ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Σοκαριστικό τροχαίο στο Ουζμπεκιστάν – Τρεις αστυνομικές μοτοσικλέτες τυλίχθηκαν στις φλόγες (βίντεο)

· Κατοχικά Νέα

Ένα από τα πιο σοκαριστικά τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκε στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, όταν τρεις μοτοσικλέτες της Αστυνομίας συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο σε διασταύρωση.

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Ιουλίου, στην περιοχή Μίζο Ουλουγκμπέκ, όταν οι μοτοσικλέτες κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και προσέκρουσαν σε ένα Chevrolet Onix που διέσχιζε τον δρόμο.

Βίντεο από κάμερα αυτοκινήτου κατέγραψε τη στιγμή της σύγκρουσης, η οποία προκάλεσε φωτιά και παρέσυρε στη συνέχεια και άλλα οχήματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι μοτοσικλέτες ενδέχεται να συνόδευαν αυτοκινητοπομπή, ενώ η κυκλοφορία φαίνεται πως είχε διακοπεί προσωρινά. Ωστόσο, το Υπουργείο Εσωτερικών του Ουζμπεκιστάν διέψευσε ότι υπήρχε συνοδεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του, ενώ άλλοι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η φονική σύγκρουση.

Πηγή: www.pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Τάνκερ χτυπήθηκε από τρία άγνωστα βλήματα έξω από το Ομάν καθώς έβγαινε από τα Στενά του ΟρμούζΔΙΕΘΝΗ

Τάνκερ χτυπήθηκε από τρία άγνωστα βλήματα έξω από το Ομάν καθώς έβγαινε από τα Στενά του Ορμούζ

Βρετανία: Ο Άντι Μπέρναμ ανοίγει στη Βουλή τη μάχη για κρατικό έλεγχο σε νερό, ενέργεια και μεταφορέςΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Ο Άντι Μπέρναμ ανοίγει στη Βουλή τη μάχη για κρατικό έλεγχο σε νερό, ενέργεια και μεταφορές

Μεξικό: Αυτοκίνητο-βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα αναζωπυρώνει τον πόλεμο των καρτέλΔΙΕΘΝΗ

Μεξικό: Αυτοκίνητο-βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα αναζωπυρώνει τον πόλεμο των καρτέλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά