Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:02 - 29/12/2021

ΣΟΚ: Μια ανεξάρτητη μελέτη επιβεβαιώνει ότι περισσότεροι από 150.000 Αμερικανοί έχασαν τη ζωή τους από τα εμβόλια κατά του COVID

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα αποτελέσματα της μελέτης υποδηλώνουν 146.000 έως 187.000 θάνατοι που σχετίζονται με τα εμβόλια στις ΗΠΑ μεταξύ Φεβρουαρίου και Αυγούστου 2021.

Οι κίνδυνοι από τα εμβόλια και τις ενισχυτικές δόσεις για το COVID αντισταθμίζουν τα οφέλη σε παιδιά, νεαρούς ενήλικες και ηλικιωμένους με χαμηλό επαγγελματικό κίνδυνο ή προηγούμενη έκθεση στον κορωνοϊό.

 

Πηγή: Stevekirsch.substack

Άρθρο του Steve Kirsch

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Είχα 8 ανεξάρτητους τρόπους για να το δείξω αυτό πριν. Και τώρα είναι 9. Και κανείς δεν έχει επιχειρήματα για αριθμό < 150.000. Το CDC εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν θάνατοι, αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει πώς ο Schirmacher και άλλοι κορόιδευαν.

Μια νέα ανεξάρτητη μελέτη που κάνει ανάλυση του υπερβολικού αριθμού θανάτων έδειξε ότι η εκτίμησή μας για τον αριθμό των υπερβολικών θανάτων ήταν συνεπής με αυτό που τελικά βρέθηκε.

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα από την έρευνα:

  1. Τα αποτελέσματα από προσαρμοσμένες κλίσεις παλινδρόμησης (p<0,05 διορθώθηκε FDR) υποδηλώνουν εθνικό μέσο όρο VFR των ΗΠΑ 0,04% και υψηλότερο VFR με την ηλικία (VFR=0,004% σε ηλικίες 0-17 αυξάνεται σε 0,06% σε ηλικίες >75 ετών) και 146.000 έως 187.000 θάνατοι που σχετίζονται με εμβόλια στις ΗΠΑ μεταξύ Φεβρουαρίου και Αυγούστου 2021.
  2. Συγκρίνοντας την εκτίμησή μας με το VFR που αναφέρθηκε από το CDC (0,002%) υποδηλώνει ότι οι θάνατοι από VAERS υποαναφέρονται κατά έναν παράγοντα 20 , σε συμφωνία με τη γνωστή μεροληψία VAERS υπό εξακρίβωση
  3. Η σύγκριση των VFR διαστρωματωποιημένωνν για την ηλικία με τα δημοσιευμένα ποσοστά θνησιμότητας από λοίμωξη από κορωνοϊό (IFR) υποδηλώνει ότι οι κίνδυνοι από τα εμβόλια και τις ενισχυτικές δόσεις για το COVID αντισταθμίζουν τα οφέλη σε παιδιά, νεαρούς ενήλικες και ηλικιωμένους με χαμηλό επαγγελματικό κίνδυνο ή προηγούμενη έκθεση στον κορωνοϊό.
  4. Είναι ενδιαφέρον ότι οι εκτιμήσεις μας για 133.000 έως 187.000 θανάτους που σχετίζονται με τα εμβόλια είναι πολύ παρόμοιες με τις πρόσφατες, ανεξάρτητες εκτιμήσεις που βασίζονται στα δεδομένα VAERS των ΗΠΑ έως τις 28 Αυγούστου 2021 από τους Rose and Crawford (11).

Με άλλα λόγια, αυτοί οι ερευνητές βρήκαν αριθμούς παρόμοιους με αυτούς που βρήκαμε, εντός συντελεστή 2 . Συμφωνούν ότι πάνω από 150.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τα εμβόλια μέχρι στιγμής. Αυτός είναι περισσότερο από 3 φορές ο αριθμός των νεκρών σε μάχη στον πόλεμο του Βιετνάμ. ένας πόλεμος που κράτησε σχεδόν 20 χρόνια .

Εν τω μεταξύ, κριτικοί όπως ο καλός μου «φίλος» Τζέφρι Μόρις παραδέχονται ότι δεν έχουν ιδέα για το πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει και δεν μπορούν να βρουν ούτε έναν τρόπο να το εκτιμήσουν. Εκπληκτική. Εξακολουθεί να πιστεύει ότι δεν υπάρχει απόδειξη της αιτιότητας.

Εδώ είναι μια 10η μέθοδος που βρίσκει > 200.000 θανάτους από το εμβόλιο

Ευγενική προσφορά του Sid Davis:

https://i.imgur.com/wmlTVpV.jpg

(1) Χρησιμοποιώντας εβδομαδιαίες αναφορές του CDC θανάτων από όλες τις αιτίες κατά τη διάρκεια των 6 ετών από τον Ιανουάριο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2020, εντόπισα και μέτρησα τις ταλαντώσεις σε αυτό το σύνολο δεδομένων για να καθορίσω το κανονικό εβδομαδιαίο πρότυπο και το μέγεθος των θανάτων που θα πρέπει να περιμένουμε το 2020, 2021 και μετά.

(2) Συνέκρινα εβδομαδιαίες αναφορές του CDC για Θανάτους από όλες τις αιτίες, 18 Ιανουαρίου 2020 έως 14 Δεκεμβρίου 2020. Στις 14 Δεκεμβρίου 2020 άρχισαν οι εμβολιασμοί. Το σύνολο των θανάτων που υπερβαίνουν τον αναμενόμενο κανόνα ήταν 369.857 ή ένας εβδομαδιαίος μέσος όρος 7.705,366.

(3) Συνέκρινα εβδομαδιαίες αναφορές του CDC για θανάτους από όλες τις αιτίες, 14 Δεκεμβρίου 2020 έως 13 Νοεμβρίου 2021. Η αναφορά της 13ης Νοεμβρίου 2921 ήταν η πιο πρόσφατη με ουσιαστικά σωστά δεδομένα. Το σύνολο των θανάτων πέραν του αναμενόμενου κανόνα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν 487.905 ή ένας εβδομαδιαίος μέσος όρος 10.039,680.

(4) Η μέση αύξηση των υπερβολικών θανάτων μετά την έναρξη των εμβολίων ήταν 2.334,314 την εβδομάδα ή 112,047 θάνατοι συνολικά που μπορούν να αποδοθούν στα εμβόλια. Με βάση αυτούς τους υπολογισμούς, μια λογική εκτίμηση μέχρι το τέλος του 2021 είναι 200.000 θάνατοι.

Η εκτίμηση των θανάτων που αποδίδονται στα εμβόλια που υπολογίζονται με αυτή τη λογική είναι αν μη τι άλλο χαμηλή. Το ιατρικό επάγγελμα έχει βελτιώσει τις μεθόδους θεραπείας του, έτσι θα έπρεπε να είχε προκαλέσει μείωση των θανάτων όσο περνούσε ο καιρός, αλλά το ποσοστό αυξήθηκε. Οι πιο ευάλωτοι θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι, οπότε όσο περνούσε ο καιρός το ποσοστό θνησιμότητας θα έπρεπε να είχε μειωθεί, αλλά το ποσοστό αντίθετα να αυξηθεί. Αυτό σημαίνει ότι το εμβόλιο που προκάλεσε θανάτους θα ήταν ελαφρώς υψηλότερο από την υπολογιζόμενη εκτίμησή μου.

Απόδειξη αιτιότητας

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να δείξετε ότι τα εμβόλια προκαλούν θάνατο.

  1. Εμβόλιο κατά του COVID-19: Η ισχυρή συσχέτιση με τον καρδιαγγειακό θάνατο, ιδιαίτερα το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και τη φλεβική θρόμβωση, δείχνει την αναλογία πιθανοτήτων θνησιμότητας (MOR) >2 και είναι εξαιρετικά στατιστικά σημαντική για μια ποικιλία ανεπιθύμητων συμβάντων. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί τυχαία.
  2. Σχετικά με τα εμβόλια κατά του COVID: γιατί δεν μπορούν να λειτουργήσουν και αδιάψευστα στοιχεία για τον αιτιολογικό τους ρόλο στους θανάτους μετά τον εμβολιασμό
  3. Το έργο της αυτοψίας του Δρ Peter Schirmacher στη Γερμανία
  4. Η ανάλυση της Jessica Rose για τα δεδομένα VAERS που δείχνουν την εξάρτηση από τη δόση (τα γραφήματα υποτίθεται ότι φαίνονται ίδια στη Δόση 1 και στη Δόση 2 εάν τα εμβόλια δεν σκοτώνουν ανθρώπους)
  5. Οι άλλες 8 αναλύσεις που αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο

Ακόμα δεν υπάρχει κατάσταση διακοπής. κανείς στο Κογκρέσο ή στο CDC δεν θα ορίσει ένα

Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας όρος διακοπής για αυτά τα εμβόλια και κανένα μέλος του Κογκρέσου ή του CDC δεν είναι διατεθειμένο να τραβήξει μια γραμμή στην άμμο και να πει, “Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα πρέπει να σταματήσει τα εμβόλια αφού έχει σκοτωθεί Χ αριθμός Αμερικανών”.

Μια λογική συνθήκη στάσης είναι 32 άτομα. Το 1976 σταματήσαμε το εμβόλιο H1N1 μετά από μόλις 32 θανάτους .

Σήμερα, ο αριθμός των θανάτων που επιτρέπονται είναι απεριόριστος. Και δεν υπάρχει καμία ευθύνη για τους κατασκευαστές. Και δεν υπήρξαν καθόλου αποζημιώσεις για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθ΄ρωπους που έπαθαν παρενέργειες από τα εμβόλια. Μηδέν..

Κανείς στο Κογκρέσο (ή στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης) δεν φαίνεται να προβληματίζεται από το γεγονός ότι τα εμβόλια σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από ό,τι σώζουν . Η δοκιμή Phase 3 της Pfizer έσωσε 1 ζωή από τον COVID για κάθε 22.000 εμβολιασμένους ανθρώπους. Έτσι, για 220 εκατομμύρια πλήρως εμβολιασμένους, σώζονται 10.000 ζωές, αλλά σκοτώνονται 150.000 ή περισσότεροι άνθρωποι. Έτσι σκοτώνουμε 15 άτομα για να σώσουμε 1. Και του αναθέτουμε την εκκίνηση.

Ίσως κάποια μέρα, βρούμε ένα μέλος του Κογκρέσου που θα προσέξει πραγματικά τι λένε τα δεδομένα και θα πει δύο λέξεις, «αντιτίθεμαι».

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να σταματήσω το εμβόλιο. Κανείς στο Κογκρέσο δεν έχει το θάρρος να θέσει έναν όρο διακοπής.

Ίσως ένας από τους 100.000 αναγνώστες αυτού του άρθρου θα μπορούσε να συζητήσει με τον εκπρόσωπό του.

Προσπάθησα. Κανένας από τους ανθρώπους στο Κογκρέσο που έχω υποστηρίξει όλα αυτά τα χρόνια δεν θα μου μιλήσει πια. Ακόμη και το προσωπικό τους δεν θα διαβάσει καν τι έγραψα, επειδή δεν συμφωνεί με αυτό που ισχυρίζεται το CDC.

Μέχρι εκείνη την ημέρα που θα βρούμε ένα μέλος του Κογκρέσου που θα ακούσει, θα συνεχίσω να γράφω και να ελπίζω ότι οι άλλοι θα πετύχουν εκεί που έχω αποτύχει.

ellinikiafipnisisΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*