ΣΟΥΗΔΙΑ: Πάνε και έρχονται τα καλάσνικοφ στις συνοικίες των μεταναστών στη Στοκχόλμη. «Λίγες ώρες θα χρειαστούν για να πέσει η Σουηδία στα χέρια του ISIS», προειδοποιεί Ιρακινός στρατιώτης

Τρεις «έφηβοι» συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν σε δίκη, καθώς η αστυνομία βρήκε πολλά τουφέκια Καλάσνικοφ στο πορτ-μπαγκάζ ενός ταξί στη Στοκχόλμη.
Οι «έφηβοι» είχαν φορτώσει πέντε AK47 Καλάσνικοφ στο πορτ-μπαγκάζ ενός ταξί στη νότια Στοκχόλμη. Αλλά δεν ήξεραν ότι η αστυνομία τους παρακολουθούσε, γράφει εφημερίδα Dagens Nyheter.
Η αστυνομία ακολούθησε το ταξί και το σταμάτησε στην συνοικία Bromma. Οι τσάντες στο πορτμπαγκάζ του ΤΑΞΙ είχαν καλάσνικοφ. Τα όπλα ήταν έτοιμα για χρήση και υπήρχαν και επιπλέον πυρομαχικά.
«Το γεγονός ότι πρόκειται για μια υπόθεση πολύ ισχυρών στρατιωτικών όπλων, με κάνει να πιστεύω ότι το αδίκημα θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως πολύ σοβαρό», δήλωσε στην εφημερίδα η εισαγγελέας Alexandra Bittner.
Οι «έφηβοι» που κατηγορούνται είναι ηλικίας 17-19 ετών.    ΣΟΥΗΔΙΑ: Πάνε και έρχονται τα καλάσνικοφ στις συνοικίες των μεταναστών στη Στοκχόλμη. «Λίγες ώρες θα χρειαστούν για να πέσει η Σουηδία στα χέρια του ISIS», προειδοποιεί Ιρακινός στρατιώτης - Εικόνα1 Οι τρεις «έφηβοι» συνδέονται με την εγκληματική συμμορία «Lejonen» («λιοντάρια»).
Την περασμένη εβδομάδα εκτελέστηκε ο 26χρονος Merhawi Aregai, μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο Kista. Ήταν ένας από τους ηγέτες της συμμορίας «λιοντάρια» στο Hässelby, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Πριν λίγες ημέρες η σουηδική αστυνομία κλήθηκε για μεγάλη σύρραξη που είχε ξεσπάσει σε ένα άλλο προάστιο της Στοκχόλμης, την Fittja. Πρόκειται για ένα προάστιο που κατοικείται κατά κύριο λόγο από μετανάστες και έχει πολύ κακή φήμη.
Σύμφωνα με αναφορές, περίπου 15 άτομα συμμετείχαν στη φασαρία.
Η αστυνομία κατάσχεσε αρκετά όπλα καλάσνικοφ.
Η ένοπλη βία έχει κλιμακωθεί στη Σουηδία, με πολλούς «νεαρούς» να κουβαλάνε αυτά τα όπλα στους δρόμους.
Κανείς δεν τολμάει να φτιάξει αστυνομικό τμήμα στο Rinkeby!
ΣΟΥΗΔΙΑ: Πάνε και έρχονται τα καλάσνικοφ στις συνοικίες των μεταναστών στη Στοκχόλμη. «Λίγες ώρες θα χρειαστούν για να πέσει η Σουηδία στα χέρια του ISIS», προειδοποιεί Ιρακινός στρατιώτης - Εικόνα2 Το προάστιο της Στοκχόλμης Rinkeby ήταν στις ειδήσεις πολλές φορές πρόσφατα. Ήταν το σκηνικό των ταραχών αμέσως μετά που ο πρόεδρος Trump είχε εγείρει ανησυχίες σχετικά με τη Σουηδία, καθώς επίσης και ο τόπος με πολυάριθμες επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος 60 Minutes από την Αυστραλία. Στο προάστιο Rinkeby μένουν μετανάστες.
ΣΟΥΗΔΙΑ: Πάνε και έρχονται τα καλάσνικοφ στις συνοικίες των μεταναστών στη Στοκχόλμη. «Λίγες ώρες θα χρειαστούν για να πέσει η Σουηδία στα χέρια του ISIS», προειδοποιεί Ιρακινός στρατιώτης - Εικόνα3 Παρόλα αυτά δεν θα υπάρξει νέο αστυνομικό τμήμα εκεί. Όχι τώρα πάντως. Ο λόγος: δεν υπάρχει κατασκευαστική εταιρεία που τολμά να το χτίσει.
Το παλιό αστυνομικό τμήμα στο Rinkeby έκλεισε την άνοιξη του 2014, και ένα χρόνο αργότερα αποφασίστηκε να οικοδομηθεί ένα νέο για συνολικά 240 αστυνομικούς.
Ο νέος σταθμός ήταν να ανοίξει το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε καμία προσφορά για την κατασκευή του. Οι κατασκευαστικές εταιρείες δεν τολμούν να αναλάβουν τη δουλειά επειδή φοβούνται τους μετανάστες που σχετίζονται με τη βία στο Rinkeby.
Ακόμα και οι αστυνομικοί φοβούνται.
Είναι πολύ επικίνδυνο να οικοδομήσουμε ένα αστυνομικό τμήμα στην περιοχή, λένε στο κανάλι SVT, πολλοί αστυνομικοί οι οποίοι προτίμησαν να μείνουν ανώνυμοι.
