφουστβδες.. Ετστ θα βαλουν χερι στην Ενέργεια.. Αμυνα.. Αμυνα Αμυνα στα συνορα.. Ουδετρτοτητα σε Νατο Vs Rosia… Οταν χρυπησουν το Ιραν η οταν θα αντιληφθει η Ρωσια αλαξε ο Τραμπ κι εβαλε τα ρουχα αλιως θα παψει να δηχνει αυτοσυγκρατηση και θα βτρξει φωτια.. Ολα θα γινουν ξαφνικα και μαζεμενα… Μξ βλεπεται αυτα που σας δειχνουν… Αποσυντονισμος και αιφνιδιασμος ειναι.. Υο μυαλο τος διαβαστε γιατι με το μυαλο σας παιζουν… Διακρικα πρεπει να γινει προετοιμασια συνετη ο ι εντυποσιασμου παιζοντας καθυστερησεις παραδειγμα επιστρατευση… Οικονομια… Η Κυπ εχει πρωτευοντα ρολο η προληψη οδηγιων ενεργοποιηση ηγετισκων συους πυρηνες…. Ας λενε οτι θελουν εμεις ξερουμε τι θα κανουν πριν το καταλαβουν οι ιδιοι.. Ο Παισιος αυτο ακριβως εκανε μας στβριξε συο σκοταδι συη απολυτη αφυναμια κουραγιο…. Γραψα τα οργανωσες ολα αυτα? Κανενας φε θα παρει το μερος μας θα βαρανε κι απο πανω… Κι ο Ρωσος για το στιμογμα που θα φαει μεσα στα στενα.. Θα αφυπνιστει για επιβιωση.. Τα συμφρροντα μας ειναι μαχι με Σερβια και Ρωσια συμαχιαμε ισραηλ Αιγυπτο για ουδετρτοτητα… Λογο αδυναμιας ουδετρτοτητα.. Ειναι το ματι του κυκλωνα η κιβωτς σωτηριας.. Ψηλα το κεφαλι βυζαντιο και παλι με το δυνατον συμπαρασταση στη Ρωσια.. Ποτε εναντιων..Απενεργοποιηση υποχρεωσεων σε Νατο λογο Αδυναμιας.. Και οταν ερθεοι η Ωρα απαπομάκρυνση του πολιτικου κοπρου του αβγειου.. Με το Στρατο μπροστα γιατι οι ελληνες ταμασωνο τσογλανια.. Δε τα ακολουθουν με τιποτα. Γραψας ακουει?

 8. PANDAROS says:

  μπαρμπα….απο τις πρωτες γραμμες σου κατηγορησες τον Κοτζια ως ασχετο!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ,ΕΤΣΙ?….ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ….ΕΤΣΙ?………………………Παμε τωρα στους Τουρκαλαδες ,ναι εχουν καλο στρατο,τα εχουμε πει αυτα, ο στρατος τους, ειναι μεγαλος και δυνατος,αλλα και εμεις δεν παμε πισω μπαρμπα…….εχουμε και εμεις παππαδες… αεροπλανα φουλ,στρατα φουλ καραβια φουλ…….υποβρυχια γαματα …….τους εχουμε μπαρμπα….τους εχουμε!!!……………..γιαυτο και δεν εχουν κανει κανα χοντρο ντου, ………παντως στην αλ μπαμπ τα βρηκαν σκουρα με τα ξυπολητα τζιχαντια………αν δεν ηταν η ρωσοι ακομη απεξω θα ηταν!!!

 9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ says:

  ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ. ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΌΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΆ ΠΥΡΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΎΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΆΝΑ ΔΥΟ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΞΑΠΛΑ. ΤΟ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΆΦΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΉ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΤΟΥΣ..ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ?ΠΑΡΈΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ

 10. καληνυχτα.... says:

  τον καλυτερο στρατο του κοσμου να εχεις,αμα εχεις τον τσιπρα προθυπουργο,τον καρανικα συμβουλο και τον μπουλη υπουργο…πας για οθωμανικο…

 11. Harry says:

  Ψαξτε τις δηλώσεις του παιδιού που εχασε την οικογένειά του από την πορσε…ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *