Σοκαριστικό τροχαίο με 18 νεκρούς στην Ταϊλάνδη

0
8

Τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο αιτία του οποίου ήταν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόβλημα στα φρένα στοίχισε τη ζωή σε 18 ανθρώπους στην Ταϊλάνδη σήμερα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το διώροφο λεωφορείο, που μετέφερε 49 ανθρώπους, ανάμεσά τους αντιπροσώπους των τοπικών αρχών, βγήκε από τον δρόμο ενώ κατέβαινε πλαγιά στην επαρχία Πράχιν Μπουρί, ανατολικά της πρωτεύουσας Μπανγκόκ.

«Δεκαεπτά άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί επιτόπου και άλλος ένας υπέκυψε σε νοσοκομείο» όπου διακομίστηκε, δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας.

«Ανακρίναμε τον οδηγό και κατέθεσε πως δεν είχε φρένα καθώς το λεωφορείο κατέβαινε την πλαγιά», πρόσθεσε.

Η Ταϊλάνδη είναι διαβόητη για τα τροχαία δυστυχήματα που καταγράφονται στους δρόμους της κάθε χρόνο, λόγω της κακής κατάστασης των υποδομών, της χρήσης οχημάτων που δεν είναι ασφαλή και των επικίνδυνων πρακτικών πολλών οδηγών — ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, αδιαφορία για τα σήματα…

Περίπου 20.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο σε τροχαία στο βασίλειο της νοτιοανατολικής Ασίας, με άλλα λόγια περίπου πενήντα την ημέρα, ενώ ο πληθυσμός υπερβαίνει κατά τι τα 70 εκατομμύρια κατοίκους, σύμφωνα με αριθμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) τα οποία αφορούν το 2023.

Τον Οκτώβριο, πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σχολικό λεωφορείο καθώς μετέφερε ταϊλανδούς μαθητές οι οποίοι πήγαιναν εκδρομή στοίχισε τη ζωή σε 23 ανθρώπους σε αυτοκινητόδρομο προαστίου της Μπανγκόκ. Επρόκειτο για το χειρότερο τροχαίο δυστύχημα που καταγράφτηκε στην Ταϊλάνδη τα τελευταία δέκα χρόνια.

zougla.gr

ezoic
Προηγούμενο άρθροΤο Αλουμίνιο των Εμβολίων Ταξιδεύει στον Εγκέφαλο
Επόμενο άρθροΟ χάρτης με τις σπάνιες γαίες και τα πολύτιμα ορυκτά της Ουκρανίας που θέλει ο Τραμπ -Χρησιμοποιούνται στα… πάντα
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