Δημοτικοί υπάλληλοι τζιχαντιστές!
ΣΟΥΗΔΙΑ: Πάνε και έρχονται τα καλάσνικοφ στις συνοικίες των μεταναστών στη Στοκχόλμη. «Λίγες ώρες θα χρειαστούν για να πέσει η Σουηδία στα χέρια του ISIS», προειδοποιεί Ιρακινός στρατιώτης - Εικόνα4 Στο μεταξύ μία νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε στην Σουηδία αυτή την εβδομάδα, δείχνει ότι σχεδόν όλοι οι μουσουλμάνοι που έφυγαν από τη Σουηδία για να ενσωματωθούν στις τρομοκρατικές ομάδες του ISIS, κάλυψαν τα έξοδα των ταξιδιών τους με τη βοήθεια κρατικών επιχορηγήσεων! Εν τω μεταξύ, ένας άνθρωπος που ταξίδεψε από την πόλη Örebro για να πάει να πολεμήσει με το ISIS, είχε προσληφθεί από το Δήμο λίγο πριν από το δεύτερο ταξίδι του!
Περίπου 300 άτομα έχουν ταξιδέψει από τη Σουηδία για το Ιράκ και τη Συρία για να ενταχθούν στην ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση. Περίπου 20 προέρχονται από το Örebro. Σε μια έκθεση που εκπονήθηκε από τον FSA, φαίνεται ότι σχεδόν ο καθένας που ταξίδεψε, έλαβε κάποια μορφή κρατικών επιχορηγήσεων που μπορεί να χρηματοδότησε το ταξίδι τους.
«Θέμα ωρών η κατάληψη της Σουηδίας από το ISIS»!
Στο μεταξύ στον ηλεκτρονικό σουηδικό τύπο εμφανίστηκε μια σοκαριστική δήλωση ενός Ιρακινού στρατιώτη, που όταν άκουσε πώς αντιμετωπίζει το «ανεκτικό» σουηδικό κράτος τους τρομοκράτες του ISIS που επιστρέφουν στη Σουηδία, καθώς χιλιάδες από αυτούς προσπαθούν πλέον να φύγουν από τα πεδία των μαχών και να επιστρέψουν στην «πατρίδα», προειδοποίησε ότι θα είναι «θέμα ωρών» το ISIS να καταλάβει τη Σουηδία.
«Δεν ξέρω πραγματικά πώς να το εξηγήσω αυτό, πώς έβγαλαν έναν τρομοκράτη στην τηλεόραση στη Σουηδία, για να μιλήσει για το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα γι’ αυτόν, και ότι ένας Σουηδός υπουργός είπε ότι θα πρέπει να υπάρχουν προγράμματα που θα βοηθήσουν τους μαχητές του ISIS να ενσωματωθούν στην κοινωνία!», δήλωσε ο Ιρακινός.
ΣΟΥΗΔΙΑ: Πάνε και έρχονται τα καλάσνικοφ στις συνοικίες των μεταναστών στη Στοκχόλμη. «Λίγες ώρες θα χρειαστούν για να πέσει η Σουηδία στα χέρια του ISIS», προειδοποιεί Ιρακινός στρατιώτης - Εικόνα5 Και όλα αυτά την ίδια ώρα που το ISIS ρίχνει χημικά στην κεντρική Μοσούλη, λέει η Magda Gad για λογαριασμό της Expressen, που κάνει ρεπορτάζ σχετικά με τις εξελίξεις στη Μοσούλη, την πόλη όπου ο ιρακινός στρατός μάχεται μια αιματηρή μάχη ενάντια στο ISIS.
Στο τέλος η δημοσιογράφος αποφάσισε να μιλήσει με έναν στρατιώτη ο οποίος έχει πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και έχει δει πολλές φορές να κινδυνεύει η ζωή του. Είχε δάκρυα στα μάτια του.
«Νομίζω ότι είναι χειρότερη στιγμή μου στο Ιράκ, αν και έχω ζήσει πολλές φορές τον βαρύ βομβαρδισμό», είπε.
«Το ISIS έριξε χημικά στην κεντρική Μοσούλη στο ξενοδοχείο Ashur. Οι άνθρωποι που πολέμησαν εκεί έχουν υποστεί αναπνευστικά προβλήματα, έχουν δυσκολίες στην όραση, τα μάτια τους τρέχουν, έχουν βήχα και κάψιμο και φαγούρα στο δέρμα. Μερικοί κάνουν εμετό και μερικοί έχουν χάσει τις αισθήσεις τους».
Η δημοσιογράφος ρώτησε τον στρατιώτη πόσες μέρες σκέφτεται ότι θα χρειάζονταν για να καταληφθεί η Σουηδία από τους τζιχαντιστές .
Απάντησε:
– Όχι ημέρες. Ώρες. Λίγες ώρες.
Επισήμανε μετά ότι η Σουηδία είναι ήδη κράτος παραγωγής τρομοκρατών, καθώς υπάρχουν «Σουηδοί» που έχουν διαπράξει τρομοκρατικές πράξεις στην Ευρώπη.
Ο Osama Krayem και ο Moahmmed Belkaid είναι δύο «Σουηδοί του ISIS» που έχουν εμπλακεί σε τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη – στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες.

«Σουηδοί τζιχαντιστές» – «Σουηδοί πρόσφυγες»!
ΣΟΥΗΔΙΑ: Πάνε και έρχονται τα καλάσνικοφ στις συνοικίες των μεταναστών στη Στοκχόλμη. «Λίγες ώρες θα χρειαστούν για να πέσει η Σουηδία στα χέρια του ISIS», προειδοποιεί Ιρακινός στρατιώτης - Εικόνα6 Ο Osama Krayem – που συμμετείχε στα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλες τον Μάρτιο του 2016 – γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σουηδία και συγκεκριμένα στο Malmo, μια πόλη με τεράστιο αριθμό μεταναστών. Πήγε μάλιστα στο σχολείο Norra Sorgenfri (φώτο). Δεν ήταν καν ένας «ενσωματωμένος» ή «αφομοιωμένος» μετανάστης. Ήταν ένας «Σουηδός». 
ΣΟΥΗΔΙΑ: Πάνε και έρχονται τα καλάσνικοφ στις συνοικίες των μεταναστών στη Στοκχόλμη. «Λίγες ώρες θα χρειαστούν για να πέσει η Σουηδία στα χέρια του ISIS», προειδοποιεί Ιρακινός στρατιώτης - Εικόνα7 Μετά έφυγε για να πολεμήσει με τους τζιχαντιστές και επέστρεψε για να σκορπίσει τον θάνατο και στους «απίστους» στην “open borders” Ευρώπη. 32 τουλάχιστον άνθρωποι πλήρωσαν με την ζωή τους την άφρονα και εγκληματική πολιτική των δυτικών κυβερνήσεων.     
ΣΟΥΗΔΙΑ: Πάνε και έρχονται τα καλάσνικοφ στις συνοικίες των μεταναστών στη Στοκχόλμη. «Λίγες ώρες θα χρειαστούν για να πέσει η Σουηδία στα χέρια του ISIS», προειδοποιεί Ιρακινός στρατιώτης - Εικόνα8 Το τρομοκρατικό δίκτυο με το οποίο συνδεόταν ο Osama Krayem είχε εκμεταλλευτεί το «προσφυγικό χάος» προκειμένου να εισέλθει στην Ευρώπη.
Τουλάχιστον έξι τζιχαντιστές πέρασαν μέσα από την Ελλάδα ως «πρόσφυγες», σύμφωνα με πληροφορίες της ελληνικής, της βελγικής και της γαλλικής αστυνομίας. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, έξι μήνες πριν το χτύπημα – ο Krayem καταγράφτηκε ως «πρόσφυγας» στο νησί της Λέρου. Είχε ψεύτικο διαβατήριο με το όνομα «Naim Al Hamed».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ
kokkinosouranos

Loading...

3 thoughts on “ΣΟΥΗΔΙΑ: Πάνε και έρχονται τα καλάσνικοφ στις συνοικίες των μεταναστών στη Στοκχόλμη. «Λίγες ώρες θα χρειαστούν για να πέσει η Σουηδία στα χέρια του ISIS», προειδοποιεί Ιρακινός στρατιώτης

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ

  του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ του Αγειρίτου.
  Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ( εκδόσεις ΦΩΣ , ΧΕΝ )

  Φαντασία και ενθύμησις είναι η εσωτερική κοινή αίσθηση, ή όποια φαντάζεται και θυ­μάται καθαρά όλα, όσα οι πέντε ΄΄εξωτερικές΄΄ αισθήσεις μας αντελήφθησαν. Για να γίνει πλέον αντιληπτό το τελευταίο, η μεν αίσθηση και τα αισθητά παρομοιάζουν με τήν βούλα, ή δέ φαντασία μέ τον τύπον της βούλας. Φαντασία και ενθύμησις δόθηκαν στον εκπεσώντα άνθρωπο για χρήση όταν οι έξωτερικές μας αισθήσεις ησυχάζουν, αλλά και όταν τα αισθητά αντικείμενα(αυτά της ύλης), που επέρασαν άπό τάς αισθήσεις και έτυπώθησαν εις αυτήν δέν υπάρχουν έμπροσθέν μας, παρόντα. Είναι μία διαδικασία ανάκλησης και στοχασμού των πραγμάτων που με τις 5 αισθήσεις μας αντιληφθήκαμε, ωσάν νά ήσαν παρόντα.

  Αυτή ή φαντασία των αισθητών είναι, πού μας ενοχλεί και κατά τη διάρκεια του ύπνου, και μας κάνει νά βλέπουμε τα διάφορα και πολυποίκιλα όνειρα, εις τά όποια οι Άγιοι πατέρες μας προτρέπουν ποτέ να μη πιστεύουμε.

  Επειδή δέ ή φαντασία είναι μία άλογος και χονδρή αποτύπωσις των πέντε αισθήσεων, φαντάζεται τά αισθητά μέ τό σχήμα καί χρώμα και τις διαστάσεις των. Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης έλεγε χαρακτηριστικά :

  Α’) Γνώριζε , ότι ο Θεός καθώς είναι εξω από όλας τάς αίσθήσεις και τά αισθητά, και έξω άπό κάθε σχήμα και χρώμα διάστααιν και τόπον, ώς πάντα ΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΟΣ και ΑΝΕΙΔΕΟΣ και πανταχού ΩΝ και ΥΠΕΡ ΤΟ ΠΑΝ, έτσι είναι και εξω άπό κάθε φαντασία. Και ακολούθως γνώριζε , οτι ή φαντασία είναι μία δύναμις της ψυχής που δεν έχει ικανότητα νά ένωθεί μέ τον Θεόν διά τά ελαττώματά της αυτά.(1)

 2. Jason Bourne says:

  Μακριά από μας,αν και δεν βλέπω να την γλυτώσουμε!καλη δύναμη αδέρφια και να θυμαστε: keep low,move fast,KILL first,die last!

 3. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

  Αφού ναι πάμφτηνα, με έξι εκατοστάρικα βρίσκεις.
  Όσοι Έλληνες έχουν άδεια παραμονής Βουλγαρία, επειδή έχουν π.χ. εταιρία εκεί, βγάζουν τοπική άδεια και αγοράζουν ένα απο τα καλύτερα, της εταιρίας Arsenal, που βγάζει απ τα καλύτερα ΑΚ και μάλιστα εκεί θα βρουν πολλά διαμετρίμματα.
  Με 450 παίρνεις ένα Arsenal 95 νόμιμο, του αλλάζεις κοντάκια κλπ. γεμιστήρες πάμφτηνοι και πυρομαχικά, 1,5 Βουλγάρικα Λέβα το πακέτο των 20 τεμαχίων, δηλ. κάτι σεντ σε ευρώ χαχαχα Βγάζεις ευρωπαικό δελτίο σκοπευτή και έρχεσαι και Ελλάδα μ αυτό και συμμετέχεις σε τοπικά σκοπευτήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *